Маја??? :icon_eek: нот бед нот бед :icon_coolMesaja напиша:А таа од Адреналин кај Пеце у емисија шо пее....:raz::wink:
Па ваљда, незнам као се вика...:raz:Goddess of Chaos напиша:Маја???
Па тие се од Велес бе...она се вика Маја и иначе бонус информација-оди со гитаристот...Филип мислам дека се викаше :raz:Mesaja напиша:Па ваљда, незнам као се вика...:raz:
Е убаво де...Goddess of Chaos напиша:Па тие се од Велес бе...она се вика Маја и иначе бонус информација-оди со гитаристот...Филип мислам дека се викаше :raz:
Не бе буљо......Mesaja напиша:Па ваљда, незнам као се вика...:raz:
Е таа не ја знамMSV напиша:Не бе буљо......
Ја мислев на Леа.......
И мислам дека она беше од куманово или така нешто.....
Не сме се разбрале добро....:wink:
e aj sporedi ja Sandra so Angela Gassow oд Arch Enemy. Koja koja ke ja izede???moTaro напиша:Сандра Нашич од Guano Apes...
рибата знае да рикне, како што еден расен мажјак пеач не може.
Ставете ги у споредба, Сандра нашич и Роби Вилијамс.....
Има да го јаде, дури мислам и ако се степат ќе му е*е дете!
Закон Риба. Ја обожавам!
Angela таа ќе ја изеде за појадок бе...The_Grim напиша:e aj sporedi ja Sandra so Angela Gassow oд Arch Enemy. Koja koja ke ja izede???
1.Она ги нема оперирано гласните жици...moTaro напиша:Таа не е вокалистка, луѓето што пејат така поаѓаат од тоа што го направи пејачот на сепултура односно си ги оперираат гласните жици за да звучат као evil срање..
Тоа што го прави ангела е ДАЛЕКУ од вокална изведба, тоа е чисто драње и срање.. Али субјеткивно...
Сандра бре ПЕЕ!!