- Член од
- 1 април 2013
- Мислења
- 266
- Поени од реакции
- 719
Од каде тоа дека се Комити?Да не е некој од партија од другиот табор, Комити не се сигирно.Koj rece deka ne crtat komiti niz cair?
Прегледај го приврзокот 383097
Nekoj od partija ke napise 1987 i da go skrta liceto na Senko? Svarno veruvas vo ova ili se glupiras ?!?Од каде тоа дека се Комити?Да не е некој од партија од другиот табор, Комити не се сигирно.
Било кој може да земе спреј и да напише 1987 или 1992 или било што.Nekoj od partija ke napise 1987 i da go skrta liceto na Senko? Svarno veruvas vo ova ili se glupiras ?!?
Od kaj tolku siguren deka ne se komiti
Jas poznavam 4ca komiti +35god. koi ziveat vo radius od 50m od grafitov koi se seuste aktivni na po interesni utakmici.
Zapamti go ova sto go napisa, ke go prepisam koga ke se skrta nekogas vas grafit so 1989.Било кој може да земе спреј и да напише 1987 или 1992 или било што.
Разликата е тоа што вие се фалите сами со клипови на тик ток итн...Така беше и со графитот на Мац и Сокол во Карпош 1,тоа е ваше дело.Zapamti go ova sto go napisa, ke go prepisam koga ke se skrta nekogas vas grafit so 1989.
Здрав ли си, кажи ми те молам дали читаш што пишуваш ?Пред се да честитам на новиот број од пивска конверзација, и да прашам во што е проблемот па Албанците ја преземаат таа страна од Вардар? Еве во Куманово, бројот на сите се намалува,но бројот на албанците уште помасовно од другите, како вие локалци гледате на тоа што градов ви паѓа под шиптаријата...Не се ситам, и мене ми е жал, но ме интересира сериозно мислење од прва рака
Немој вакви муабети, не ми даваат одмор во Август, ќе треба отказ да давамУште не е објавен распоред на натпреварите од прва лига,очекувајте прво или второ коло кога се сите по одмори и кога Скопје е празно да играат Вардар Слога.Без разлика на се интересно ќе биде на навивачки план.
Абе ти се декларираш како навивач на група што вика дека даскалот бил Бугарин а нашите предци кои оделе во комити, биле Срби и прашуваш зошто паѓал градот под шиптариjа?Пред се да честитам на новиот број од пивска конверзација, и да прашам во што е проблемот па Албанците ја преземаат таа страна од Вардар? Еве во Куманово, бројот на сите се намалува,но бројот на албанците уште помасовно од другите, како вие локалци гледате на тоа што градов ви паѓа под шиптаријата...Не се ситам, и мене ми е жал, но ме интересира сериозно мислење од прва рака
Не е за политика и слично групава но мора да напоменам, простете, сите тие "срби" во КУ, се србомани, затоа што 1900 години тие села подпаѓале под српска/патријаршиска црква затоа што бугарска егзархија им била скапа и слични политики. Да се вратам на тема, Кумани од 2018 се распаднати поради бојкот кон претседателот на клубот и штабот, потоа салата почна да се реновира и потоа отиде се надолу. Денес во центар, на плоштад кај и да се свртиш има графити на Кумани. Кумани дали ќе се враќаат за сега е непредвидливо, доста има србофили и слични кои се лупат во гради ЦЗ и Партизан и затоа нема заинтересираност кон Куманово.Еве да се јавам како Кумановец, Гробар, на екипата на Гробари Куманово им падна заставата,а Кумани се векје неколку години во бојкот на натпреварите.Страстите мегју ЦЗКУ и
(екс) Кумани се смирија, не е исклучено вракјање на Куманите,но тешко дека пак ке биде како порано, порано имаше тешки инциденти помегју Кумани и ЦЗКУ, а сега се некако попријателски едни кон други.Башка што албанската група Иљирет пробува со некои као графити да проклајмира своја територија во градот.
Автоматски споено мислење:
Во Куманово,никој подалеку од дедо не мора да оди за да најде Србин,сите се мешани со Србите. Србомани можат да бидат во Кавадарци Битола итн. Ама не и во Куманово
Има доста аутохтони српски села северно од КУ и тоа е факт. А Куманово ни испадна у другу лигу овуј сезону у баскет...Не е за политика и слично групава но мора да напоменам, простете, сите тие "срби" во КУ, се србомани, затоа што 1900 години тие села подпаѓале под српска/патријаршиска црква затоа што бугарска егзархија им била скапа и слични политики. Да се вратам на тема, Кумани од 2018 се распаднати поради бојкот кон претседателот на клубот и штабот, потоа салата почна да се реновира и потоа отиде се надолу. Денес во центар, на плоштад кај и да се свртиш има графити на Кумани. Кумани дали ќе се враќаат за сега е непредвидливо, доста има србофили и слични кои се лупат во гради ЦЗ и Партизан и затоа нема заинтересираност кон Куманово.
Така е де, срам да ми е што навивам за Партизан... Но сепак не ми е јасно зошто вие векје не сте толку радикални во погледот на Албанците? Што креваат орли сред Скопје,и што не може до Борис Трајковски да се отиде без да се помине орелот, како да ви стана нормала на вас?Немој вакви муабети, не ми даваат одмор во Август, ќе треба отказ да давам
Абе ти се декларираш како навивач на група што вика дека даскалот бил Бугарин а нашите предци кои оделе во комити, биле Срби и прашуваш зошто паѓал градот под шиптариjа?
Па ти си директен учесник во нешто антимакедонско и уште си земаш за право да коментираш нешто тука. Да ви ги ебам тоа групите цигански и цела Србија.
Бугараш е почест израз од бугароман.Со шошон, србоман и бугароман нема рабирачка.
Иначе, што немс разбирачка,јас ништо лошо не и мислсм на Македонија, баш спротивно од тоа,а поголем дел ид навивачите ги собрале звезда и Партизан од семејството.Со шошон, србоман и бугароман нема рабирачка.
Србе на врбе!Има доста аутохтони српски села северно од КУ и тоа е факт. А Куманово ни испадна у другу лигу овуј сезону у баскет...
Автоматски споено мислење:
Така е де, срам да ми е што навивам за Партизан... Но сепак не ми е јасно зошто вие векје не сте толку радикални во погледот на Албанците? Што креваат орли сред Скопје,и што не може до Борис Трајковски да се отиде без да се помине орелот, како да ви стана нормала на вас?
Кога јас ке дигнам некој "четнички" споменик што ја загрозува Македонија, тогаш ме споредувај со Албанците поздрав.