- Член од
- 7 мај 2008
- Мислења
- 2.818
- Поени од реакции
- 368
Од Аеродром до ЗОИЛ има добри минута ипол со кола, не знам кај виде дека е далеку.Zocko,abe deka procita oti sum ziveal u Aerodrom.Imam stan posle Zoil i od Aerodrom e baagi daleko
Од Аеродром до ЗОИЛ има добри минута ипол со кола, не знам кај виде дека е далеку.Zocko,abe deka procita oti sum ziveal u Aerodrom.Imam stan posle Zoil i od Aerodrom e baagi daleko
abe koj saka,deka saka i za kolku saka i kako saka neka se ebe,deka go odneseete mabeto,kao na mene mi e krivo oti strumicanki se sureduvat.Mnogu jasno, so oni da umirat li,da ne samo Skopjanki go imat tava ekskluzivno pravo.Zensko ode deka ima pari,kola,mobilen(za zal,ama licno mene mi odgovara)a ne koj deka zivee.A za urbanosta,Skopje so sipcive,Kosovarive go gubi primatot,momentalno jugot e poaktuelen
i za kraj,me izmorivte,koj ve ebe mizerijo FA
abe koj saka,deka saka i za kolku saka i kako saka neka se ebe,deka go odneseete mabeto,kao na mene mi e krivo oti strumicanki se sureduvat.Mnogu jasno, so oni da umirat li,da ne samo Skopjanki go imat tava ekskluzivno pravo.Zensko ode deka ima pari,kola,mobilen(za zal,ama licno mene mi odgovara)a ne koj deka zivee.A za urbanosta,Skopje so sipcive,Kosovarive go gubi primatot,momentalno jugot e poaktuelen
Оф лееееИ тебе кој те ебе сељаче искомплексирано! НИКАД НЕМА ДА СИ ГРАЃАНИН!! пукни опинок си бил и ќе си останеш! :baeh::baeh::baeh::baeh:
Проверено =) ?:helou::helou::helou:Оф лееее
Од кога само Скопјани се граѓани.....:uvo::uvo::uvo:
А и ако веќе толку сака да биде Скопјанец нека одвои 70-80 000 евра за стан и ќе стане......
ЊЕ:helou::helou:Проверено =) ?:helou::helou::helou:
Прво ние ебеме нас не не ебат.abe koj saka,deka saka i za kolku saka i kako saka neka se ebe,deka go odneseete mabeto,kao na mene mi e krivo oti strumicanki se sureduvat.Mnogu jasno, so oni da umirat li,da ne samo Skopjanki go imat tava ekskluzivno pravo.Zensko ode deka ima pari,kola,mobilen(za zal,ama licno mene mi odgovara)a ne koj deka zivee.A za urbanosta,Skopje so sipcive,Kosovarive go gubi primatot,momentalno jugot e poaktuelen