Најдобар бурек според вас прават во...

Член од
6 јули 2009
Мислења
491
Поени од реакции
16
Последно јадев од Вегера и стварно ме изненадија. Башка и не беше многу мрсен, ептен ми се погоди како што јас сакам.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Овде кај нас во Калимеро, во Скопје добар бурек имам јадено кај Битпазар до Т-мобајл продавницата. Во Охрид имаше една добра бурекџилница кај главните семафори право за накај пристаниште од лева страна сега мислам Фастфуд е.
И на крај во Ресен кај тетин Гоце човекот си е мајстор на својот занает, прави бурек фантазии.

Член од
16 октомври 2009
Мислења
593
Поени од реакции
28
Во чаир на јаја-паша во страра фурна.Таму се е убаво,а не само бурекот.

Член од
6 септември 2009
Мислења
17
Поени од реакции
14
Пеер... поздрав со ова :pusk:... Значи од Тохе нема БОЉЕ!!! xDDDDD хахахахахаха :)))))
Добро бе шо си запнал со тоа тохе бе??? Си јадел ли ти некад у Вегера???? Очигледно не....:tapp: Затоа не се дигај толку, важи??:smir:

Everchanging

People = Shit
Член од
26 октомври 2009
Мислења
15
Поени од реакции
1
Добро бе шо си запнал со тоа тохе бе??? Си јадел ли ти некад у Вегера???? Очигледно не....:tapp: Затоа не се дигај толку, важи??:smir:
Дооооброоо беееее... ај вака xD Нити вегера нити тохе... може жужу :)?

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
А све јаделе бурек во Прилеп???
Прво пробајте па после кажувајте. Инаку најдобар е од Бело Лале.

Duduk

Korg Maniac
Член од
8 јули 2009
Мислења
953
Поени од реакции
99
не ми текнува т.е на врв јазик ми е бурекџилницата.. се наоѓа карши УЈП, значиии до Даре Џамбаз она што е накај Кисела Вода.. мислам дека беше............ т.е што мислам не ми текнува.. голема бурекџилница е.. и стварно добри буреци праат таму... 2ро место.. ова не го знаете.. али дојдете во С. Горно Лисиче во Скопско... побарајте.. Бурекџилница ЕСНАФ.. идете и пробајте.. па ќе праиме муабет :nesvest::nesvest:

M

MIL

Гостин
Жу-жу Аеродром каков бурек сум јадел прсти излижав 2 ги м'снав :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom