НБА сезона 2021/22

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    75
Овој да играше во Европа, до сега 68 пати ќе му беше отворена тиквата. Каков дебилен народ и лига. Те исфрлаат од утакмица, пошто на пичето Леброн, нешто си му рекол или на цигларот си му вратил кога ти покажува пиштол со раце како пука накај тебе.

Sans odat kon 15ta pobeda po red. Navistina jaka serija 15 po red ama utre vecer igraat protiv Nets taka da utre im zavrshuva ovaa luda serija.

Лејкерс имаа 13 поени предност во последна четвртина но сепак изгубија во три продолженија против децата на Сакраменто.

Да беа здрави Леброн и Дејвис немаше да биде така...

Да беа здрави Леброн и Дејвис немаше да биде така...
Не го гледав натпреварот, само следев резултат на НБА.ком и ако излегле на паркет, тогаш нема изговори, ова ми беше - она ми беше.
7 изгубени топки на ЛеШокуридае?!
Вестбрук имаше трипл дабл со над 50% прецизен шут од поле.

Иронија беше на постот на Кобе, демек ако бидат здрави во плејоф ќе ги згазеле ГС. Они гревови прашање е дали до плејоф ќе догураат?

Lakers se teska sprdnja od ekipa, coek ne mozat da zastanat. Zbirutina od canceri.

Ne ja gledav utakmicata gledam highlights kozata imala eden kup shutevi za da ja reshi utakmicata. Preslab e.

Karl Anthony Towns na poluvreme Ima 17 pts so shut od igra 7/7, bez promasaj. Jako igra batevo.

Mocaj gi Stef, kakov ludak

Sent from my SM-A325F using Tapatalk
33 поени со само 2 (две) слободни фрлања. Првата недела кога ќе се вратам дома ќе ги гледам сите натпревари на Вориорс кои ќе ги играат тогаш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom