Најглупите вицови

Jack Nolan

Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
Член од
31 јули 2011
Мислења
1.587
Поени од реакции
1.506
Си биле два автобуси едниот бил жолт другиот тргнал за штип

Selekt3

Волшебник
Член од
3 август 2011
Мислења
254
Поени од реакции
45
Како тоа сме се смувале а јас не знам.Ххаахахахххах

Член од
9 август 2011
Мислења
3
Поени од реакции
3
Имало 2 автобуса едниот бил црвен другиот одел за велес!
--- надополнето: Aug 13, 2011 8:50 PM ---
-Што е тоа мало зелено стои на гранка и е опасно??
- Гавран во зелен мантил со митролез пушка!
Што е тоа мало зелено стои на гранка и не е опасно?
- Истиот гавран во истиот зелен мантил на истата гранка со истиот митролез но без муниција!
--- надополнето: Aug 13, 2011 8:53 PM ---
Сакаш да слушнеш два кракти вица и еден долг виц?
- Да.
- Виц, виц и вииииииииииииииииц.

Muki-20

Маркетинг и финансиски консултант
Член од
12 мај 2012
Мислења
253
Поени од реакции
72
Отишле Љупчо и бранко на гости кај Буш во Америка, ги седнале на голема маса и почнале да донесуваат порселански чинии. Ги видел Бранко чиниите, грабнал една и ја ставил под пазуви. Арно ама, го видел тоа женаму на Љупчо и му шепоти:
*Абе, Љупчо види го Бранко здипли чинија, земи и ти една.
Стана Љупчо и вика:
* Ние Македонците сме познати магионичари. Еве јас ќе ставам една чинија под пазуви, а Бранко ќе ја извади.
:pos: ;)
--- надополнето: 14 февруари 2013 во 00:04 ---
Македонскиот премиер решил да се прошета и да види како живеат обичните луѓе. Сретнал едно мало момче. Премиерот го прашал:
*Каде е таткоти?
-Отиде на работа со новиот автомобил.
*А мајка ти?
-Отиде на работа со стариот автомобил.
*А кој е дома?
-Баба ми, гледа телевизија на новот телевизор.
* Гледаш ли момче, за сето тоа треба да сте ми благодарни мене! (Рекол премиерот)
Момчето со голема возбуда извикува:
- Бабо, бабо!!! Си дојде чичо од Америка! :pos: :pos:

Член од
15 април 2009
Мислења
657
Поени од реакции
112
Bil si eden princ, i zaljubil se u edna princeza, i ona se zaljubila u negoo.. i pravile svadbaa. i neli prva bracna nok - vaa ne mu dava. vtorata - pa ne mu dava.. i taka eden mesec ne mu dava :( .. i princo ode kaj lokalnata gatacka.. i vaa mu vika: nema problem.. ima eden volseben napitok, e samo so malku tesko se prave. i on oti nogu ja saka vika deka se ke naprae samo vaa da mu dae.. i gatackata mu kazuva vaka: treba da otides preku 7 planini, preku 7 morinja.. i ke does do edna pestera.. u taa pestera ima zmej, ke go utepas zmejo i od nego ke izleze mecka.. ke ja utepas meckata i od nea ke izleze tigar, ke go utepas tigaro i od nego ke izlese vuk.. koa ke go utepas vuko ke izleze kokoska.. i ke cekas 1 godina taa kokoska da snese pozlateno jajce.. i toa jajce ke mi go doneses. i princo oti nogu ja saka princezata zima vojskata i ode tam preku 7 planini preku 7 morinja.. i posle 4 godini borba se vraka so jajceto.. i go nose kaj gatackata i ona mu vika.. e sea ke go napraam volsebnio napitok.. ama treba da postoe use 1 godina. i vaj vika, aj veke cim cekam 4 godini.. i use edna ke pocekam. i posle 1 godina ode pa kaj gatackata i ona mu vika: e sea ke zemes ke napraes eden svecen bal na koj ke bidete samo ti i zena ti .. i neka ima nogu jadenje blago soleno se najubavo i najskapo so moze da se kupe.. i ke staes edno sise vino na masata, a pozadi nego ke go staes volsebnio napitok u caskata.. i princezata neli ke jade ke jade.. i kaj i da e ke i se pripie, i ke go vide siseto so vino i ke trgne da go zeme.. ama u taj moment ke ja vide caskata so volsebnio napitok i ke se ispruze da ja zeme.. i neli ke se napupe na masata.. e ti u taj moment i ja digni suknata i i go nakcaj. the end.

Член од
26 февруари 2013
Мислења
116
Поени од реакции
31
Си биле два автобуси,едниот бил жолт а другиот одел за Швајцарија:D
--- надополнето: 21 март 2013 во 13:19 ---
Си биле два автобуси,едниот бил жолт а другиот одел за Швајцарија:D

Pelister 2008

Ветеран
Член од
28 ноември 2010
Мислења
1.046
Поени од реакции
547
Ај речи Бандера ..
- Бандера !
другиот : Да те мани струја :)

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Шо е мало црно и јајт камења?!
Мал црн каменојадец хахаха

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.789
Поени од реакции
22.831
Софија станала американка. Ја сретнала Шер и и се пофалила. Шер и рекла:
- Сестро, рака на срце за тебе, рака на гз за мене!

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.789
Поени од реакции
22.831
Си биле две гумички за бришење:
- Едната мачка, а другата кучка.

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
Si bil eden list, padnal na margarin i se omrsil.

Kajgana Shop

На врв Bottom