О бе незналици едни провокаторски...
О бе неписмени едни клетници...
О бе опозицијо трула што си се, само Македонска не...
Знам дека не ве тераат со сила да учите, ама не се учи за родителите - туку за самиот себе за кога ќе пораснеш да не трескаш вакви зелени и тоа на медиуми поготово, пошто форумот е и те како медиум, а овој па е најмасовно посетен...
ВМРО е свето име.
Личностите кои го создале ВМРО се Апостоли на Македонската кауза.
Следбениците на ова свето име се благословие.
Кога гледам вакви проклетници кои шкрапаат обидувајќи се да му наштетат на светиот дел од нашата понова историја, исто како да ми го колнат сопственото фамилијарно стебло! Прадедоми е Илинденец, родум Штип, Гоце Делчев живеел кај него додека бил наставник во Штип. Дедо ми е ВМРО-вец, она ВМРО кое комунистите го уништија поради нивната обединето-Македонска дејност! Мојот дедо лежел на Голи Оток поради крвавото копиле Тито на кој денешните СДС-овци гледаат најголем херој, крвта да им ја плукнам одродена! Лежел на камења поради таквата крв како на АБЦ...гарант дедо ти го шпиунирал дедо ми бе шлајму! ВМРО-ДПМНЕ кој знае знае, кој незнае незнае е создадена 1987, еден од основоположниците ми е вујко, а другиот ми е чичко...Крвта им ја испија КОС-овците до 90-та...Тоа што со доведуваето на Љубчета направија грешка, не е по нивна вина ами по вина на Кљусев! После тоа се смени се`....Но забгав од суштината...
Барам да се избрише овој топик или барем да се заклучи поради тоа што угостување на апетитот на јадење гомна на АБЦ е преглупа работа да се прави...
Имајте барем малку почит кон историјата ваша!
П.С. АБЦ, повели, објасни ми се во ПП, ќе се најдеме.