Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 март 2023
Мислења
65
Поени од реакции
681
D.J da go prasate kako mu bese gol sto se proseta niz Kavadarci, pozdravete ja zenska mu ja cekame na faks u Sk, taman moze da se upoznae so vistinski huligani :LOL:
 
Член од
31 мај 2009
Мислења
1.163
Поени од реакции
2.029
Toa go vikaa huliganite koj se kurcea,a posle so si.bile fateni ne drapaj za se si imate opravduvanje
Ги видов луѓето од екипата на Ж***, на никој ништо не му фали, освен еден што има повреда (мала и нити барал лекарска помош нити ништо) другите не се познава дека имале дуел.
Ако сте вакви тепачи, сеа верувам дека Б****ш, од нивната екипа, сам ви барал фајт на сите и верувам дека било вистина.
Сеа глеам какви фајтери сте. Ви се држеле 5 души на вас 12.


Иначе сте влегле у 5 кафани, сте земале 20 реквизити, ок. Респект за тоа што сте одземале сте одзелале, иако НЕ ВИ СЕ СИТЕ од Комити, дел се од обични фанови, али добро, ете ваш плус.
Меѓутоа имаше и уште у 6-7 други кафани уште толку дупло поише екипи, дел обични фанови секако, кои што денот им помина како екскурзија.
Ден пред утакмица и дента у Кавадарци од сабајлето, немаше 250 Комити или Вардарци отидени во своја режија. По која друга група прави така во друг град ?
Имаше 200-300 најмалце без пратња, дојдени на своја рака и на шетање и по кафани. Од овие, најмацле уште 50 од нив носеа реквизити, така да не се дувај кога убаво ти пишуват луѓе дека има дел од луѓето што ништо не им фалеше дури си се шетаа секаде.
 
Член од
18 јули 2009
Мислења
6.299
Поени од реакции
4.636
Јас глава ставам сега дека во Лозари стравот им е влезен во глава и дека сега дел од нив се каат што се курчеле со инцидентиве , да се курчиш на појака група ти е самоубиство , поздрав :)
 
Член од
12 септември 2022
Мислења
49
Поени од реакции
307
Жалосно е ако на овие луѓе им паднале реквизити.
Си шетаат низ цела Македонија, едни од ретките што уживаат во константно следење на својот клуб и во фудбал и во ракомет.
Никогаш со никого ни се замериле, ниту се спречкале со противнички навивачи. За разлика од некои кловнови што ги шетаат од федерации и се претставуваат како Комити, овие се чесни луѓе, 100% вардарци.

Овие ако ги нападнале, заслужуваат сите што одат на репрезентација од нивните градови да ги тепаме како магариња на секој натпревар во Скопје.
Како и да е, највеќе они ќе изгубат, тоа допрва ќе го сфатат. Ќе цвилат после како после ракометот дека не смееле да ЗБОРАТ БИТОЛСКИ на неутрална, ги снимале и ги праќале на вибер на Комити за да ги тепаат.
Не дека немате напагано уназад ,за репрезентација битолчани скопје, не сме од вчера многу работи знајме ,примери Македонија Данска 93та удрени пред чичко стоилко двајца битолчани од Б.Л.со екипа од 20души,Македонија хрватска каменувани битолчани кај зградата нип нова македонија,во Охрид на млади Македонија Египет ,песни против битола и чкембари врегање и на крајо на утакмица втерен пробавте да влезите 10 чкембари одмспротива на трибина вие 50 души ,и ред други работи, ова вчера да беше обратно ,како пример да игра Пелистер Тетово или скопје, нешто и така наши луге да седат ноншалантно по кафани нема вие да седите со скрстени раце ,легитимно е то,да се напага на репрезентација со дресој и мајци Македонија и знамиња Македонија со името на градо ,нема поголем срам и резил за една група
 
Член од
31 март 2011
Мислења
45
Поени од реакции
222
Пичкици едни сте му пукнале нос на чоек од 60 години пошто не ви ја дал маицата не ли ви е срам бе?
Не сте свесни каква реакција ќе има.
Да не биде само како онаа дундана со депилирани веѓи што сестраму е мажена у Скопје у Маџари за голманот ваш да плаче и да колне у деца да не го ебат а најгласен беше и тука и на фб.
 

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.620
Поени од реакции
2.725
Toa sto lozari napagjale ok si branat twritorija I slicno. Ama ovie postarive gi napadnale I povredile sekoja cest. E sega shirenjeto muda kako ke se odrazi nz ke vidime nataka. Edno e jasno mirno spienje za niv vekje ke nema...
 
Член од
26 март 2022
Мислења
502
Поени од реакции
4.521
Цела ПРВА ЕКИПА на Лозари, во Автокоманда беше понижена. ЕДЕН од нив барем да викнеше, да кажеше збор..резил. Пак, не биле деца, збориме за 40 луѓе од прва екипа. Ова се случи пред Полиција, а резилот го јадеа од 5 домашни навивачи...
Знамето CPB им го паднаа. Се обидоа да им вратат на купот. Нападот заврши после 2 минути, каде што Лозари беа прегазени, па CPB патиките кои ги оставија на бегање Лозари, СРВ ги изнесоа како "трофеј", со кој се докажа силата на кавадаречките маалци.
Почнаа да навиват на ракомет, а во соопштението стоеше "Ќе навиваме само на натпревари на кои има гостинска нљвивачка група." За што правиме повеќе муабет???

Пред месец дена, еден од водачите на Лозари моментално, дојде во извидница на нашата група. Околу десет реквизити се паднаа, без да биде удрен. Минатата година, покрај тоа што голем дел од ударната група на Комити беше во Германија, отидовме на гостување во Кавадарци. Се измочавме и на Лозари и на Чкембари. Започнувајќи од газењето на "неутралното" обезбедување кое мислеше дека ќе може да се курчи, па беа потиснати до вратата. Завршувајќи со провокаторите кои од неутрална мислеа дека нешто ќе успеат да направат...им се одби од глава.

И сега ние тука, покрај историското гостување на Комити во Кавадарци, покрај реалната доминација која трае веќе неколку години на сите полиња, разговараме за "акција" на Лозари...акција = напад на неколку квази членови, кои биле на запад на две дербиња...дај да бидеме озбилни.

Комити се во страшен подем, а вчера се докажа дека симпатизерите се повеќе и повеќе ја препознаваат искреноста и се приклучуваат кон сите активности на групата. Вие, утепани од Господ седете си по маалата и бладајте си дека сте нешто повеќе од локални "шерифи". Нашето допрва доаѓа!
 
Член од
11 март 2023
Мислења
1.448
Поени од реакции
1.849
Почнаа да навиват на ракомет, а во соопштението стоеше "Ќе навиваме само на натпревари на кои има гостинска нљвивачка група." За што правиме повеќе муабет???
Зошто не гостуваа Комити во Кавадарци на 20.05 на РК Вардар?
 
Член од
26 март 2022
Мислења
502
Поени од реакции
4.521
Зошто не гостуваа Комити во Кавадарци на 20.05 на РК Вардар?
Озбилно со овој муабет? хахахаххаа после 2011 страни да се објаснувам за ова? Се уплашивме од Лозари, јеби га. Премногу сте силни. Немаме ни бројка за да ви се спротиставиме.

Поздрав.
 

Attachments

Член од
11 април 2023
Мислења
1.646
Поени од реакции
4.782
Што се објаснувате веќе се е кажано.Групата нивна сама си го ископа гробот,жалам што и невини ќе го јадат ама јебига тоа е.
Веќе во Скопје респект нема да има ни за обични фанови,се што ќе биде начекано со дрес,маица од друга група ќе си го плати данокот.Куртулија едни дечки во Автокоманда на утакмица дојдени од Битола со дресови и шалови влакно не им фалеше а можеа да бидат прегазени ги оставивме ама кодекс веќе не важи,следна прилика голи ќе ги шетаме.
 
Член од
22 мај 2023
Мислења
53
Поени од реакции
96
Ve citam vise nekoe vreme, ne planirav da pravam acc za da pisuvam, ama moram na glupostive da vi vratam. Ne sum clen na nitu edna navivacka grupa. Ke kazam sekoja cest na izdanieto na Komiti vcera, ama cekajte malce drugari, stojte, poleka. Kako be koga cel stadion naviva, odednas KOMITI SE 3000 lugje, a koga pagaat maici togas nikoj od tie ne bil Komiti? Daj prekinete malce so nebulozite i so licemerieto vashe, ochajni ste u taa nasoka.
Druga rabota, konstatno kako papagali povtoruvate, ZOSTO NE NAPADNAVTE, ZNAEVTE KAJ DVIZI KONVOJOT, ZNAETE KAKO SE DVIZАТ AVTOBUSITE. Aj drugo prasanje, kolku napadi na organizirana navivacka grupa imalo vo Skopje/Bitola/bilo kade drugo mesto? Eve, site znaeme kaj vleguvaat avtobusi, koja e rutata, zosto nikoj ne se drznal nikogas da napravi napad, osven kamenuvanja koe sto veke, raca na srce, e iskoreneto od recisi site mesta?
Treto..sedete be rambovci, site ke patele vo Skopje, tesko na tie sto bile. Ajde be, sekoj vtor vikend sum vo Skopje, zboruvam na lokalen dijalekt, sedam na neutralna tribina na random sportski nastani (MZT kosarka, Vardar rakomet, reprezentacija mnogu chesto), ajde ke vidime na naredna utakmica na Vardar bash shto ke se sluci. Site huligani na tastatura, vo zivo ve nema nikade...rambovci klasicni
Cetvrto, Lozari i Ckembari akcijata...vo red e da se odzeme majca, shal eventualno, ama da bide navivacki rekvizit. Ne ja gledam nikako poentata vo toa da se zemaat random rekviziti(primer dres ili shal Vardar, maicka kupena od pazarce Napred Vardar itn). Luge po 50+ godini sto ne se u tek so navivackite raboti, dosle onaka fudbal da izgledaat i ti da gi mlatis u kafani, nema nikakva poenta. Ajde da razberam tie Komiti Lisice ili napad na Z**i, ama na random likovi onaka sto 2 chisti nemaat od navivanje, nikako ne razbiram. Golemi ste, sami si znaete

Со кој ќе се тепаш ти бе опинок еден,се препони од пишување цел ден во темава јајцава цитрони ги направи.Сте начекаче сте земале нема оправдувања,криви се тие што си правеле кафани пред утакмица.Ама зашто не напишеш дека влеговте на место каде имало спремна екипа и како пички сте си отишле.
За Лозари ќе кажам дека сами си ставија Х на нивното постоење.
Mozam da ja zamislam situacijata, vlegle 20 luge u kafana, videle spremna ekipa, ej izvinete vie ste spremni Komiti, ajde nie fino-lepo ke si idme, i ovie da da decki nema frka, se gleame :D sam ne si veruvas na ova

Озбилно со овој муабет? хахахаххаа после 2011 страни да се објаснувам за ова? Се уплашивме од Лозари, јеби га. Премногу сте силни. Немаме ни бројка за да ви се спротиставиме.

Поздрав.
Kolku od lugevo na slikava se KOMITI, ama bidi realen?

А бе јаки муда, собрале маици од рандом симпатизери седнати по кафани и се помочаа у гаќи сеа. Убаво ви објаснија неколкумина, многу убаво знаевте кога стигаат аутобусите и колите од Скопје и каде ќе застанат, ама ја не заприметив дека некој шизик кавадаречки у околина на стадион се појави, а камоли да има покушај некаков. Зашто бевте свесни дека ќе бидете истресени од земја.
Do sea kolku pati Ckembari, Lozari, Ribari, Falanga, you name it gostuvale vo Skopje, site ja znaete rutata. Zastanuvaat na Petrovec, ako se igra vo Boris vrtat od obikolnica, ako se igra vo Jane vleguvaat od Hipodrom i direkt vo Jane. Zosto do sea ste nemale tocno 0 napadi?

Прегледај го приврзокот 379318Прегледај го приврзокот 379319Прегледај го приврзокот 379321

Ова гостување на Комити се претвори во домашен терен , дури ни сликите неможе да ја фатат цела наша трибина , 3.000 луѓе :)

КОМИТИ 1987 , ПОЈАКИ ОД БИЛО КОГА !!
3000 komiti? Znaci padnatite maici site bile na Komiti, zosto se ograduvate od niv togas? Imase inace i dosta lugje od Kav sto gi znam na ovaa tribina, otisle onaka da gledaat fudbal lugeto ti teknuva...


Со кој ќе се тепаш ти бе опинок еден,се препони од пишување цел ден во темава јајцава цитрони ги направи.Сте начекаче сте земале нема оправдувања,криви се тие што си правеле кафани пред утакмица.Ама зашто не напишеш дека влеговте на место каде имало спремна екипа и како пички сте си отишле.
За Лозари ќе кажам дека сами си ставија Х на нивното постоење.
Mozam da ja zamislam situacijata, vlegle 20 luge u kafana, videle spremna ekipa, ej izvinete vie ste spremni Komiti, ajde nie fino-lepo ke si idme, i ovie da da decki nema frka, se gleame :D sam ne si veruvas na ova

Озбилно со овој муабет? хахахаххаа после 2011 страни да се објаснувам за ова? Се уплашивме од Лозари, јеби га. Премногу сте силни. Немаме ни бројка за да ви се спротиставиме.

Поздрав.
Kolku od lugevo na slikava se KOMITI, ama bidi realen?

А бе јаки муда, собрале маици од рандом симпатизери седнати по кафани и се помочаа у гаќи сеа. Убаво ви објаснија неколкумина, многу убаво знаевте кога стигаат аутобусите и колите од Скопје и каде ќе застанат, ама ја не заприметив дека некој шизик кавадаречки у околина на стадион се појави, а камоли да има покушај некаков. Зашто бевте свесни дека ќе бидете истресени од земја.
Do sea kolku pati Ckembari, Lozari, Ribari, i ostanati gostuvale vo Skopje, site ja znaete rutata. Zastanuvaat na Petrovec, ako se igra vo Boris vrtat od obikolnica, ako se igra vo Jane vleguvaat od Hipodrom i direkt vo Jane. Zosto do sea ste nemale tocno 0 napadi?
 
Член од
11 ноември 2012
Мислења
1.342
Поени од реакции
3.892
Озбилно со овој муабет? хахахаххаа после 2011 страни да се објаснувам за ова? Се уплашивме од Лозари, јеби га. Премногу сте силни. Немаме ни бројка за да ви се спротиставиме.

Поздрав.
Кога ми се појави ова "Зошто не гостуваа Комити во Кавадарци на 20.05 на РК Вардар?", жими се мислев дека ми се сјеба форумот и цело време ми се повторуваат исти постови. Едниот го тупи што не сме биле за ракометот. Другиот па ем е напорен, ем е неписмен, па е напорен и да го читаш.
 
Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom