Најдобар совет што сте го добиле?

Член од
2 март 2012
Мислења
93
Поени од реакции
56
"Прекини со глупостите за да не ја изгубиш довербата од родителите. Се гледа дека многу ти веруваат." од една другарка неколку дена откако ја запознав. Ме прочита на прва во какви срања запаѓав. :)

Sapphire

Persona non grata
Член од
30 јануари 2011
Мислења
935
Поени од реакции
1.559
Татко ми еднаш ми рече
"Еднаш се живее, ако не прајш глупости на овие години нема никогаш да имаш можност пак!"
тоа ми беше врв :D

Towelie

теХАЦЕ
Член од
26 јуни 2011
Мислења
307
Поени од реакции
254
Ти, батенце, имаш прекрасен талент да ги гледаш работте поразлично отколку другите. Некој тва може да го смета за лудост, ама ето, јас го сметам за благослов. Ти си прекрасно детенце. Ама баш детенце, такво малечко. Не дозволувај да бидеш некој друг поради личности околу тебе. Еден ден ќе ја сретнеш жената на твојо живот и она ќе биде единствената шо ќе те разбира, и нема да имаш потреба од никој друг. Таа личност сигурно не слуша Крис Браун.

Коо бех второ одделение, и коо ги прочитах Пипи и Малио Принц, си кажах оти сакам да сретнам жена шо ќе има такви карактеристики.
И си чеках да се појава, и ич гајле не ми беше. Сите жени околу мене ми беа досадни, оти не беа ни најмалку како таа моја замисла. Се смувах со жени оти сакаах да видам какво е, а не оти ми беа тие жени интересни. И пред некое време га сретнах таа жена. И беше у врска. И пак чеках, оти веќе беше тука. Уопште не ми беше гајле за ништо. И заврши таа нејна врска, и сега секој момент ми е како на седмо небо, оти сум свој, а и она е разберена, и нема никој од нас потреба да биде нешто шо не е. Значи, коо ќе си напраам математика, сум чекал добри 11-12 години, ама не е битно, резултато е тука.

И исто знам оти си срамежливо детенце, па не ни мора да ми вратеш на пораката, нема да ми биде криво.

Од една многу интересна личност.

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
"покриен гз никој не плука"
"почитувај се себеси за друг да те почитува" знам дека вториов е малце attention whorish ама така е..

Член од
17 јули 2010
Мислења
1.422
Поени од реакции
2.203
Мајката е твојата најдобра другарка!
Ти сама ако не трчаш, никој за тебе нема да трча!
Не пикај си го носот, кај што не треба!
Плаши се од оној што молчи, а не од оној што зборува!
Понекогаш е подобро да си сиромав, парата го зашеметува човекот!
Некои работи, парата не може да ги купи!
И многу други......

D

Deleted member 55587

Гостин
Радувај им се на малите работи затоа што тие го прават животот убав,а убав живот не е мала работа.

M

Muranyi

Гостин
На прво место употреби ја главата,потоа срцето,на крајот к.рот.Го измешаш ли редоследот,ќе си ја чукаш главата од ѕид.

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Не седи на цименто (y)

Член од
15 октомври 2009
Мислења