мило ми е Yamada Hara, да се упознаеме, ја сум Fujiwara Kuroda звани Miuravodkamixx напиша:Значи моето име е: Yamada (mountain field)
презимето: Hara (wilderness)
никот: Kuroda (black field)
Мило ми е... :lol:
Мило ми е Fujiwara Kuroda, ја сум Yamada Hara тако звани Kuroda (као твоето презиме)... :lol:Гижо напиша:мило ми е Yamada Hara, да се упознаеме, ја сум Fujiwara Kuroda звани Miuravodkamixx напиша:Значи моето име е: Yamada (mountain field)
презимето: Hara (wilderness)
никот: Kuroda (black field)
Мило ми е... :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
закон еј, овие јапанскиве имиња се кома :lol: :lol:
Mesaja напиша::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:spooky напиша:Ајде, Годес, детето се радува кога ќе успее да прочита нешто :wink:Mesaja напиша:Ајде бе..... :wink:
Абе, наопаку ми е тешко да читам.......
Еј не знам дали ке ти текне на Го-Го Јубар од Кил Бил, телохранителката на Луси Лу, онаа што шета во школска униформа и у првиот дел се тепа со Ума Турман.divine напиша:Chiaki (very fine in autumn)
мх, мх, мх
Порничи ?Tonchie напиша:Еј не знам дали ке ти текне на Го-Го Јубар од Кил Бил, телохранителката на Луси Лу, онаа што шета во школска униформа и у првиот дел се тепа со Ума Турман.
Во вистиснкиот живот девојчето се вика Чиаки Куријама.
Иам цели галерии со неа дома на дискови 8)
претпоставувам не памтиш како се викаше сајтот?Goddess of Chaos напиша:ej ja ednas najdov sajt so ti go kazuva Your Sexy Brasilian name moeto bese Andressa Verga
da ne go staviv u Bookmarks i go zaboraviv :? ako go najdam ke go postiram tukaГижо напиша:претпоставувам не памтиш како се викаше сајтот?Goddess of Chaos напиша:ej ja ednas najdov sajt so ti go kazuva Your Sexy Brasilian name moeto bese Andressa Verga