Најдобар оператор за мобилен интернет?

Оператор?

• ONE

Гласови: 10 29,4%
  • VIP

Гласови: 13 38,2%
  • T-Mobile

Гласови: 11 32,4%

• Вкупно гласачи
    34

sasha4fiercef

Титула по желба
Член од
9 август 2011
Мислења
167
Поени од реакции
64
Ајде посочите кој оператор има најдобри услови за мобилен интернет, брз download и стабилна мрежа. Признавам малце сум досаден со темиве али мислам ќе ни од корист на сите кајганџии :rolleyes: :love:

Довичински -

Довичински П.
Член од
26 ноември 2009
Мислења
1.205
Поени од реакции
674
Мислам дека има слична тема на оваа. За мене најдобар оператор е Вип иако користам т-мобиле хД

Seniorita

џм..
Член од
11 април 2011
Мислења
1.344
Поени од реакции
681
Мислам дека има слична тема на оваа. За мене најдобар оператор е Вип иако користам т-мобиле хД
Има тема за подобар мобилен оператор ( за разговори ) а за подобар интернет нема :)

Ајде посочите кој оператор има најдобри услови за мобилен интернет, брз download и стабилна мрежа. Признавам малце сум досаден со темиве али мислам ќе ни од корист на сите кајганџии :rolleyes: :love:
користам од т-хоум веќе 5 години, стабилен, брз, и ретко ми се има случено да падне интернетот ..моја препорака е он :)

Член од
31 мај 2011
Мислења
1.424
Поени од реакции
789
Имам и Vip и One за мрежа One се најдобри најака мрежа имаат :D

S

Sheldon Cooper

Гостин
Стабилност, квалитет и брз download - T-Mobile
Евтино, не многу квалитетно - VIP
Ниту евтино, ниту скапо, просечен квалитет - ONE

sasha4fiercef

Титула по желба
Член од
9 август 2011
Мислења
167
Поени од реакции
64
Јас имав искуство со Т-Мобајл и ВИП мобилниот интернетот. Пакет некојси не се сеќавам добро (пред 3 год) и Т-Мобајл нај заебааше у брзината на download беше претерано бавен а стабилен, а ВИП беше премногу брз но се случуваше поголем фајл од 5 mb да не го симнува (забрана од ВИП серверите). Можда ќе се излаже некој кајганџија да ни подобјасни околу ова со експертски „речник“ ... :X3:

Член од
28 јуни 2011
Мислења
414
Поени од реакции
163
Не користам мобилен интернет т.е wireless користам :P патем за мобилна телефонија да коментирам нешто :P Корисник сум на Ти мобајл ама мислам дека ВИП е подобар (бидејќи е поефитин) :P

argenthessis

Highflyer
Член од
9 јуни 2011
Мислења
1.611
Поени од реакции
2.129
Vip се најдобри, ама стабилноста не им е баш многу добра.

Iµµortal

사범님
Член од
26 јули 2011
Мислења
711
Поени од реакции
387
Јас имав искуство со Т-Мобајл и ВИП мобилниот интернетот. Пакет некојси не се сеќавам добро (пред 3 год) и Т-Мобајл нај заебааше у брзината на download беше претерано бавен а стабилен, а ВИП беше премногу брз но се случуваше поголем фајл од 5 mb да не го симнува (забрана од ВИП серверите). Можда ќе се излаже некој кајганџија да ни подобјасни околу ова со експертски „речник“ ... :X3:
епа пробај го уште од ONE и ке си го најдеш одговорот на прашањето:)
имам користено само од tmobile онака за мсн,супер е се,а за цените појма неам.

Член од
11 септември 2009
Мислења
323
Поени од реакции
55
Секако дека за мобилен интернет најдобар е Т-Мобиле, па ОНЕ, па ВИП, и вип не е најефтин, како прво нема 3г мрежа а и пакетите не се нешто посебно, Т-Мобиле се далеку пред нив со стабилност и брзина, а ОНЕ со 3г покриеност :)

Lajce

Не за сркање
Член од
19 април 2006
Мислења
997
Поени од реакции
116
Секако дека за мобилен интернет најдобар е Т-Мобиле, па ОНЕ, па ВИП, и вип не е најефтин, како прво нема 3г мрежа а и пакетите не се нешто посебно, Т-Мобиле се далеку пред нив со стабилност и брзина, а ОНЕ со 3г покриеност :)
Поголеми клошари од ОНЕ нема, плати поскапо ама од кај нив не се зема ни беспари да ти даваат. Прв пат кај нив научив дека ако користиш ПРИПЕЈД 3Г интернет пакет можиш да влезиш во минус заради системот нивни што не те исклучил па со следната дополна да те ограбат 200-300 денари. Јас фино им велам ако им требаат пари нека отворат линија за донации ќе им праќаме поштено нека некрадат вака глупаво. :D

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Поголеми клошари од ОНЕ нема, плати поскапо ама од кај нив не се зема ни беспари да ти даваат. Прв пат кај нив научив дека ако користиш ПРИПЕЈД 3Г интернет пакет можиш да влезиш во минус заради системот нивни што не те исклучил па со следната дополна да те ограбат 200-300 денари. Јас фино им велам ако им требаат пари нека отворат линија за донации ќе им праќаме поштено нека некрадат вака глупаво. :D
Колку време и да помине некои работи не се менуваат, Космофон ака Оне одсекогаш биле најголемите лопурдии од сите фирми со кои што сум имал работа.

Kajgana Shop

На врв Bottom