kooperativa
Г-ин Пола Милениум
- Член од
- 2 октомври 2012
- Мислења
- 7.633
- Поени од реакции
- 8.601
али пак нема везе тоа со 7 неба, нели?
Posle ke skrtnat uste dve i ke dodadat uste ednaали пак нема везе тоа со 7 неба, нели?
Болеста е од Шејтанот, Аллах како најдобар, најголем, најљубовен... не прави лоши работи за човекот!Во Куранот ги пишува и лекот за сида, ама научниците не дошле до тој ајет сеуште
Abe koj te tera da citas na ovaa tema pa da se izmoris , , ednostavno svrti druga tema .Абе луѓе и вие муслимани,
Мавнете ја таа книга од нас аман...
Ме изморивте... !
Париста!Abe koj te tera da citas na ovaa tema pa da se izmoris , , ednostavno svrti druga tema .
taa kniga za nas e sveta kniga a ti ako sakas mavnise od ovaa tema, i ne ne zamaraj,
Ako i ti si izmoren i ti mavnise kako onoj gorenavedeniot , Kuranot e bozja sveta kniga i dava naucni vistini , pa i kolku i da negiras toa nas ne ne zasega, ne si ni prvi ni posleden,Париста!
Книгата е можда света но научна секако не е. Така да имаш аргументи против ова, дискутирај ако не и ти мавни се од темава.
Париста, никаде јас не сум рекол уморен. Вие изгледа се уморивте од лажни научни вистини во Куранот.Ako i ti si izmoren i ti mavnise kako onoj gorenavedeniot , Kuranot e bozja sveta kniga i dava naucni vistini , pa i kolku i da negiras toa nas ne ne zasega, ne si ni prvi ni posleden,
Ako i ti si izmoren i ti mavnise kako onoj gorenavedeniot , kuranot e bozja sveta kniga i dava naucni vistini , pa i kolku i da negiras toa nas ne ne zasega, ne si ni prvi ni posleden,
Me interesira pise li nesto za internetot, forumov i modernata tehnologija ?Ako i ti si izmoren i ti mavnise kako onoj gorenavedeniot , Kuranot e bozja sveta kniga i dava naucni vistini , pa i kolku i da negiras toa nas ne ne zasega, ne si ni prvi ni posleden,
Мене оваа темa ми е ептен забавна,јас незнам како тебе те заморува,сто пати е позбавна од ЧДАМе изморивте... на сите страни муслимански бладања за разбирање на светот од пред 1300 години... и научни вистини!
Куран и научни вистини = 0!
А што ми е гајле што е за тебе свето?Abe koj te tera da citas na ovaa tema pa da se izmoris , , ednostavno svrti druga tema .
taa kniga za nas e sveta kniga a ti ako sakas mavnise od ovaa tema, i ne ne zamaraj,
Забавна но изморува... премногу книги симнав научни за да разбреам убаво како Аллах ми даде не света, ами научна книга!Мене оваа темa ми е ептен забавна,јас незнам како тебе те заморува,сто пати е позбавна од ЧДА
Па затоа нема арапи научници,што ќе му е наука кога во коранот све пишува.И ако ти сметам, кажи да пишувам поеќе за тој твој куран кој што за да ми докажеш како е вистинит не велиш: алах де дојди објасни им, туку буричкаш во науката која не ја разбираш! не така момак... веќе реков, сам си ја тргаш светоста од твојата книга!
Фаламногучаопријатно!
--- надополнето: 27 јуни 2013 во 21:54 ---
Забавна но изморува... премногу книги симнав научни за да разбреам убаво како Аллах ми даде не света, ами научна книга!
Како месечината СО ЧУДО била поделена на две! Научно тоа не е можно,а ма ако е чудо, тогаш е во ред!
Абе муслимани - проповедате ислам на Македонци. Уште не ми е јасна психологијата ваша Тука Аллах ќе си го прашам и Коранот консултирам за психолошкиот профил на еден муслиман, вие кој знае што ќе ми раскажете!
Koj ti kaza tebe za internetot i forumov ...kuranot li? Ete toj vika deka covekot nastanal od kal i ti veruvas li vo toa? Jas licno ne, posto ne gledam kamioni da nosat pesok, voda i mesalici po bolnicive.Па затоа нема арапи научници,што ќе му е наука кога во коранот све пишува.
Е сега тоа што ти си вложил толкуа труд во науката кој ти е крив кога не си учел од коранот
грешка си..јас верувам во на Војо ќерката и Мирка дека ако заедно се посерат на исто место Сергеј бупка дефинитивно нема да можи да прескокни со стапотKoj ti kaza tebe za internetot i forumov ...kuranot li? Ete toj vika deka covekot nastanal od kal i ti veruvas li vo toa? Jas licno ne, posto ne gledam kamioni da nosat pesok, voda i mesalici po bolnicive.
Daj molim ti se ne se letaj so vakvi smesni frazi.Ke stanes predmet na potsmev i posle ke se zalis kaj moderatorite.