Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 август 2023
Мислења
414
Поени од реакции
751
Vidi jas ve razbiram potpolno deka golem kompleks imate prema decki od metropolata i toa e pogolemo od vas ama kako sto vikate vie ako se lutite neka vi stoit.

Член од
10 август 2023
Мислења
77
Поени од реакции
154
Не вие сте фактор во навивање, јаките хулигани што имаат изгубено 10 маици од Винари.
Ние од винари 10 маици хахаха,вие од нас едно 3-4 транспаренти да не збораме за маици и шалови...значи да резимираме вие сте МИЗЕРИЈА на тифо сцената.

Член од
11 април 2023
Мислења
2.167
Поени од реакции
7.277
Ние од винари 10 маици хахаха,вие од нас едно 3-4 транспаренти да не збораме за маици и шалови...значи да резимираме вие сте МИЗЕРИЈА на тифо сцената.
Koj 3,4 transparent????Daj edna akcija sto imate napraveno posle 92'

Член од
25 август 2023
Мислења
414
Поени од реакции
751
Ke ti prati sega sliki od pred 2000ta ili moze ke mu tekne deka se okolu toa muabetime deka nemaat akcija pred 2000ta i nema da prati nisto :) drugo neznam sto edino kapata krvava ako ja prati ili so im vlegle na tie vo soba sto gi zaboravile vestinite hahahahah ajajaj

Член од
10 август 2023
Мислења
77
Поени од реакции
154
И вистина нема смисла овој форум.Тука сте многу јаки.муаа ❤ срцки
Автоматски споено мислење:

Поздрави го жути

Ke ti prati sega sliki od pred 2000ta ili moze ke mu tekne deka se okolu toa muabetime deka nemaat akcija pred 2000ta i nema da prati nisto :) drugo neznam sto edino kapata krvava ako ja prati ili so im vlegle na tie vo soba sto gi zaboravile vestinite hahahahah ajajaj
И патика од лојалфанс ке ти пратам

Испуштени по една ке се смирите.ајт

Последно уредено:
Член од
25 август 2023
Мислења
414
Поени од реакции
751
И вистина нема смисла овој форум.Тука сте многу јаки.муаа ❤ срцки

Поздрави го жути

И патика од лојалфанс ке ти пратам

Испуштени по една ке се смирите.
Sega mi e jasno tie apcinjata sto gi prakase imeto od kaj go znaes, i ne idete vise vo Bigorski ne vi pomaga dzabe

Член од
19 август 2010
Мислења
4.129
Поени од реакции
10.202
А како проценвате кај била подобра атмосверата, а не сте присуствувале на тие утакмици или сте биле во навивачки коп или на неутрална? Од клип, тв пренос? Сите ќе си ја носат водата на своја воденица...
Па не е тешко да процениш.. погледај клиповите. Не ја носам на своја воденица, ете ако мислиш ти дека била боља атмосфера во Битола, и невидено до сеа, пекол бла бла (ваши зборови), ок. Легитимно, твое си е. Ја само прашав искрено мислење, кога ќе споредиш од кореографиии , до бројка до атмосфера. Поентата на прашањето ми беше, како тоа до сега невиден пекол, атмосфера каква немало до сеа во ЛШ. А знам што имало, и што се дешавало. Небитно, да не ја тупиме, ете добив два одговора доволно е.

Член од
26 март 2022
Мислења
246
Поени од реакции
774
Па не е тешко да процениш.. погледај клиповите. Не ја носам на своја воденица, ете ако мислиш ти дека била боља атмосфера во Битола, и невидено до сеа, пекол бла бла (ваши зборови), ок. Легитимно, твое си е. Ја само прашав искрено мислење, кога ќе споредиш од кореографиии , до бројка до атмосфера. Поентата на прашањето ми беше, како тоа до сега невиден пекол, атмосфера каква немало до сеа во ЛШ. А знам што имало, и што се дешавало. Небитно, да не ја тупиме, ете добив два одговора доволно е.
Добро ете за разлика од тебе јас сум бил и на Пелистер и на Вардар на европски утакмици. И на двете места знаело да е жешка атмосверата ко ќе се кршел резултат. И на двете места била пофалена та атмосвера од гостинските тимови. И не си земам за право да кажам каде е подобро, ама ете ти од на телевизија делиш оценки.

Член од
10 август 2023
Мислења
77
Поени од реакции
154
Sega mi e jasno tie apcinjata sto gi prakase imeto od kaj go znaes, i ne idete vise vo Bigorski ne vi pomaga dzabe
Која е смислата ваша?Па нема смисла..Полека полека ќе се распадните само вашиот вардар да испадни..Ќе го видиме и то

Член од
25 август 2023
Мислења
414
Поени од реакции
751
Која е смислата ваша?Па нема смисла..Полека полека ќе се распадните само вашиот вардар да испадни..Ќе го видиме и то
Nedaj boze da se raspadne Vardar tek togas ke vidite kolku vredite bez nas , ama bas za takvite kako vas Vardar ke se izdigne pak i cel zivot kompleksot ke go nosite! A nie ke bideme so Vardar i vo opstinska liga, ete dve godini vtora liga podobri od bilo koj, i sto poslab da e Vardar Komiti ke se pojaki zosto Komiti se Gordost i Sila! Nesto sto vie go nemate zosto ste obicni provincijalci koj si patat od kompleks i cekaat da dojde duel so Vardar za da se soberat , ebate grupata cekaa nov stadion im dadoa 20 dusi nemozat da se soberat, baraa nova sala za rakomet tamu beter…. Uzas

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom