Морбидна скриена камера

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
Клипчево можеби е малку постаро, ама е најморбидната скриена камера што некогаш сум ја гледала. Погледнете само како некои од луѓето реагираат:icon_eek::icon_eek:

За да не остане само на ова, овде може да постирате други клипови со морбидни скриени камери. :wink:

П

Паган-др

Гостин
Леле, колку и да е морбидно добро е смислено. :)

ADVISOR

barca & inter
Член од
4 јуни 2009
Мислења
799
Поени од реакции
16
навистина морбидно:nesum:

В

Вори

Гостин
Ова последново од Логикс е срање.Го имам гледано,ама вака мене да ми напраи некој ќе го утепам.Жената можеше да умре бе,не размислуваат ич.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
абе стварно ова последното нема смисла, кој будала го смислил, глупости не видени. скриена камера сакам и смешна ми е ама ова :tapp::nesvest:

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
Леле а човекот се унесвести
Да, а таа жената помисли дека има добиено.

Инаку овие Шпанциве стварно претерале, таа може да претрпе нервен слом, може слободно да ги суди и да побара оштета за претрпен страв.
Се сеќавате на една наша скриена камера на која и' излегоа со пиштол на Маја Вукичевиќ. (за жал не можев да го најдам клипот на нет). После тоа, таа ја судела реакцијата на скриената камера и мислам дека доби дебела оштета.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.826
Поени од реакции
22.868
Страшно...Жал ми е за жената..

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Незнам дали го имате гледано,старо е...Како и да е,на човекот не му било до заебанции=)

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.826
Поени од реакции
22.868
Незнам дали го имате гледано,старо е...Како и да е,на човекот не му било до заебанции=)

Мислам дека веќе го имаше овој клип на форумот..

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Некои за ова викат оти е лажно, некои вистина... како и да е веќе да ти е страв и во скриена камера да учествуваш :helou:

zmijata

И ондак то...
Член од
2 јануари 2008
Мислења
95
Поени од реакции
3
Za ova i jas imam slushnato deka e laga.Ona so zenata (mislam)ne e vo red. A imam jas slushnato deka i vo Makedonia na taa skriena kamera nekoj od uchesniscite jadel kjotek.
bash ja imam gledano taa epizoda koga eden od uchesnicite bara mobilen da se javi nekade i koga kje go usluzhat kje izbega pa nekoj trchaja po nego nekoj zheni samo stojat i gledaat zaprepasteni no decko na nekoja devojka se strcha po "kradecot" i vednash sledeshe reakcija na drug chovek.Drugiot den razbraf od nekoj lujge pravea muabet deka skriena kamera ne e za vo Makedonia poradi toa shto se sluchilo.
A i mislam deka nema povejke vo Makedonia.Makedonskata ekipa snima vo srbija..ako ne se lazham.:nesum:

Член од
13 декември 2008
Мислења
1.345
Поени од реакции
75
Нешто како последново,да ми се случи,ке ги тужам

Kajgana Shop

На врв Bottom