Муабет уз утринско кафе...

Dimitarc

Мрчатор
Член од
30 јануари 2005
Мислења
2.639
Поени од реакции
19
doti4nata напиша:
ne se be nameshtaljki najbolje e bibe :)
inace so si tolku super?!
ja kje puknam u skolovo...7 chasa iam :(
Мици ако е борис тамо кажи му да ме запише во дневник дека нема да идам цел ден на часови, знае он, му кажав

Член од
19 април 2005
Мислења
1.806
Поени од реакции
75
Dimitarc напиша:
Мици ако е борис тамо кажи му да ме запише во дневник дека нема да идам цел ден на часови, знае он, му кажав
Димитар, кафе не пиеш - знам. Знам и што пиеш. Знам дека тоа не пиеш во моментов. Знам и дека ништо паметно не правиш, згора на све. Убеди ме дека не треба да ја отворам чорапава, дека не си на чколија, на право место во право време, а?:icon_lol:

Член од
14 јули 2005
Мислења
2.128
Поени од реакции
41
Абе не му праи ифтири на детето, ма! Тоа се вика злоупотребување на позиција!

Член од
19 април 2005
Мислења
1.806
Поени од реакции
75
spooky напиша:
Абе не му праи ифтири на детето, ма! Тоа се вика злоупотребување на позиција!
Аха. Ај прашај ме кај сум, али не сум кидната од работа? Само проверам дали има добри аргументи.:wink:

Член од
14 јули 2005
Мислења
2.128
Поени од реакции
41
За разлика од него, кај и да си, можеш да отвориш чорапа....

Dimitarc

Мрчатор
Член од
30 јануари 2005
Мислења
2.639
Поени од реакции
19
Јас сум дома, седам и дремам. Нормално дека не учам, дека денес имам само англиски тест, а тоа ми иде. Додуша тие миксед кондишналс не ми се фачкаат ама што е тука е. Ќе има петка во секој случај. А треба да средам еден компјутер да го направам на линукс за сервер, така да на други часовие не идам. :)

Член од
19 април 2005
Мислења
1.806
Поени од реакции
75
Пфффф! Дека он не може? Со фото-документација комплетна? Ми ги има малиот јајцата у рака.

Dimitarc

Мрчатор
Член од
30 јануари 2005
Мислења
2.639
Поени од реакции
19
Кога сме веќе кај тоа имам и видео клипови. А директорот кај што работиш често е кај мене дома....или во охрид кај мене :)

Член од
14 јули 2005
Мислења
2.128
Поени од реакции
41
Aceva напиша:
Ми ги има малиот јајцата у рака.
Јајцата? Твои? :raz:
Башка, и ако проба да напраи фотодокументација од таму кај шо одиш, ќе погине од наапани жентурачи! :pos:

Dimitarc

Мрчатор
Член од
30 јануари 2005
Мислења
2.639
Поени од реакции
19
спуки дефинирај наапани жентурачи? Тоа се девојките кој се палат на мене?

Член од
14 јули 2005
Мислења
2.128
Поени од реакции
41
Dimitarc напиша:
спуки дефинирај наапани жентурачи? Тоа се девојките кој се палат на мене?
Јок, батка... Тоа се еден куп аспиди шо би убиле ако ги фатиш во камера! Не е до тебе, до камерата е! :pos::pos::pos:

Член од
19 април 2005
Мислења
1.806
Поени од реакции
75
Dimitarc напиша:
Кога сме веќе кај тоа имам и видео клипови. А директорот кај што работиш често е кај мене дома....или во охрид кај мене :)
Ауууу, црна ја кукавна! Ок е Димитар. Подреми си, не се замарај. Кул сме. А, клиповите - викаш ќе ги збере во тесни, позадински дупчиња, ако ги зипнеме?:pos:

Dimitarc

Мрчатор
Член од
30 јануари 2005
Мислења
2.639
Поени од реакции
19
Aceva напиша:
Ауууу, црна ја кукавна! Ок е Димитар. Подреми си, не се замарај. Кул сме. А, клиповите - викаш ќе ги збере во тесни, позадински дупчиња, ако ги зипнеме?:pos:
Се зезам де, таман работа, клиповите и сликите се во мај протектед фолдер така да спиј си мирно, а башка и никој не ми го чепка компјутерот бидејки може да стане многу жустро.

А од такви спуки ич не ми е страв, ако не сум побрз од нив, ја го знам најкраткиот пат :)

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
I finally managed to talk to her last night, and she was being like, ya know, SUCH a major bitch, totally! I know that she is like, ya know, out of this world but whatEVER...

*зјапање во екранот*

Што су напишал? :icon_eek: ...like, far out man. Thats like, sooo totally awesome!

:icon_eek: Се чувстувам просветлено...

Yeah, tottally...

Dimitarc

Мрчатор
Член од
30 јануари 2005
Мислења
2.639
Поени од реакции
19
Toreador која е поентата на ова? Ти си и го пишал тоа или она на тебе?

Kajgana Shop

На врв Bottom