Најдобар кошаркарски клуб во Македонија (од детските)

Најдобар клуб е....

• Јуниор

Гласови: 35 27,6%
  • Торус

Гласови: 4 3,1%
  • Работнички

Гласови: 14 11,0%
  • Мзт

Гласови: 12 9,4%
  • Квиско

Гласови: 1 0,8%
  • Глобал

Гласови: 0 0,0%
  • Водно-санс

Гласови: 5 3,9%
  • Киндер-баскет

Гласови: 2 1,6%
  • Водњански лисици

Гласови: 0 0,0%
  • Пантери

Гласови: 3 2,4%
  • Ангели

Гласови: 11 8,7%
  • Друг(наведи кој)

Гласови: 40 31,5%

• Вкупно гласачи
    127
Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Па да де.Вас лани не ве победивме така?:)
Абе христов ти како си ми? Добар?Што има ново старо ништо да се пофалиш мајкуму
Лани за лани бе другар...Ве исе*авме на сред Скопје.Изгубивте во Скопје,а замисли што ве чека во Струмица :),што да се пофалам?Аааа знам од 11 играни имаме 11 победи,ајт биди ми поздравен :)

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Што се палите уште сега!!!
Има време а за 94 и помали се знае дека Јуниор ќе биде,за поголемите Вардар или Работнички а може да се умешаат уште 2-3 екипи и така

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Што се палите уште сега!!!
Има време а за 94 и помали се знае дека Јуниор ќе биде,за поголемите Вардар или Работнички а може да се умешаат уште 2-3 екипи и така
Ах ќе видиме,можеби имаат најдоброа екипа,но....:)

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
и лани така викавте
Аууу,што сакаш да кажеш?Имаш гледано 1 утакмица од нас?Можеби Јуниопр е подобар,но не е тоа класа,па да не можеме да ги победеме...Еве некни во Струмица го победивме Киндер 4 разлика,а Киндер од Работнички изгуби 30-40,а ние го победивме Работнички сред Скопје,едноставно не ни беше денот!Победивме по продолжение...Ајт биди ми поздравен сега.:pipi:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
дада најјаки сте,сега тепате ќе правиме муабет на крај
Сакам да кажам не се пали,рано е!

Mr.HyPNoTiC

UnTraceable Guest!
Член од
13 ноември 2007
Мислења
1.450
Поени од реакции
239
Абе зошто не сте ги ставиле Милениум или Горани баскет ? туку само скопските екипи ...

Изгледа предвремено се изберени за најдобри :smir:

Позз до КК Милениум *посебно до Христов:nesum:He is the MAN *

Mr.Tasev

Расад за лопате
Член од
30 ноември 2008
Мислења
271
Поени од реакции
76
јас тренирам за 0вче Поле и сум 94 генерација знам сум играл со јуниор и не растурија и се убедливо најдобри во македонија а и на балканот имаат најдобри услови за тренирање во македонија и таму играт најдобрите деца од Маќедонија:helou::helou:

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
јас тренирам за 0вче Поле и сум 94 генерација знам сум играл со јуниор и не растурија и се убедливо најдобри во македонија а и на балканот имаат најдобри услови за тренирање во македонија и таму играт најдобрите деца од Маќедонија:helou::helou:
Ќ ???

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
сте се запнале со јуниор леле,90,91,92,93 оваа година нема да освојат,94 читам по форумов Горани викаат ќе освојат значи ќе биде интересно и неизвесно натака лигите се бебешки 98 итн и каде Јуниор најдобри:toe:

dexter

Бадијала!Форум
Член од
16 јуни 2005
Мислења
472
Поени од реакции
3
Абе Јуниор се јаки сега пошто ги пумпаат со витамини.Затоа и се физички појаки од сите нас.Сите се повисоки и по јаки.Ќе бидат тие најјаки уште една година до две максимум.После ќе ослабнат. А за Горани Баскет и за КК.Милениум немам ништо против.Супер играат,супер се.Со Горани Баскет сум многу близок со сите од екипата :)
Поздрав до нив.

Член од
26 октомври 2008
Мислења
6
Поени од реакции
0
Абе Јуниор се јаки сега пошто ги пумпаат со витамини.Затоа и се физички појаки од сите нас.Сите се повисоки и по јаки.Ќе бидат тие најјаки уште една година до две максимум.После ќе ослабнат. А за Горани Баскет и за КК.Милениум немам ништо против.Супер играат,супер се.Со Горани Баскет сум многу близок со сите од екипата :)
Поздрав до нив.[/quote
Pred sekoj trening odime na benzinska da ne pumpaat so kompresor da bideme pojaki! Pozdrav

Kajgana Shop

На врв Bottom