Најдобар рапер кај нас?

Најдобар мак. рапер-група

• ЛЕГИЈАТА-Р.н.с

Гласови: 31 36,0%
  • Урбана Димензија-Тони Зен

Гласови: 19 22,1%
  • Единствена опција-Слаткар

Гласови: 8 9,3%
  • Пука Козметика

Гласови: 2 2,3%
  • САФ(легенди се сите)

Гласови: 20 23,3%
  • Нови пелиштарци(Били Ѕвер,НЗС...и др.)

Гласови: 6 7,0%

• Вкупно гласачи
    86
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Каде е Пистолеро во анкетава :nerv:

Една љубов Легија ЗАСЕКОГАШ
Мислам дека кажав се :pipi:
:tapp:

Пистолеро е од Легијата, поточно од Грин Аут, реперко покварена... Се гледа веднаш едната љубов засекогаш :pos: :pos: :pos:

Патем, доста објективна и сеопфатна анкета, морам да признаам. :icon_lol:

Член од
31 мај 2008
Мислења
402
Поени од реакции
51
:tapp:

Пистолеро е од Легијата, поточно од Грин Аут, реперко покварена... Се гледа веднаш едната љубов засекогаш :pos: :pos: :pos:

Патем, доста објективна и сеопфатна анкета, морам да признаам. :icon_lol:

Леле ... Озбиљно е ЛД од Green out, овој Легија ???
Еј фала на информацију :pos::pos::pos:

А у анкету, виду дека е издвоен Р.Н.С, а пошто Пеше ми повише "лега на срце" :), па га пиша тој на шалу...
Од Легија су сви закон, и стварно нема шансе да кажу Џака, или Р.Н.С или СТРуја е нај рапер у мк

Peace :eek:jea:

Член од
28 септември 2008
Мислења
163
Поени од реакции
4
Au brat izvini...vr4ak ne moze ni da mu se fati na slatkar,de4koto ubiva.4ista ljubomora.ako vr4ak ima slava i pari ne zna4i deka e dobar raper.site ja znaat pri4inata zosto slatkar retko se pojavuva vo javnost.ali tie so gi imaat slusnato negovite pesni znaat so e traka a ne nekoi ebani sranja.se prepucuvate so nego preku videa i statii,dzabe vi se i sekakvi megii.site velat deka ke go RUSHAT a mozat samo da mu go PUSHAt !

Грмуш

Пичкмајчин
Член од
11 октомври 2007
Мислења
1.118
Поени од реакции
90
Леле ... Озбиљно е ЛД од Green out, овој Легија ???
Еј фала на информацију :pos::pos::pos:

А у анкету, виду дека е издвоен Р.Н.С, а пошто Пеше ми повише "лега на срце" :), па га пиша тој на шалу...
Од Легија су сви закон, и стварно нема шансе да кажу Џака, или Р.Н.С или СТРуја е нај рапер у мк

Peace :eek:jea:
ЗНАМ ЈАС ЗАШО ТИ ТОЛКУ ПО ПИСТОЛЕРО ХАХАХХА...Ама РНС е многу боље признај:smir:(не за друго од мое маало е)

Грмуш

Пичкмајчин
Член од
11 октомври 2007
Мислења
1.118
Поени од реакции
90
Au brat izvini...vr4ak ne moze ni da mu se fati na slatkar,de4koto ubiva.4ista ljubomora.ako vr4ak ima slava i pari ne zna4i deka e dobar raper.site ja znaat pri4inata zosto slatkar retko se pojavuva vo javnost.ali tie so gi imaat slusnato negovite pesni znaat so e traka a ne nekoi ebani sranja.se prepucuvate so nego preku videa i statii,dzabe vi se i sekakvi megii.site velat deka ke go RUSHAT a mozat samo da mu go PUSHAt !
Слаткар може само да му се фати на РНС!(кога си слушнал слаткар фристајл да мава,кога си го слушал да рапува со половина од брзината на РНС....А текстовите на песните на РНС се убедливо нај нај!)

Член од
31 мај 2008
Мислења
402
Поени од реакции
51
ЗНАМ ЈАС ЗАШО ТИ ТОЛКУ ПО ПИСТОЛЕРО ХАХАХХА...Ама РНС е многу боље признај:smir:(не за друго од мое маало е)
ЛД е боље и толко, не коментирам више :pipi: ( и сам кажа дека знаеш :wub: )

Слаткар може само да му се фати на РНС!(кога си слушнал слаткар фристајл да мава,кога си го слушал да рапува со половина од брзината на РНС....А текстовите на песните на РНС се убедливо нај нај!)
Па ни тоа не може :pos::pos::pos:
РНС е ѕверче, добро вокалче, најлирични текстови, јако flow ...
И затоа пссст :wink:

Ti Si

Црнец
Член од
27 јули 2008
Мислења
269
Поени од реакции
10
Struja e najzver,flow,teksotvi,jaki skre4ovi mava,grafiti.........:zver:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.815
Поени од реакции
49.991
Емси Масакар,Геле Ќ и Снупи Емси,Били Звер или па шадаут ту мај нига Мали(ограбувам банки) тоа е рап елита бре синови не пилиштарци и не знам што сте ги ставиле овие другиве маргиналци на анкетава :)))

и плус Врчак и Даскал,KRS и Ракимот на нашата сцена!!! и секако Синојне Македонски на врвот како NWA од Cоmpton овие се од Прилеп 'баго

аце_шваба

ГОРД ВУЈКО
Член од
10 септември 2008
Мислења
1.512
Поени од реакции
45
САФ до мадиња - без конкуренција

слаткар се пробива ама има уште работи да каже - респект за него

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.815
Поени од реакции
49.991
слаткар се пробива ама има уште работи да каже - респект за него
можда еден ден кога ке се помири дека ни Марчело ни Струка ни Дениро нема да го викнат да прави песна со нив ќе биде ко што треба и он..

До тогаш Били Звер “не хејтерооот му викааам баааиииј’’ :)

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Tha Titanium

Запамтете го имево, наскоро ќе бидат на врвот. Засега имаат три песни, албумот е во подготовка. :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom