Најбизарна причина за раскинување

"Ми зосади веќе со тебе не ми е интересно...И ме замараш....буквално...(тука кутам едно време и само) И многу си лигав...."

лол леле коа ке ми текне со сум кажала...:kesa:

Каснење...ми се има десено, ама во моја одбрана ми каснеше пола саат, секогаш од страт.

Не се сеќавам на некоја таква бизарна причина. Ако имам нешто да му кажам, ќе му го кажам тоа како што е. Не да измислувам глупости на кои повеќе ќе се смее, отколку што ќе ги сфати сериозно.

Ne mi odgovaras so tasnickata...se salam:).Sto znam iskrena sum...nemozam da lazam i da izmisluvam,iako zal mi e koga treba da se raskinuva kolku i da ne mi odelo u taa vrska:)

Coca-Cola1981 напиша:
: " ZNAES NESO NE SUM OK, SE ME NERVIRA, SE MI SMETA, NEMOJ DA MISLIS DEKA E DO TEBE DO MENE E OSTAVI ME DA SE SREDAM ZNAES NESAKAM I TEBE DA TE VLECAM NADOLU"

Вака секоја сум ја завршил :nesum: :pos2:

Секогаш ја кажувам точната причина поради која сакам да раскинам, а како се прифаќа, зависи ваљда од начинот на кој е кажана.
Освен тоа немам што да измислувам, дека тој што е досаден и напорен, Господ не го менува, па нема ни некоја моја бизарна причина.
Е сега, со таквите тешки случаеви (не ми се случило) ама ваљда би запалило да му кажеш на машко дека му е мал или на женска дека има голем газ ... :pos2: :toe:

Ух кај мене сите врски биле драматични во завршницата...damn it.

Долги се муабетите...

ne se skarav no falese uste mn malce da se skaram togas so deckoto. edna vecer ne mozev da zaspijam i mn bev nervozna i nemav na koj da mu se isturam pa sakav da mu se skaram. mojata najbizarna pricina bese so nemase pricina :)

Pricina :
- kolku i da te sakam nemozam da ti kazam zosto ponataka nemozeme da bideme zaedno..

Pricina:
Peer te varav 100 puti od so mi e dosadno so tebe.. Se nadevam ke ostaneme drugari..

I ne ostanafme drugari.. :P

Acid напиша:
Ако (очајно) сакам да прекинам врска тогаш сигурно постои добра причина за тоа. Во таков случај, секогаш сум бил (и ќе останам) искрен и ќе ја соопштам вистинската причина. Нема потреба од бизарни изговори. :wink:

Ама, ќе го имам во предвид тоа со пачата. Може да се најде некогаш. :pos:

Пача пријателе, нема боље!!

Или барем ако нема пача, ондак кукурек! А ако и тоа го немаш, јебига, нема раскинуење!

Пача рулллззз!!

girlll напиша:
Pricina:
Peer te varav 100 puti od so mi e dosadno so tebe.. Se nadevam ke ostaneme drugari..

I ne ostanafme drugari.. :P
нЕ ТЕ зашлапа?

Za sreka ne.. :pos2: Potocno me gledase 2 minuti bledo i posle mi rece.. 0k bejb kako sakas..

girlll напиша:
Za sreka ne.. :pos2: Potocno me gledase 2 minuti bledo i posle mi rece.. 0k bejb kako sakas..

:oftopik:
И јас би му раскинала на таков, ако воопшто некогаш го имам ... милион пати побизарен од тебе бил.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom