- Член од
- 21 декември 2012
- Мислења
- 924
- Поени од реакции
- 452
Се испука? Ти олесни на душата? Или имаш уште?
Ај ја тебе попластично.Еве со што ќе го споредам , за да ти биде појасно и попластично.
Значи пластичен пример (кој и децата, а не па атеистите го разбираат):
- Едно зимско магливо утро станува твојата ќерка , и не можејќи да издржи ти вика: "Татенце, јас сум лезбејка!"
( што мислиш какво зло ќе биде, ако ова ти се случи?)
или ова:
- Едно пролетно сончево попладне, доаѓа твојот син и срамежливо ти вели: " Tато море, јас сум педер!"
( лесно е да дрндаш додека не осетиш на сопствена кожа и додека не ти текне какво зло те снашло).
Бујрум, земај вагата и вагај!
П.С. Ако не е зло, зошто ниеден хомосексуалец не им препорачува на своите деца да го следат во тоа?
Абе вака стојат работите.Прашањето не е кое е поголемо зло, туку дали се зла и двете нешта. Мојот одговор е да!
Незнам зошто прејудицирате споредба на злата. Секако дека има и поголеми од спомнатите. Јас реплицирав од мое верско гледиште на ставот дека хомосексуалноста не е зло, да се разбереме.
Знам дека некој се навредува од она што го пишувам, како што јас се навредувам од нешто што вие го пишувате. Исламот е јасен по ова прашање. Тоа е зло и неприродна работа. Точка!
И пропагирање невиност е противприрода,па пак ја пропагирате.Прашањето не е кое е поголемо зло, туку дали се зла и двете нешта. Мојот одговор е да!
Незнам зошто прејудицирате споредба на злата. Секако дека има и поголеми од спомнатите. Јас реплицирав од мое верско гледиште на ставот дека хомосексуалноста не е зло, да се разбереме.
Знам дека некој се навредува од она што го пишувам, како што јас се навредувам од нешто што вие го пишувате. Исламот е јасен по ова прашање. Тоа е зло и неприродна работа. Точка!
Амин.Абе вака стојат работите.
Атеизмот е јасен по ова прашање - ВИЕ СТЕ ЗЛО. ИСЛАМОТ Е ОПАСНА ВОЕНО ПОЛИТИЌКА ДОКТРИНА КОЈА СЕ НАРЕКУВА СЕБЕ СИ РЕЛИГИЈА САМО ОД НЕЈЗИНИТЕ ПОДАНИЦИ.
.
Абе вака стојат работите.
Атеизмот е јасен по ова прашање - ВИЕ СТЕ ЗЛО. ИСЛАМОТ Е ОПАСНА ВОЕНО ПОЛИТИЌКА ДОКТРИНА КОЈА СЕ НАРЕКУВА РЕЛИГИЈА САМО ОД НЕЈЗИНИТЕ ПОДАНИЦИ.
Според кој тоа Атеизам? Во шаманскиот атеизам не е така.Амин.
Абе да пукнеш од мака!Абе вака стојат работите.
Атеизмот е јасен по ова прашање - ВИЕ СТЕ ЗЛО. ИСЛАМОТ Е ОПАСНА ВОЕНО ПОЛИТИЌКА ДОКТРИНА КОЈА СЕ НАРЕКУВА РЕЛИГИЈА САМО ОД НЕЈЗИНИТЕ ПОДАНИЦИ.
Хриситјанството е јасно по ова прашање - ДЕЛО НА САТАНАТА СТЕ.
И после ве боли кога ве ословуваме како атеистички верници.Амин.
Не треба да означува бе дерење тоа. Од контекстот се гледа, дека е со големи букви за да ти бид епојасно.Абе да пукнеш од мака!
Не знам дали во некоја атеистичка книга стои запишано ама: " Употребата на големи букви во веб комуникацијата означува дерење кон соговорникот!"
Исто како употреба на болдот.Абе да пукнеш од мака!
Не знам дали во некоја атеистичка книга стои запишано ама: " Употребата на големи букви во веб комуникацијата означува дерење кон соговорникот!"
Мене ич не ме боли дали ќе кажеш атеиситчки верник.И после ве боли кога ве ословуваме како атеистички верници.
Tи поставив прашање,ај види го постот #1220.И после ве боли кога ве ословуваме како атеистички верници.
Па нема, оти у шаманскиот атеизам не постои Ислам. Се множи со нула истиот кај шаманите.Според кој тоа Атеизам? Во шаманскиот атеизам не е така.
Културно ти одговарам дека во постот под реден број #1220 нема никакво прашање, туку само констатација!Tи поставив прашање,ај види го постот #1220.
Би било културно да одговориш.
Ок.Културно ти одговарам дека во постот под реден број #1220 нема никакво прашање, туку само констатација!