По натписот на тролејбусот што поминува при крајот на клипот најверојатно е Харков - Украина.Го натепаа и си чучна. После тоа еден потег и си легна. Кај е ова?
Не смееш да го пипнеш.Ќе одговараш како за човек.Заштитени се како мечки.Единствено решение е кога е нафиксан,да го голтне црната ноќ,те да му помогнеш да падне пред кола,камион,воз..........Се разбира без сведоци.Добро што излезе овој да му даде некоја, а овој другиов да го тргне од пат. Зошто ако не го направеше никој тоа, јас ќе влезев у монитор и ќе го нокаутирав.
Одеднаш доаѓаш и веднаш си заминува, ајде да летаме и не плаши се допри ме тоа не сум јас ...допри ме тоа не сум јас....опасни улици и железни пехари отровни нектари го градат твојот став......Патот е мој и никој не смее да помине!
А тоа на видеото жирафа е или камила?Не смееш да го пипнеш.Ќе одговараш како за човек.Заштитени се како мечки.Единствено решение е кога е нафиксан,да го голтне црната ноќ,те да му помогнеш да падне пред кола,камион,воз..........Се разбира без сведоци.
на еден автобус пишуваше Харков..а Харков е во Украина..Го натепаа и си чучна. После тоа еден потег и си легна. Кај е ова?
Остави го, тој е специјален badass случај на форумот.А тоа на видеото жирафа е или камила?
Дали ти овде предлагаш прикриено убиство?
Кога ќе те сретнам јас тебе на улица ќе ти го скршам вратот затоа што си педер што се мафта на семафор и си зборува самиот со себе.......може да те турнам на шини да те изгази воз. Се разбира без сведоци.