- Член од
- 19 мај 2006
- Мислења
- 419
- Поени од реакции
- 5
covek pred smrt mu veli na doktorot
-napisete ve molam deka sum umrel od SIDA
Zosto?
-pa taka nikoj nema da mi ja ebe zenata a onie koi ja ebale ke umrat od strav.
Pirocanec ja ubil celata familija i sega na sud sudijata go prasuva kako se slucilo toa.
Doadjam jas od rabota,vleguvam vo spalnata i gledam zenata se ebe so komsijata............
-I togas poludevte go prasuva sudijata
Ma ne sudija,si rekov,zena e toa i trazi organizmot,mora da proba jas cel den na rabota nemozam da ja zadovolam.Vlegov vo sobata na kerkata,gledam tamu kerkata vo sendvic eden ja raboti odozdola a drugiot odzgora..........
-I togas poludevte go prasal sudijata
Ma ne sudija,si rekov mladost ludost,neka proba i toa i vlegov kaj sinot vo sobata.A toj spric vo vena ,rakata pomodrela...
-i togas vi padna mrak na oci
Ma ne sudija,si rekov mlad e neka proba a i drogata e vo moda,medjutoa koga go vidov termoto na trojka a prozorot otvoren ................
Zosto zenite gi cesaat ocite nautro koga stanat od spienje
-pa zatoa sto nemaat muda
-napisete ve molam deka sum umrel od SIDA
Zosto?
-pa taka nikoj nema da mi ja ebe zenata a onie koi ja ebale ke umrat od strav.
Pirocanec ja ubil celata familija i sega na sud sudijata go prasuva kako se slucilo toa.
Doadjam jas od rabota,vleguvam vo spalnata i gledam zenata se ebe so komsijata............
-I togas poludevte go prasuva sudijata
Ma ne sudija,si rekov,zena e toa i trazi organizmot,mora da proba jas cel den na rabota nemozam da ja zadovolam.Vlegov vo sobata na kerkata,gledam tamu kerkata vo sendvic eden ja raboti odozdola a drugiot odzgora..........
-I togas poludevte go prasal sudijata
Ma ne sudija,si rekov mladost ludost,neka proba i toa i vlegov kaj sinot vo sobata.A toj spric vo vena ,rakata pomodrela...
-i togas vi padna mrak na oci
Ma ne sudija,si rekov mlad e neka proba a i drogata e vo moda,medjutoa koga go vidov termoto na trojka a prozorot otvoren ................
Zosto zenite gi cesaat ocite nautro koga stanat od spienje
-pa zatoa sto nemaat muda