Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Исто ти се фаќа текстов, а на гугл преведувач - а Гол да го напише. :)

р.ѕ. Добро ве фатиле на сликата. :)
Исто ти се фаќа текстов, а на гугл преведувач - а Гол да го напише :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Член од
27 мај 2011
Мислења
265
Поени од реакции
113
некој од шверцериве попаметен да каже збор-два за тоа шо ги снајде денеска(т.е. вчера више) у Кавадарци? :icon_lol:
a sto gi snajde aj bas da slusam ? :)

iako ne bile shverceri tuku drugari na igracite ama aj i vie sakate da se soocite so najjakite :)

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
a sto gi snajde aj bas da slusam ? :)

iako ne bile shverceri tuku drugari na igracite ama aj i vie sakate da se soocite so najjakite :)
Па тие другарите на играчите пред месец дена ги тепаа играчите (мали деца читај) на некој тим против кој играше НБА Чаир.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
И, твојот пост асоцира на тоа демек шо ако ги тепале коа они се само другари на играчите демек нема нишо навивачко. А тие другарите имало двајца тројца со маици Шверцери.

Член од
27 мај 2011
Мислења
265
Поени од реакции
113
И веројатно кармата им се врати , нели ?
Kako toa, begajki ? Daj be kako ne vi e sram dosle mali deca najstariot imal 18 godini i se gordeete so toa sto samo ednaska peevte "cista makedonija" ? Pa pi**a mu mater vo kavadarci dosle kako ne vi e sram USTE TUKA DA PISUVATE deka ste napraile nesto ?? Pa vas Usein bolt samo voda moze da vi nosi kolku brzi bevte be.. ne znam kako ne vi e sram stvarno..
--- надополнето: 5 јули 2012 во 16:50 ---
И, твојот пост асоцира на тоа демек шо ако ги тепале коа они се само другари на играчите демек нема нишо навивачко. А тие другарите имало двајца тројца со маици Шверцери.
A ustvari znaes li ti sto zboruvas ? Kogo tepale oni be ?

Greska si, nitueden ne nosel maica ili bilo sto od nasata grupa, nemozes da me lazes koga licno jas gi kontrolirav pred da trgnuvaat za kavadarci !

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
Kako toa, begajki ? Daj be kako ne vi e sram dosle mali deca najstariot imal 18 godini i se gordeete so toa sto samo ednaska peevte "cista makedonija" ? Pa pi**a mu mater vo kavadarci dosle kako ne vi e sram USTE TUKA DA PISUVATE deka ste napraile nesto ?? Pa vas Usein bolt samo voda moze da vi nosi kolku brzi bevte be.. ne znam kako ne vi e sram stvarno..
Друже ме помеша , не сум од кавадарци ... стварно незнам на која возраст беа , и не ме интересира кој прв се впушти низ инцидент ( ако може да се каже такој )

Член од
27 мај 2011
Мислења
265
Поени од реакции
113
Друже ме помеша , не сум од кавадарци ... стварно незнам на која возраст беа , и не ме интересира кој прв се впушти низ инцидент ( ако може да се каже такој )
Incident e golem zbor za toa sto se slucilo vcera.. Peele 20tina dusi (od celo kavadarci) cista makedonija, pa potoa begale i ne se vidoa veke..

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
--- надополнето: 5 јули 2012 во 16:50 ---

A ustvari znaes li ti sto zboruvas ? Kogo tepale oni be ?

Greska si, nitueden ne nosel maica ili bilo sto od nasata grupa, nemozes da me lazes koga licno jas gi kontrolirav pred da trgnuvaat za kavadarci !
Така ми пренесоа, не сум јас од Кавадарци. Зошто си ги контролирал ти? Што имаш ти врска со нив? Па они не се Шверцери, другарчиња на играчите :D Или им рече на „не-шверцерите“ да јне носете обележја ќе паднат брука ќе пукне :icon_lol:

Член од
27 мај 2011
Мислења
265
Поени од реакции
113
Така ми пренесоа, не сум јас од Кавадарци. Зошто си ги контролирал ти? Што имаш ти врска со нив? Па они не се Шверцери, другарчиња на играчите :D Или им рече на „не-шверцерите“ да јне носете обележја ќе паднат брука ќе пукне :icon_lol:
Ne, posto nemase vrska ova so shvercerite, vidov da ne imal nekoj pameten sto mozebi ke nosel nas rekvizit, po sto ke bevme vmesani so ovoj nastan.. Ne site gi pocituvaat odlukite na grupata, neli ? :)

Член од
17 август 2011
Мислења
10.395
Поени од реакции
18.548
чекај малце,ако не се шверцери зашто би носел реквизит.?Сигорно ја неам реквизит од шверцери,се знае кој има.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Ne, posto nemase vrska ova so shvercerite, vidov da ne imal nekoj pameten sto mozebi ke nosel nas rekvizit, po sto ke bevme vmesani so ovoj nastan.. Ne site gi pocituvaat odlukite na grupata, neli ? :)
Па зошто не кажеш:„Тоа се Шверцери, кои одлучија да отидат на оваа утакмица по своја одлука, иако ние поголемиот дел не сакаме да го пратиме НБА Чаир.“

Значи не дека не се Шверцери, едноставно на утакмица не отишле како такви.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom