Најбизарна причина за раскинување

BoYd

женско сум
Член од
1 февруари 2007
Мислења
707
Поени од реакции
4
drugar i raskinuva na drugarka:ne mozam da idam ja so tebe veke..mnogu ke stanam ljubomoren :lud:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
по примерот од Гарфилд: Јајш пача? Не. АЈ ЧАО
подобро од ова немааат

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
мислам дека немало такви, ама можда и ова се рачуна??: неможам да бидам со тебе, на другар ми му се допаѓаш веке подолго време. :P
едит: се согласувам со пачата, а може да користите и ѓомлезе.

ЦРВЕНОКОСА

нескротлива
Член од
19 февруари 2007
Мислења
382
Поени од реакции
9
не можам повеке со тебе!
зш?
кога одиш го вртиш газот- а тоа не личи на машко!
П.С. типот уопште не го вртеше газот, туку не можев да го поднесам

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
ЦРВЕНОКОСА напиша:
не можам повеке со тебе!
зш?
кога одиш го вртиш газот- а тоа не личи на машко!
П.С. типот уопште не го вртеше газот, туку не можев да го поднесам
Па зошто воопшто си била со него ин д фрст плејс?

Член од
23 февруари 2007
Мислења
201
Поени од реакции
0
Педер сум...и бурек ми се јајт

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
SWEDEN напиша:
Umre Petre M. Andreevski pa... bla bla bla ...jebiga
па....... ? what pa? Раскина затоа што умре Петре Андреевски???? Немогуче.:kesa: :nesvest:

ЦРВЕНОКОСА

нескротлива
Член од
19 февруари 2007
Мислења
382
Поени од реакции
9
PSYtisfaction напиша:
Па зошто воопшто си била со него ин д фрст плејс?
на почеток дечкото беше ок,финичок-ама со време ми стана ептен досаден,а немав добра причина за да му раскинам и испадна демек заради газот било...:pos2:

Член од
27 август 2005
Мислења
783
Поени од реакции
7
уф најбизарна причина... премногу си добра спрема мене, толерираш работи кои не треба да се толерираат

Kajk

- нема лабаво -
Член од
10 март 2006
Мислења
512
Поени од реакции
1
ova se ima stvarno deseno....mislam deka vaka ne ide, koa vlagas u
kola mi ja prljas so kondurite....zimi se

Член од
18 март 2007
Мислења
3
Поени од реакции
0
najbizarno raskinuvanje.....mu se javuvas na decko ti mnoguuuuu posle polnok zoso ednostavno ti e mnogu dosadno( da ne zaboravam da napomenam deka mnogu go sakas i vrskata vi e najsuper)i sakajki da vidis kako reagira mu kazuvas deka sakas da raskinite toj pocnuva da place tebe ti stanuva se pointeresno i taka vodi razgovorot do 1h pa i 2h i bas koga sakas da mu kazes deka utre ke e se po staro da zaboravi na ragovorot toj ti vika deka mozebi najdobro e taka za dvajcata....mozebi vo drugo vreme sega ne trebalo:)
Ps svakas deka ti bila najgolemata greska vo zivotot:(

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
DiDi напиша:
najbizarno raskinuvanje.....mu se javuvas na decko ti mnoguuuuu posle polnok zoso ednostavno ti e mnogu dosadno( da ne zaboravam da napomenam deka mnogu go sakas i vrskata vi e najsuper)i sakajki da vidis kako reagira mu kazuvas deka sakas da raskinite toj pocnuva da place tebe ti stanuva se pointeresno i taka vodi razgovorot do 1h pa i 2h i bas koga sakas da mu kazes deka utre ke e se po staro da zaboravi na ragovorot toj ti vika deka mozebi najdobro e taka za dvajcata....mozebi vo drugo vreme sega ne trebalo:)
Ова ги освои моите симпатии. По кретенско раскинување не сум прочитал... :eek:lee:

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
DiDi напиша:
hahahhahaha ako e tvoe licno iskustvo sekoja ti cest !:tapp::tapp:

[MkD]Scout

~Fade to Black~
Член од
28 јануари 2007
Мислења
1.485
Поени од реакции
9
DiDi напиша:
со оган нема шега..тоа беше баба ми пред три години...

се за*ба поштено а?

ама побизарно од она .. "НЕ Е ДО ТЕБЕ ВО МЕНЕ Е ПРОБЛЕМОТ" НЕМА МИСЛАМ...

Член од
12 март 2007
Мислења
140
Поени од реакции
1
vaka mi se javuva tipot po telefon i mi veli vecer si idam pa da se vidie a jas mu velam ne nemora nema potreba veke, a toj me pita zosto? a jas velam zosto taka mi se saka i mu zatvoriv.iskreno ne mozev da go smislam veke. a sto napravi tipot posle izvesno vreme pocna da se zakanuva:pos2: :je: :pos: :smeshko:

Kajgana Shop

На врв Bottom