Најдобар женски вокал

Член од
5 декември 2005
Мислења
61
Поени од реакции
0
Goddess of Chaos напиша:
Electric со нијанси на gothic?
И некои чкљ инструменти.....:raz:
Коментаров заслужува или одговор од сто страни или премолчување.

Го бирам второто.

Lucifer

Devil in a females body
Член од
7 мај 2006
Мислења
300
Поени од реакции
1
Dzenis Dzoplin Alanis Morisset i Sandra li kao se vikase onaa od Guano Apes!A i onaa od Cradle of Filth so se desava da potpevne mozda nema glas ali ja obozuvam(a posebno tipot-Deni kolku go ljubam toa e dr.prikazna)

Worf

Leader of the High Council
Член од
1 мај 2006
Мислења
413
Поени од реакции
4

joki

Погана Паганка
Член од
1 февруари 2006
Мислења
1.054
Поени од реакции
16
ејми ли и тајра...тие две се неприкосновени...јеа...тајра е инзводреден сопран...а ејми е универзалец од ниски топој до фалсети тешки ...царој се...

N

NightFuneral

Гостин
Cristina od Lacuna Coil,mislam deka od tie gothic grupite vadi najjak glas,a i ti ANgela od arch enemy....jako!

Член од
24 мај 2006
Мислења
61
Поени од реакции
0
Hmmm... ich ne sakam metal benovi so zhenski vokal ali ako vekje zboram bi rekla deka od site tie zhenski vokali najok e od Arch Enemy ali sepak ne smetam deka e the best...:)

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
229
АГР!
Премишљаванка.
Miz Terror т.е. Magdalena од Mz Ann Thropik дефинитивно вади најдобар глас. Типките од готик метал бендовите точно дека обично имаат закон кристални гласови али офаа пушта такви ежачки крици шо они не можат да ги сонуваат :).
И одговара да урла ем на панк ем на метал.
:music3:

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
cradle of filth Sara мислам дека се викаше ама не сум сигурен:pishtoldz

Ann.

Queen of Nature
Член од
27 април 2006
Мислења
504
Поени од реакции
50
Tarja Turunen од Nightwish...други моментално не ми текнуваат,ај ке напишам кога ке ми текне...:)

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
екс NIghtwish.
Тури пепел на старите Nightwish, веќе не е со нив Тарја. Освен ако не е ова стварно како што викаат многумина маркетингшки трик и да се вратат заедно со нов албум (кој се надевам ќе е подобар од Once)

Kajgana Shop

На врв Bottom