Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
1 април 2013
Мислења
266
Поени од реакции
719
Од каде тоа дека се Комити?Да не е некој од партија од другиот табор, Комити не се сигирно.
Nekoj od partija ke napise 1987 i da go skrta liceto na Senko? Svarno veruvas vo ova ili se glupiras ?!?
Od kaj tolku siguren deka ne se komiti
Jas poznavam 4ca komiti +35god. koi ziveat vo radius od 50m od grafitov koi se seuste aktivni na po interesni utakmici.

Член од
11 април 2023
Мислења
2.167
Поени од реакции
7.283
Nekoj od partija ke napise 1987 i da go skrta liceto na Senko? Svarno veruvas vo ova ili se glupiras ?!?
Od kaj tolku siguren deka ne se komiti
Jas poznavam 4ca komiti +35god. koi ziveat vo radius od 50m od grafitov koi se seuste aktivni na po interesni utakmici.
Било кој може да земе спреј и да напише 1987 или 1992 или било што.

Член од
11 април 2023
Мислења
2.167
Поени од реакции
7.283
Zapamti go ova sto go napisa, ke go prepisam koga ke se skrta nekogas vas grafit so 1989.
Разликата е тоа што вие се фалите сами со клипови на тик ток итн...Така беше и со графитот на Мац и Сокол во Карпош 1,тоа е ваше дело.

Член од
22 февруари 2022
Мислења
316
Поени од реакции
1.814
Пред се да честитам на новиот број од пивска конверзација, и да прашам во што е проблемот па Албанците ја преземаат таа страна од Вардар? Еве во Куманово, бројот на сите се намалува,но бројот на албанците уште помасовно од другите, како вие локалци гледате на тоа што градов ви паѓа под шиптаријата...Не се ситам, и мене ми е жал, но ме интересира сериозно мислење од прва рака
Здрав ли си, кажи ми те молам дали читаш што пишуваш ?

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
Уште не е објавен распоред на натпреварите од прва лига,очекувајте прво или второ коло кога се сите по одмори и кога Скопје е празно да играат Вардар Слога.Без разлика на се интересно ќе биде на навивачки план.
Немој вакви муабети, не ми даваат одмор во Август, ќе треба отказ да давам :D
Пред се да честитам на новиот број од пивска конверзација, и да прашам во што е проблемот па Албанците ја преземаат таа страна од Вардар? Еве во Куманово, бројот на сите се намалува,но бројот на албанците уште помасовно од другите, како вие локалци гледате на тоа што градов ви паѓа под шиптаријата...Не се ситам, и мене ми е жал, но ме интересира сериозно мислење од прва рака
Абе ти се декларираш како навивач на група што вика дека даскалот бил Бугарин а нашите предци кои оделе во комити, биле Срби и прашуваш зошто паѓал градот под шиптариjа?
Па ти си директен учесник во нешто антимакедонско и уште си земаш за право да коментираш нешто тука. Да ви ги ебам тоа групите цигански и цела Србија.

Член од
11 октомври 2022
Мислења
277
Поени од реакции
704
Еве да се јавам како Кумановец, Гробар, на екипата на Гробари Куманово им падна заставата,а Кумани се векје неколку години во бојкот на натпреварите.Страстите мегју ЦЗКУ и
(екс) Кумани се смирија, не е исклучено вракјање на Куманите,но тешко дека пак ке биде како порано, порано имаше тешки инциденти помегју Кумани и ЦЗКУ, а сега се некако попријателски едни кон други.Башка што албанската група Иљирет пробува со некои као графити да проклајмира своја територија во градот.
Автоматски споено мислење:

Во Куманово,никој подалеку од дедо не мора да оди за да најде Србин,сите се мешани со Србите. Србомани можат да бидат во Кавадарци Битола итн. Ама не и во Куманово
Не е за политика и слично групава но мора да напоменам, простете, сите тие "срби" во КУ, се србомани, затоа што 1900 години тие села подпаѓале под српска/патријаршиска црква затоа што бугарска егзархија им била скапа и слични политики. Да се вратам на тема, Кумани од 2018 се распаднати поради бојкот кон претседателот на клубот и штабот, потоа салата почна да се реновира и потоа отиде се надолу. Денес во центар, на плоштад кај и да се свртиш има графити на Кумани. Кумани дали ќе се враќаат за сега е непредвидливо, доста има србофили и слични кои се лупат во гради ЦЗ и Партизан и затоа нема заинтересираност кон Куманово.

KU4E

Професионален Србоман
Член од
24 јуни 2023
Мислења
42
Поени од реакции
25
Не е за политика и слично групава но мора да напоменам, простете, сите тие "срби" во КУ, се србомани, затоа што 1900 години тие села подпаѓале под српска/патријаршиска црква затоа што бугарска егзархија им била скапа и слични политики. Да се вратам на тема, Кумани од 2018 се распаднати поради бојкот кон претседателот на клубот и штабот, потоа салата почна да се реновира и потоа отиде се надолу. Денес во центар, на плоштад кај и да се свртиш има графити на Кумани. Кумани дали ќе се враќаат за сега е непредвидливо, доста има србофили и слични кои се лупат во гради ЦЗ и Партизан и затоа нема заинтересираност кон Куманово.
Има доста аутохтони српски села северно од КУ и тоа е факт. А Куманово ни испадна у другу лигу овуј сезону у баскет...

Немој вакви муабети, не ми даваат одмор во Август, ќе треба отказ да давам :D

Абе ти се декларираш како навивач на група што вика дека даскалот бил Бугарин а нашите предци кои оделе во комити, биле Срби и прашуваш зошто паѓал градот под шиптариjа?
Па ти си директен учесник во нешто антимакедонско и уште си земаш за право да коментираш нешто тука. Да ви ги ебам тоа групите цигански и цела Србија.
Така е де, срам да ми е што навивам за Партизан... Но сепак не ми е јасно зошто вие векје не сте толку радикални во погледот на Албанците? Што креваат орли сред Скопје,и што не може до Борис Трајковски да се отиде без да се помине орелот, како да ви стана нормала на вас?
Кога јас ке дигнам некој "четнички" споменик што ја загрозува Македонија, тогаш ме споредувај со Албанците поздрав.

Последно уредено:

KU4E

Професионален Србоман
Член од
24 јуни 2023
Мислења
42
Поени од реакции
25
Со шошон, србоман и бугароман нема рабирачка.
Бугараш е почест израз од бугароман.

Со шошон, србоман и бугароман нема рабирачка.
Иначе, што немс разбирачка,јас ништо лошо не и мислсм на Македонија, баш спротивно од тоа,а поголем дел ид навивачите ги собрале звезда и Партизан од семејството.

Последно уредено:
Член од
23 мај 2023
Мислења
60
Поени од реакции
82
Има доста аутохтони српски села северно од КУ и тоа е факт. А Куманово ни испадна у другу лигу овуј сезону у баскет...

Така е де, срам да ми е што навивам за Партизан... Но сепак не ми е јасно зошто вие векје не сте толку радикални во погледот на Албанците? Што креваат орли сред Скопје,и што не може до Борис Трајковски да се отиде без да се помине орелот, како да ви стана нормала на вас?
Кога јас ке дигнам некој "четнички" споменик што ја загрозува Македонија, тогаш ме споредувај со Албанците поздрав.
Србе на врбе!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom