:helou:БOксерски клуб ''Удри ме нежно''
Инвалидско друштво ''Чекорче''
Пензионерски дом ''Младост''
си нема што:pos2:Si bile tri lajna,dvete si klale etiketi od koka kola,a drugoto vikalo :"jas sum koka kola,jas sum koka kola".a ovie:"mrs more lajno edno".:pos2::pos2::pos2::pos2::baeh:
:pos2:Nekoj 4oek fatil zlatna ribka,i ovaja mu rekla deka ke mu ispolni 1 zelba,a zelbata bila da mu najdi zlatna ribka so mozi da mu ispolni 4 zelbi:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
arno de sumси нема што
Намали фонтот, не сме слепи :wink: Немора во боја да пишуваш, стави си кирилична подршка и не ставај по 30 анимации во еден пост.Si bile 3 liljaci,i se natprevaruvale koj ke izede najmnogu luge,i trgnale,prviot se vraka i mu veli .go gledate ona seloto.go gledame,nema nikoj ziv,se vraka 2ot i veli.go gledate onaj gradot,go gledame.epa nema nikoj ziv tamu.i se vraka 3ot:pos2:.i mu veli na ovie.ja gledate onaja banderata.ja gledame.epa jas ne ja vidov:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
arno de sum
najglup vic!!so bile dva avtobusi.ednoit bil crven a drugiot zaminal za struga.:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
:baeh::helou::helou:nekoj 4oek fatil zlatna ribka i mu izbegala:pos2::pos2::pos2::pos2: