Најдобар скеч од К-15?

blackeyed

passive-aggressive...
Член од
6 ноември 2008
Мислења
933
Поени од реакции
2.090
Млади пред Ванила овде се собираме само лепотани :D
[/quote]

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Вчера батка се спремам за на изложба на тема “Компонирани форми у акварел и гваш“, коа у огледало глеам изнад уста ми искочил митесер. Одма у паника покушавам да го најдам мундроксот против поткожни, и ко шо се свртев со пењоарот го закачив абажурот овој падна на жардињерата и ја напраи парче. Мене уствари жардињерата, ми стои у лоџија, ама баш тој ден ми попушти тендата и требаше да и сменам типни со шајбни. И така у паника док собирам срчи по персијанецот, ми ѕвони некој на врата, идам да отворам... Шо да видам! Ми стигнала рибата, одозгора у боди а одоздола у блејзер со карнери. Одма у нервоза и кажуем шо се десило, и она за да ме утеши, нормално, ми поклања кападастер за фендер. Мојот фендер го знаеш батка: со два пикапа шалер, фленџер со дисторзија и тремол. А да ти кажам сеа земав и дат, семплер со секвенцер без модул и хармонајзер со квантазер и уграден дилеј. Од датот сум батка многу задоволен. Па како да не сум задоволен? Ми вади осамнаес хиљади херци на нормал, а со ци-дито го поврзав со два пина, петка и банана без адаптер. Али да не се оддалечуем... У сета нервоза батка, ја праќам рибата, да стаи нес, затоа шо немаше време за еспресо, у шејкерот нормално, и да провери дали сум ја искључил фритезата до микровалната изнад аспираторот. Исто почна да ме јаде јанза затоа шо не и сменив на ладата пиксни и болцни, а требаше другиот ден да идам у Дебар, разбираш? Али тоа не ми беше муабетот, на крај, капак на нервоза, капак на се, ми доаѓа рибата, ми го носи кафето и ми вика “Изволте“. До кога со овие србизми бе батка? Златен јазик иаме бе!

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
--- надополнето: Aug 5, 2011 6:57 PM ---
--- надополнето: Aug 5, 2011 7:02 PM ---

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Мене ми треба нешто малку да ми го замути, пошто сум читал најбоље бизнис се прави на мутно. Океј ќе ти дадам изузетно убаво моделче, без рамка .. Како без рамка богати, дали си го читал рамковни договор .. .. :pos::pos::pos:
--- надополнето: Aug 11, 2011 2:38 AM ---
, и ко шо се свртев со пењоарот го закачив абажурот овој падна на жардињерата и ја напраи парче.
:pos::pos::pos:

Коловрт

Озимандија
Член од
12 април 2010
Мислења
4.015
Поени од реакции
9.165
Дали може да го најде некој скечот кога Тошо продава на тезга на пазарче, коа го прашуваат дали има тоалет хартија, а овој, демек да ги услужи, вика „нема тоалет, али има шмиргла“?
:D :D
--- надополнето: Sep 24, 2011 12:14 AM ---
Дали може да го најде некој скечот кога Тошо продава на тезга на пазарче, коа го прашуваат дали има тоалет хартија, а овој, демек да ги услужи, вика „нема тоалет, али има шмиргла“?
:D :D
Хахаха, си го најдов:

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
сите се предобри, ама на овај како сум се изнасмеал

Исто така и на „КВИС“

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.926
Поени од реакции
40.936
Најјак !!!
Ба...Бараба еден, искачај пичка ти мајчина кој те стаи?
Хулиган еден кој те измисли тебе? :D

Дрндалче

...никад не запира...
Член од
11 јануари 2009
Мислења
837
Поени од реакции
338
не можам да си го најдам шамар за македонската демократија... :(

Kajgana Shop

На врв Bottom