Најбизарна причина за раскинување

Вампирката

Well, I tried to say there's nothing wrong with me
Член од
20 мај 2006
Мислења
3.819
Поени од реакции
95
"Ми зосади веќе со тебе не ми е интересно...И ме замараш....буквално...(тука кутам едно време и само) И многу си лигав...."

лол леле коа ке ми текне со сум кажала...:kesa:

С

Сатори

Гостин
Каснење...ми се има десено, ама во моја одбрана ми каснеше пола саат, секогаш од страт.

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Не се сеќавам на некоја таква бизарна причина. Ако имам нешто да му кажам, ќе му го кажам тоа како што е. Не да измислувам глупости на кои повеќе ќе се смее, отколку што ќе ги сфати сериозно.

N

NeMiRnA

Гостин
Ne mi odgovaras so tasnickata...se salam:).Sto znam iskrena sum...nemozam da lazam i da izmisluvam,iako zal mi e koga treba da se raskinuva kolku i da ne mi odelo u taa vrska:)

Darkwind

I need to work I'm always spending
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.038
Поени од реакции
1
Coca-Cola1981 напиша:
: " ZNAES NESO NE SUM OK, SE ME NERVIRA, SE MI SMETA, NEMOJ DA MISLIS DEKA E DO TEBE DO MENE E OSTAVI ME DA SE SREDAM ZNAES NESAKAM I TEBE DA TE VLECAM NADOLU"
Вака секоја сум ја завршил :nesum: :pos2:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Секогаш ја кажувам точната причина поради која сакам да раскинам, а како се прифаќа, зависи ваљда од начинот на кој е кажана.
Освен тоа немам што да измислувам, дека тој што е досаден и напорен, Господ не го менува, па нема ни некоја моја бизарна причина.
Е сега, со таквите тешки случаеви (не ми се случило) ама ваљда би запалило да му кажеш на машко дека му е мал или на женска дека има голем газ ... :pos2: :toe:

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.702
Поени од реакции
27
Ух кај мене сите врски биле драматични во завршницата...damn it.

Долги се муабетите...

Член од
16 јули 2006
Мислења
312
Поени од реакции
4
ne se skarav no falese uste mn malce da se skaram togas so deckoto. edna vecer ne mozev da zaspijam i mn bev nervozna i nemav na koj da mu se isturam pa sakav da mu se skaram. mojata najbizarna pricina bese so nemase pricina :)

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
Pricina :
- kolku i da te sakam nemozam da ti kazam zosto ponataka nemozeme da bideme zaedno..

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Pricina:
Peer te varav 100 puti od so mi e dosadno so tebe.. Se nadevam ke ostaneme drugari..

I ne ostanafme drugari.. :P

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Acid напиша:
Ако (очајно) сакам да прекинам врска тогаш сигурно постои добра причина за тоа. Во таков случај, секогаш сум бил (и ќе останам) искрен и ќе ја соопштам вистинската причина. Нема потреба од бизарни изговори. :wink:

Ама, ќе го имам во предвид тоа со пачата. Може да се најде некогаш. :pos:
Пача пријателе, нема боље!!

Или барем ако нема пача, ондак кукурек! А ако и тоа го немаш, јебига, нема раскинуење!

Пача рулллззз!!

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
girlll напиша:
Pricina:
Peer te varav 100 puti od so mi e dosadno so tebe.. Se nadevam ke ostaneme drugari..

I ne ostanafme drugari.. :P
нЕ ТЕ зашлапа?

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Za sreka ne.. :pos2: Potocno me gledase 2 minuti bledo i posle mi rece.. 0k bejb kako sakas..

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
girlll напиша:
Za sreka ne.. :pos2: Potocno me gledase 2 minuti bledo i posle mi rece.. 0k bejb kako sakas..
:oftopik:
И јас би му раскинала на таков, ако воопшто некогаш го имам ... милион пати побизарен од тебе бил.

Kajgana Shop

На врв Bottom