Наркоман го попречува патот на случајни минувачи

Член од
17 јули 2010
Мислења
1.422
Поени од реакции
2.203
Се гледа дека е наркоман, на првата минута покажува на раката како се фиксал!
Си го бараше ....си го доби!

V

Vollstandig

Гостин
На почетокот си реков овде во скопјето е снимено, ама ко видов поубаво...многу лади возеа, и премалку џипови, сфатив оти не е скопје:) Русинов се има напијано баеѓи па го фатила носталгија валјда волонтирал на изградбата на улицата...

Член од
10 јуни 2008
Мислења
473
Поени од реакции
872
Го натепаа и си чучна. :LOL: После тоа еден потег и си легна. Кај е ова?
По натписот на тролејбусот што поминува при крајот на клипот најверојатно е Харков - Украина.

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Му одржаа лекција...напфкан :D

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Требаше малце вожња на хауба... па да видам дали друг пат паќ ќе заебава поштен свет по улици...

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Добро што излезе овој да му даде некоја, а овој другиов да го тргне од пат. Зошто ако не го направеше никој тоа, јас ќе влезев у монитор и ќе го нокаутирав.
Не смееш да го пипнеш.Ќе одговараш како за човек.Заштитени се како мечки.Единствено решение е кога е нафиксан,да го голтне црната ноќ,те да му помогнеш да падне пред кола,камион,воз..........Се разбира без сведоци.

Член од
25 октомври 2011
Мислења
663
Поени од реакции
719
Ова е последица на вотка и LOTR. You shall not pass, Гандалф барем успеа во својата намера во LOTR, слабо овој ем поминаа колите, ем ќотек. (n)

Член од
17 април 2012
Мислења
2.335
Поени од реакции
2.095
Патот е мој и никој не смее да помине!

Одеднаш доаѓаш и веднаш си заминува, ајде да летаме и не плаши се допри ме тоа не сум јас ...допри ме тоа не сум јас....опасни улици и железни пехари отровни нектари го градат твојот став...... :vozbud:

?

..........

Гостин
Не смееш да го пипнеш.Ќе одговараш како за човек.Заштитени се како мечки.Единствено решение е кога е нафиксан,да го голтне црната ноќ,те да му помогнеш да падне пред кола,камион,воз..........Се разбира без сведоци.
А тоа на видеото жирафа е или камила?
Дали ти овде предлагаш прикриено убиство?

Кога ќе те сретнам јас тебе на улица ќе ти го скршам вратот затоа што си педер што се мафта на семафор и си зборува самиот со себе.......може да те турнам на шини да те изгази воз. Се разбира без сведоци. :facepalm:

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Го натепаа и си чучна. :LOL: После тоа еден потег и си легна. Кај е ова?
на еден автобус пишуваше Харков..а Харков е во Украина..
Иначе за овој само летва по грб ништо друго.

Член од
18 мај 2008
Мислења
945
Поени од реакции
1.196
Украинските полицајци се зафатени со антитерористички вежби за предстојното ЕП,па граѓаните ги заменуваат.Мора некој да се грижи за јавниот ред и мир.:D

Why?

Самострел да зеам, да истепам тоа племе
Член од
3 мај 2009
Мислења
2.726
Поени од реакции
2.940
А тоа на видеото жирафа е или камила?
Дали ти овде предлагаш прикриено убиство?

Кога ќе те сретнам јас тебе на улица ќе ти го скршам вратот затоа што си педер што се мафта на семафор и си зборува самиот со себе.......може да те турнам на шини да те изгази воз. Се разбира без сведоци. :facepalm:
Остави го, тој е специјален badass случај на форумот. :)

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
A како го сеќаваме дека е наркоман?Даваше крв на хуман. акција на форумов? Можда му е само досадно, психички не е в ок...или последица од Чернобил :D

Kajgana Shop

На врв Bottom