Навивачки трофеи

Член од
18 февруари 2009
Мислења
480
Поени од реакции
38
ti zboruvas za druga utakmica ova bezse 2007 koga povtorno se spoia komiti i lf bevte zad gol i vi padna zname prasaj koj bil znaj

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Актуелно е, од Европсково, едниот транс паднат од „Гробари“, другиот од „Фирма“ во Нови Сад.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.091
Поени од реакции
74.876
ti zboruvas za druga utakmica ova bezse 2007 koga povtorno se spoia komiti i lf bevte zad gol i vi padna zname prasaj koj bil znaj
Ваљда зборуваш за утакмицата која беше наместена и ве тепавме 0-2?
Пеев мислам дека даде некој гол.
Прво гостување ни беше после бојкотот ако збориме за истото...
Тогаш бевме скоро колку вас, а во Скопје останаа уште некои 20-тина души со кои ќе бевме повеќе од вас...
Сто посто не ни паднало знаме ни тогаш...

За средново ли збориш?

Член од
27 мај 2011
Мислења
265
Поени од реакции
113
2 na 4 srede makedonska kafana, izlezete barem kaj vas so rekviziti, vaka ve sakam
koja kafana?
--- надополнето: 24 јануари 2012 во 02:52 ---
На крај ќе испадне вашиот сам они 10 души и пак ги тепал. Лошо е кога не знаете да се ускладите со лажгите.
E lesno tie tebe,vo 'KALE' si se sokri vo poslednite redovi i uste ti prodolzi nevinosta =) ne zaboravaj skopjevo e malo.

Член од
2 март 2005
Мислења
287
Поени од реакции
149
Си се заебал дека бев у последен ред. А ти нешто ми се закануваш???

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.091
Поени од реакции
74.876
Ајде увериме :)
Ова е утакмица од есенскиот дел, не бев на оваа, така да неможам да коментирам :)

bootboy

Skopje Bootboys!!!
Член од
29 декември 2008
Мислења
624
Поени од реакции
346
Не бев на таа утакмица, ама знам дека било земено едно од тие три со револуционерите, мислам дека Ѓорче Петров. Како и да е, знамето не е земено од мајмуни, туку од редар или дете што собира топки, а знамето е вратено после недела-две.
Каков идиотизам, Прилепчанец зима знаме од македонски револуционер од Прилеп.

Член од
25 декември 2008
Мислења
1.882
Поени од реакции
1.094
Не бев на таа утакмица, ама знам дека било земено едно од тие три со револуционерите, мислам дека Ѓорче Петров. Како и да е, знамето не е земено од мајмуни, туку од редар или дете што собира топки, а знамето е вратено после недела-две.
Го земале можеби затоа што Ѓорче Петров е роден таму:D
па сега може ќе сакат да си ја прекрстат групата во Ѓорчеви деца,внуци,мајмуни...

Член од
31 мај 2009
Мислења
1.257
Поени од реакции
2.595
E lesno tie tebe,vo 'KALE' si se sokri vo poslednite redovi i uste ti prodolzi nevinosta =) ne zaboravaj skopjevo e malo.
Имаш право мало е http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/309866_2541858025727_1231993022_33085295_1302956473_n.jpg

ќе се видиме ;)

Само ќе видиме дали и тогаш ќе дојде Бучи да ве спаси како на КАЛЕ ?!
Уште ли имаш доблест да го спомнеш кале, каде што БУЧИ вториот човек на МВР во превод вториот човек на АСАВ му вади лисици на вашиот лидер. Со тоа треба да се гордееш, или да се срамиш?

Заменик министер за внатрешни работи (главен на АСАВ) да те спасува... ВИЕ СТЕ ПИЧКИ, А НЕ НАВИВАЧИ !!!

Член од
18 февруари 2009
Мислења
480
Поени од реакции
38
deka e vrateno na dr kazi mu inaku nie nigde ne se pofalivme ali to e fakt vi padna znam nas clen oblecen kako redar vi go sobra duri se prepukuvavte so drugite redari ....

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
Имаш право мало е http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/309866_2541858025727_1231993022_33085295_1302956473_n.jpg

ќе се видиме ;)

Само ќе видиме дали и тогаш ќе дојде Бучи да ве спаси како на КАЛЕ ?!
Уште ли имаш доблест да го спомнеш кале, каде што БУЧИ вториот човек на МВР во превод вториот човек на АСАВ му вади лисици на вашиот лидер. Со тоа треба да се гордееш, или да се срамиш?

Заменик министер за внатрешни работи (главен на АСАВ) да те спасува... ВИЕ СТЕ ПИЧКИ, А НЕ НАВИВАЧИ !!!
Овие акко се "хулигани" јас сум терминатор.

Член од
3 август 2011
Мислења
523
Поени од реакции
105
posle natprevarot makedonija srbija vo karpos zemeno, neka vi kazaat tie trojca komiti kolku od nas bile, da ne zamaram ja tuka pa posle da ima serenje od site strani :cool:

Attachments

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.091
Поени од реакции
74.876
posle natprevarot makedonija srbija vo karpos zemeno, neka vi kazaat tie trojca komiti kolku od nas bile, da ne zamaram ja tuka pa posle da ima serenje od site strani :cool:
Како прво и основно ова не е продукт на Комити, туку се продава на пазарче за 300 денари.
Пола Скопје има вакви шалови, а тоа верувај не ги прави Комити.
Сте го земале сред Карпош жими газов, кажи си дека сте го купиле од пазар...

Гледам и Шверцери се фалат со одземање на вакви шалови.
Запамтете шаловите ВАРДАР (овие) и уште едни бар шалови со знакче Вардар на крајот, не се ПРОДУКТИ НА КОМИТИ. И баба ми може да си ги купи од пазар.

Kajgana Shop

На врв Bottom