Мистичен
Човек
- Член од
- 23 јануари 2005
- Мислења
- 13.578
- Поени од реакции
- 1.097
trajce cutuce и ILE F.A банирани по два дена.
Што е ова бе форумов е се, само не е кошаркарски .Никакви дискусии за баскет, само препуцавања и глупости.
Тоа важеше и за тебе!:bip:Првпат да се сложам со тебе :pos2:
kazi si be ne se srami... toa e vasiot estraden umetnik...:nenene: :nenene: :nenene: :nenene: :nenene: abe on vo celata rabota minimalno ucestvuvase ama so sigurnost ti trdam deka drug insistirase kaj upravata na rabotnicki da se dadat samo 150 karti samo zaradi inaet i da se pokaze ona makedonskoto "koj e tuka glaven".
Тоа важеше и за тебе!:bip:
Hahah potpis na ovaИзвини романтичару жими се нема да ми се повтори :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: УжИфКиЧ![]()
Тоа важеше и за тебе!:bip:
романтичаруууууууууу............ Кутете сте можеле и Шекспировци да бидете:back::back:
abe dva saata vasi igraci ne mozea da izlezat od salata i dvajca vasi igraci jadea kotek toa e fakt:helou:koj ke istepate be vie
Ajде покурац просветлиненаградно прашање...знаете ли зошто денеска ги нема лозари?
па нема струја денеска бе :pos2::pos2: На вести глеав...јас како што знам денеска цел ден имам струја..а ти форевер лозари....оффф грешка(незнам дали ти или јас) тугедер лозари ке ми одговориш кога ти дојде струја?Ajде покурац просветлине:pos2::pos2:
Ц ц ц ц шо се глупираш бе,дечкото убаво ти кажа дека на почетокот пишувале тројца од тој јузер и затоа така се вика а башка и после гостувањето во Кавадарци ти нешто збесна,ти да не си тој што беше :violent1::violent1::violent1:па нема струја денеска бе :pos2::pos2: На вести глеав...јас како што знам денеска цел ден имам струја..а ти форевер лозари....оффф грешка(незнам дали ти или јас) тугедер лозари ке ми одговориш кога ти дојде струја?