Насилства во Македонија

Член од
27 февруари 2011
Мислења
297
Поени од реакции
227
Превртената кола е вистина, има запалено контејнери, продавници и дуќани на пазарот, специјалци само што дојдоа, полиција врие, ова е моментално, барем на почетокот на Ѓорче

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Сеа се вратив дома и прочитав за ова.
Значи прво и најбитно немојте да ја продолжувате спиралата:place:Све е ова ради изборите,буџетот,поплавите...исценирано ме разбирате нели.
Не те разбирам.
Буџетот е донесен во декември, поплавите се во Хрватска, Босна и Србија.
Каде ја најде поврзаноста на убиството со ова?

Indigo

баниран/а
Член од
8 септември 2012
Мислења
763
Поени од реакции
414
Уште неможам да сфатам што ви е крива државата? Тие немаат абсолутно никаква врска со убиствово. Му го украле точакот на детето, тргнал по нив и тие го убиле. Не ја гледам државата во приказнава?

Член од
9 април 2008
Мислења
790
Поени од реакции
357
majkata dosla i vikala Kaj mi e Angel, me lazete taka? Angel stani me lazat......... srcevo na 20 mi e rascepeno....

Vori, smej se, produzi samo. Ne mozam od tel, samo ako vidam nekoj da prijavil post koga ke dojdam doma za navreda kon odredena zaednica ili so i da e.
Jas koga bev tamu vidov edno devojce edvaj visese kazaa deka sestra mu bila na Angel ama neznam kolku e vistina

B

Borg_Drone

Гостин
Сега ќе дојдат продадениве души со опремата полициска што им ја плаќаме ние од нашите даноци и сето тоа ќе го задушат што се спрема во Ѓорче.И по можност ќе исценираат по некое ослободување на некој нивни пред камера, како што го направија тоа на Кале пред некоја година.И нормално, ќе испадне после тоа дека тие „само наредби“ следеле, и дека не биле виновни.

4NHK0

Јас сум ти батка у суштина многу флексибилен шизик
Член од
9 април 2014
Мислења
1.153
Поени од реакции
846
Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
Уште неможам да сфатам што ви е крива државата? Тие немаат абсолутно никаква врска со убиствово. Му го украле точакот на детето, тргнал по нив и тие го убиле. Не ја гледам државата во приказнава?
кажав претходно - сите знаеме дека 90% од случаите на кражби кои завршуваат во шпонските села се нерасветлени во старт (полиција дига рамења). Тоа не е вина на државата?

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.873
Поени од реакции
21.779
за овој што јаде тука апел до сите : I G N O R E .... муабет сам со себе нека прави после ... колку повеќе реплицирате толку повеќе внимание добива и ја постигнува целта ...

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.755
Поени од реакции
4.526
не се смеам за настанов ,туку се смеам на извртување и бутање на лаги дека имало палење на објекти и што ти знам протести од типот на Египет ....
Haos e vo gjorce druze prevrteni koli, zapaleni kontenjeri, prodavnici iskrseni sega slusam i SP go iskrsile.

Izvor : Mestoto na nastanot

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Абе државата е за се крива, односно Владата, дури и за поплавите во соседството, владата им е сигурно крива.

Имам пријатели Албанци и можам да кажам колку се фини и добри, но има и такви кои се примитивни, значи сите не се исти. Проблемот е што да се прави со овие примитивните? Како да се реши тоа?

Џ

Џонтра Волта

Гостин
За плакатолепачи нема место тука, гони се и ти и државата у курац. Ајде шетња.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Нека почива во мир детето и не обвинувајте одма Влада или цело албанско малцинство. Ова се индивидуални случаи од поединечни хулигани и кретени кои ќе бидат казнети.
Ајде бе... Како то само тие напаѓат и да не го обвинам цело албанско малцинство. Тие шо се прави албанци не го прат ова, овие кај нас се шиптарии дојдени од Косово и слезени од планина.

V

viktora

Гостин
Толку од ИЉАДНИЦИТЕ ЛУЃЕ ,ЗАПАЛЕН АВТОљубопитност .. ПФФФФФ
како што реков , полиција и луѓе од љубопитност собрано :pos:

http://www.telegraf.mk/foto/152123-ubistvo-na-maturant-vo-gjorce-petrov-foto
Глуп шип тар, која љубопитност какви бакрачи дојди бе племето твое да видиш што е љубопитност.Утре гледј алсат па да видиш што е.Неможам да сликам ќе ми го скршат телефонот да ти покажам што е љубопитност. Утре ќе правиме муабе сега не кажуваат се.

Kajgana Shop

На врв Bottom