Не те разбирам.Сеа се вратив дома и прочитав за ова.
Значи прво и најбитно немојте да ја продолжувате спиралатаСве е ова ради изборите,буџетот,поплавите...исценирано ме разбирате нели.
Jas koga bev tamu vidov edno devojce edvaj visese kazaa deka sestra mu bila na Angel ama neznam kolku e vistinamajkata dosla i vikala Kaj mi e Angel, me lazete taka? Angel stani me lazat......... srcevo na 20 mi e rascepeno....
Vori, smej se, produzi samo. Ne mozam od tel, samo ako vidam nekoj da prijavil post koga ke dojdam doma za navreda kon odredena zaednica ili so i da e.
Лицето е неколку пати осудувано за тешки кривични дела, а цело време бил на слобода.Од вестите на Телма
Знам,ама и ти да знаеш дека се поблиску и поблиску е војна,дали граѓанска или не...На нерва напишав.
кажав претходно - сите знаеме дека 90% од случаите на кражби кои завршуваат во шпонските села се нерасветлени во старт (полиција дига рамења). Тоа не е вина на државата?Уште неможам да сфатам што ви е крива државата? Тие немаат абсолутно никаква врска со убиствово. Му го украле точакот на детето, тргнал по нив и тие го убиле. Не ја гледам државата во приказнава?
Haos e vo gjorce druze prevrteni koli, zapaleni kontenjeri, prodavnici iskrseni sega slusam i SP go iskrsile.не се смеам за настанов ,туку се смеам на извртување и бутање на лаги дека имало палење на објекти и што ти знам протести од типот на Египет ....
Абе државата е за се крива, односно Владата, дури и за поплавите во соседството, владата им е сигурно крива.Уште неможам да сфатам што ви е крива државата? Тие немаат абсолутно никаква врска со убиствово. Му го украле точакот на детето, тргнал по нив и тие го убиле. Не ја гледам државата во приказнава?
За плакатолепачи нема место тука, гони се и ти и државата у курац. Ајде шетња.Уште неможам да сфатам што ви е крива државата? Тие немаат абсолутно никаква врска со убиствово. Му го украле точакот на детето, тргнал по нив и тие го убиле. Не ја гледам државата во приказнава?
Ајде бе... Како то само тие напаѓат и да не го обвинам цело албанско малцинство. Тие шо се прави албанци не го прат ова, овие кај нас се шиптарии дојдени од Косово и слезени од планина.Нека почива во мир детето и не обвинувајте одма Влада или цело албанско малцинство. Ова се индивидуални случаи од поединечни хулигани и кретени кои ќе бидат казнети.
Глуп шип тар, која љубопитност какви бакрачи дојди бе племето твое да видиш што е љубопитност.Утре гледј алсат па да видиш што е.Неможам да сликам ќе ми го скршат телефонот да ти покажам што е љубопитност. Утре ќе правиме муабе сега не кажуваат се.Толку од ИЉАДНИЦИТЕ ЛУЃЕ ,ЗАПАЛЕН АВТОљубопитност .. ПФФФФФ
како што реков , полиција и луѓе од љубопитност собрано
http://www.telegraf.mk/foto/152123-ubistvo-na-maturant-vo-gjorce-petrov-foto