Научно фантастични филмови

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
druze auuuu pa ti oset / vkus ic nemas be za SCI-FI auuu strasna rabota abe ovie site so gi pisa filmovi mi se zgadi koa gi vidov... cudoo ejj kako moes ovie da gi gleas ti se cudam ima tolku dobri kako
CITY OF EMBER,PANDORUM,MOON i dr da ne nabrojuvam sea so sustina i ne tolku stari sea kaubojski da e kabel nekoj od 60ta da napises : P filmaska revoluci se napravi na filmovite posle 2004 a tie dr za starata generacija se;)
--- надополнето: 8 јули 2012 во 22:39 ---

fush.. nemoj ne dodavaj ziti se :P ako uste ovie gi gleas.. strasna rabota! terminator??lol,,ма немој да ме јебеш бре,, toj koga bev 3god go gledav
ДАЈ СТАВЕТЕ НЕКОЈ НОВ Што не е познат а добар е ама немјте со тие каубојските више 2004+
Alien & Cowboys :D Со каубојци е, али стварно добар. Супер глумци.

G

gk77

Гостин
alien& cowboys grd e prvo ke go izgleas pa citaj komentari na crack pa ne gleaj ti lajkovi na youtube :P i severina ima 1milion lajkovi na twitt ama grda e kako .!. super 8 isto bebeski film ,,sta da ti pricam e,, man in black od sci fi go napravija drama/komedija mesano so malce akcija zboruvam za 3kata . takov sum ja mora mana da najdam

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
alien& cowboys grd e prvo ke go izgleas pa citaj komentari na crack pa ne gleaj ti lajkovi na youtube :P i severina ima 1milion lajkovi na twitt ama grda e kako .!. super 8 isto bebeski film ,,sta da ti pricam e,, man in black od sci fi go napravija drama/komedija mesano so malce akcija zboruvam za 3kata . takov sum ja mora mana da najdam
Епа најдобрите чим не ги гледаш....тогаш...гледај Телетабиси.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
so se razbiras ti pa od najdobri be koj e najdobar za tebe terminator li ? iron man , avangers, pa tie se za deca kako tebe be druze toa se filmovi so poznat kraj use pred da go gledas
Како прво научи се да пишуваш на кирилица. Јас незнам како модераторите не те опоменале до сега.
Друго, врска си немаш од филмови. За тебе нема добар филм, само за Телетабиси и Покемон/Дигимон си.
А како трето, појди на Авенџерс да видиш колку гужви има (доколку го прикажуваат уште), или на Стар Ворс прашај кога беше 3Д премиерата кај нас и која кланица за карти било.

Луѓе ти препорачуваат екстра добри филмови за гледање, а ти, овој не чини, оној не чини. Епа тогаш пушти си цртани во црно-бело.

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
gk77

sunshine
the jacket
final fantasy: the spirit within
reign of fire

G

gk77

Гостин
Како прво научи се да пишуваш на кирилица. Јас незнам како модераторите не те опоменале до сега.
Друго, врска си немаш од филмови. За тебе нема добар филм, само за Телетабиси и Покемон/Дигимон си.
А како трето, појди на Авенџерс да видиш колку гужви има (доколку го прикажуваат уште), или на Стар Ворс прашај кога беше 3Д премиерата кај нас и која кланица за карти било.

Луѓе ти препорачуваат екстра добри филмови за гледање, а ти, овој не чини, оној не чини. Епа тогаш пушти си цртани во црно-бело.
типацов види го значи ,уште мн пинџур ке јадеш, абе avengers ако троши по 2 милијарди за филм незначи дека е најдобар несакам такви заебани филмови ти реков и за кино нормално дека таков ке пуштат што очекуваш ти др нешто да пуштат се знае тоа кој дава пари тој ке биде на милениум немора да ми го препорачуваш го изглеав еднаш ке ми се слошеше а од такви потрчковци што слушаат на снн или како јанко јади б ви кажува топ е одите да го гледате под итно гадно се лажете, преку глава ми е од такви американски супер херои филмови терминатор, цап. америка, тхор, авегерс

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
типацов види го значи ,уште мн пинџур ке јадеш, абе avengers ако троши по 2 милијарди за филм незначи дека е најдобар несакам такви заебани филмови ти реков и за кино нормално дека таков ке пуштат што очекуваш ти др нешто да пуштат се знае тоа кој дава пари тој ке биде на милениум немора да ми го препорачуваш го изглеав еднаш ке ми се слошеше а од такви потрчковци што слушаат на снн или како јанко јади б ви кажува топ е одите да го гледате под итно гадно се лажете, преку глава ми е од такви американски супер херои филмови терминатор, цап. америка, тхор, авегерс
Добро тогаш кој е добар научно-фантастичен филм за тебе?

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Еве една кратка моја листа.. без редни броеви

Одисеја 2001
Соларис
Кома
Пеколна поморанџа
Aндромеда
Tие живеат
Темна ѕвезда
п.с.
gk77

Не би било лошо да се преориентираш на некој друг филмски жанр... ова со SF-от некако слабо ти иде... не слабо туку појма си немаш бе..само нешто мрчиш.

^X^

Член од
22 декември 2007
Мислења
1.457
Поени од реакции
376
druze auuuu pa ti oset / vkus ic nemas be za SCI-FI auuu strasna rabota abe ovie site so gi pisa filmovi mi se zgadi koa gi vidov... cudoo ejj kako moes ovie da gi gleas ti se cudam ima tolku dobri kako
CITY OF EMBER,PANDORUM,MOON i dr da ne nabrojuvam sea so sustina i ne tolku stari sea kaubojski da e kabel nekoj od 60ta da napises : P filmaska revoluci se napravi na filmovite posle 2004 a tie dr za starata generacija se;)
--- надополнето: 8 јули 2012 во 22:39 ---

fush.. nemoj ne dodavaj ziti se :P ako uste ovie gi gleas.. strasna rabota! terminator??lol,,ма немој да ме јебеш бре,, toj koga bev 3god go gledav
ДАЈ СТАВЕТЕ НЕКОЈ НОВ Што не е познат а добар е ама немјте со тие каубојските више 2004+
Другар предпоставувам дека следниве ќе ти се допаднат, од 90-тите се
The 4th Floor, Dark City, Virtuosity ,The Lawnmower Man, Solar Crisis

Од поновите не знам што би ти предложил, можеби - Limitless,
или ако си за SF акција - Battle: Los Angeles, Predators, Skyline ....

Инаку да гледам дека сакаш филмови како Pandorium и мене ми е овој омилен од поновите, па можеби би ти се допаднал Event Horizon.
Cube ако го немаш гледано гледај го обавезно.

G

gk77

Гостин
Другар предпоставувам дека следниве ќе ти се допаднат, од 90-тите се
The 4th Floor, Dark City, Virtuosity ,The Lawnmower Man, Solar Crisis

Од поновите не знам што би ти предложил, можеби - Limitless,
или ако си за SF акција - Battle: Los Angeles, Predators, Skyline ....

Инаку да гледам дека сакаш филмови како Pandorium и мене ми е овој омилен од поновите, па можеби би ти се допаднал Event Horizon.
Cube ако го немаш гледано гледај го обавезно.
конечно еден нормален да најдам на сци фи , од постариве ги ценам само Starship Troopers i star trek сериите, од овие сф акции ги имам гледано сите и cube го имам ама по trailerov ми фрли око овој Event horizon па еве го симињам . фала за предлогот

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Дечки избришав неколку мислења, посмирено дискутирајте без навреди, зашто за следните вакви испади ќе има санкција.

^X^

Член од
22 декември 2007
Мислења
1.457
Поени од реакции
376
конечно еден нормален да најдам на сци фи , од постариве ги ценам само Starship Troopers i star trek сериите, од овие сф акции ги имам гледано сите и cube го имам ама по trailerov ми фрли око овој Event horizon па еве го симињам . фала за предлогот
Има и од постарите доста добри, инаку јас морам да се корегирам, не The 4th Floor мислев на The Thirteenth Floor, ги помешав поради сличниот наслов, гледај го овој обавезно ако го немаш досега гледано. И Dark City и The Thirteenth Floor се слични на Матрикс само подобри.

Член од
5 мај 2012
Мислења
10
Поени од реакции
2
Mnogu normalno e vo sekoja grupa da ima barem po eden hejter ili trol, zatoa e najdobro da se ignoriraat. Golem fan sum na SF i imam visok kriterium za dobar film, imam i aktivna grupa na FB so 270 chlena : http://www.facebook.com/groups/209442983829/ SF Movies Fan Group. Mozham da vi nabrojam nekolku od moite omileni SF filmovi ama toa nema nishto da vi koristi, ako vi nabrojam nekolku filma nekoj ke se soglasi so mene, nekoj nema i stalno ke se pojavi nekoj najpameten koj ke ja odvede diskusijata vo sosema pogrreshna nasoka, nema fajde od toa. Tuka pred se se zachleniv za da pobaram nekolku filma od sf kolekcioneri ako ima takvi na grupava, zatoa shto gi nema voopshto na net, siguren sum vo toa zatoa shto gi imam so denovi barano : http://www.imdb.com/title/tt0136535/ Webmaster ili negovoto originalno ime Skyggen, se raboti za danski film i http://www.imdb.com/title/tt0270841/ Avatar (2004) ili so negovoto alternativno ime Cyber Wars. Ako gi ima nekoj vo kolekcja i ako saka da mi gi dade nekako, bi mu bil mnogu blagodaren, na net 100 posto gi nema ,ili nema dovolno seeds na torrent ili pa mozhe da se najdat sinhroniziran na nekoj drug jazik.

Kajgana Shop

На врв Bottom