Ти изгледа не ти работи кликерот, морам уште еднаш да ти објаснам подетално а ма изгледа си имаш проблеми.
Да Христијанин сум, ама не прав верник за да сватиш убаво, прав верник се подразбира посета секоја недела црква, постење на празници, почитување на сите 10 божји заповеди, ако некој те нападне и ти наштети да му простиш итн. Како прво во црква немам влезено веќе година дена, никогаш не сум постел, од сите божји заповеди ни едно не сум го испочитувал, а да ме нападне некој и да ми наштети, нема да мирувам додека не му се осветам и не му вратам. Зар ова ме прави верник, во случајов христијански. Мене матична религија ми е Христијанстовото ама во почитувањето ништо христијанско нема во мене по овие мои особини што ги набројав. Тоа некој друг што се прави верник да му го кажеш да расчисти сам со себе, мене НЕ, така да не ми треба ни најмалце совет од тебе.
Пак морам да објаснувам. ЌЕ страда невин народ (мнозинството христијани) поради вас (атеистите) нехристијаните кои ќе се криете зад него, ако некогаш извадите ваква креатура против Исламот како што се направи со Христијанството со билбордов. Исламот се одмаздува и прво на мета ќе бидат невини христијани кои немаат никаква врска со вашите глупи атеистички испади или да ги наречеме креации. Тоа ќе го прават вехабистите кои атеистите и христијаните ги ставаат во исти кош а монзинството христијани ќе страда поради кривица на вас атеистите кои ви изгледа тоа смешно, и на уметниците слобода на говор. Затоа викам да направите нешто слично против Исламот како сега што направија овие уметнициве со билбордов за Христијаните , да си ги објавите вашите имиња и презимиња и да ви се видат ликовите кога ќе организирате ваква уметност како билбордот наменета за муслиманите и Исламот, би препорачал изложбата да биде во Стара Скопска Чаршија и сите вклучувајќи те и тебе да бидете таму. Исто со име и презиме и со твој лик. Не за друго, не сакам да страдаат невини луѓе кога вехабистите ќе ве тепаат и колат па може и некој невин да настрада додека ве тепаат и колат, и се тоа поради вашата глупост.
Не мешај вехабисти со билбордов, кога не сваќаш не сум ти јас крив.
Хахахахахахах како да не ќе ја објават. Еве бе тој Данецот во 2005 доби невкусна инспирација за Исламот и ја направи таа глупа карикатура за Мухамед која мразам да ја изговорам, па цел свет гореше, а он со таа инспирација заработи закани за смрт и постојана полициска заштита до ден денес. Затоа спомнав погоре нека се направи некоја слична креација како сега што се направи со Христијанстовото, ама сега ако им стиска на нив и на вас атеистите да ги подржите јавно да направите нешто слично со Исламот. Или како глувци и вие атеистите и тие уметниците ќе се скриете позади цел мнозинско христијански народ и ќе го оставите да страда од вехабистичкиот тероро па мора после да ја презема правдата во свои раце да ви го спасува после гзот од вехабистиве.
А што на христијаните им ги даваш имињата на креаторите на билбордот, не ги интересира нив тоа. Кога ќе направат за Исламот нешто слично, навредливо тогаш нека се објават.
--- надополнето: 15 јуни 2012 во 01:28 ---
А да и вие придружете се на ова уметничко дело кога ќе го правите против Исламот, и вас да ве раздрмаат малце овие вехабистиве