Ne me vadi od kontekst - i ja mozam taka da igram.ПРАШАЈ ВО МВР
Me interesirase premierot kakvo uveruvanje ima za nasilnicite.
Ne me vadi od kontekst - i ja mozam taka da igram.ПРАШАЈ ВО МВР
Зар се прашува тоа?Шо ви е бе АЛООО,црква на плоштад,со кој памет.А може некој да каже зошто протестантите се против градење на црква?
ne protiv gradenje na crkva, protiv lokacijata za gradba.А може некој да каже зошто протестантите се против градење на црква?
не тропај ити глупости само за да се најдеш во дискусија и да предизвикаш некаква провокацијаЗар се прашува тоа?Шо ви е бе АЛООО,црква на плоштад,со кој памет.
И за тебе важи ова:А може некој да каже зошто протестантите се против градење на црква?
Nabluduvaci na Vmro-DpmneТрн, која е функцијата на полицијата за време на вакви легално пријавени протести ?
Немо посматрање ?
Оти така сакат, и сега шо?А може некој да каже зошто протестантите се против градење на црква?
Оти така сакат, и сега шо?
Не можам да си повервам шо читам.
Серпико 40 страни наназад се обидува да објасни нешто, ама кој да го прочита кога само овци се редат.
Браво бе народе Македонски, браво. Со шлаканици и клоци не` туркате до бездна, алал ви вера.
Браво за одговорот :bravo: Сега стварно сфатив зошто, и ги поддржувам.Оти така сакат, и сега шо?
Не можам да си повервам шо читам.
Серпико 40 страни наназад се обидува да објасни нешто, ама кој да го прочита кога само овци се редат.
Браво бе народе Македонски, браво. Со шлаканици и клоци не` туркате до бездна, алал ви вера.
Абе не изигравај морон, јас го поставив истото прашање, ти ми одговори „обрати се во МВР“. На истото прашање, јас ти го дадов истиот одговор.Ne me vadi od kontekst - i ja mozam taka da igram.
И со ова се согласувам во потполност.А мислам и МПЦ ќе треба да се огради од “своите“ (не)верници.
Не си во право Ацко,во Македонија се е криминализирано ама филовано со политика.Кога и МПЦ се расправа со милиони евра пари купувајќи хотели и по неколку пати,давајќи согласност за изградба на цркви на несоодветни места само за да ги заштити криминалците кој го узурпираа плоштадот со своите “бизнис“ планови,тогаш повеќе од очигледно е дека има повеќе криминал одколку политика или религија во ваквите навидум “добротворни“ проекти на властите.Овци се редат али од двете страни. Се е исполитизирано денес то е проблемот.
Crkva na plostad,plostadot se misli na lokacija,ti ne tropaj samo da se naprais pameten,dva grama pamet nemasне тропај ити глупости само за да се најдеш во дискусија и да предизвикаш некаква провокација
протестот е против локацијата за каков било објект а не против црква