Моменти на...

Lucio

титула по желба
Член од
26 јуни 2006
Мислења
871
Поени од реакции
42
задоволство...при секој успех...во било што...ама највише у спортот, уффф ама ги сакам асовите :)

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Има, не се многу чести али ги има

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Таквите моменти ме одржуваат во живот.Без истите би била пропадната,падната во депресија,затворена во самата себе...
И кога не ми е денот погоден,се трудам барем дел од него да извојам и да си го направам момент на задоволство и мир во душата,зашто секогаш има барем едно нешто кое ќе може да ми го причини тоа...

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Гледам овие моменти да се почести зашто без нив мене денот ми е пропаднат. Ако не се насмеам барем еднаш во денот јас го заборавам дека бил. Се радувам на малите ствари, на оние ситници кои ме исполнуваат во целост. Не барам премногу и задоволна сум од она шт го имам и моментите ми се прекраси и чести. Ги сакам моментите кога сум заедно со семејството, или пак прошетките со кучето во природа, или пак муабет со другарките. Доволна е една прегратка, еден гест, еден бакнеж да се чувствуваш исполнето, само да знаеш се тоа да го цениш.:helou:

rowling

Desperate Cranberrie
Член од
31 март 2007
Мислења
290
Поени од реакции
8
...koga se 4ustvuvam ispolneto...naj4esto od nesto ubvao sto mi se slu4ilo...ako sum si pominal super so drugarite...ako sme otkrile site zaedno novi morlani vrednosti/sme se smeele do besvest...i sli4ni raboti...Nemav prilika da uzivam vo tie raboti mnogu (porano),a sega...llele sa zanesov na forumov...a fizika treba da ucam BBBBBBBBBBRRRRRRRRRRRRR

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
Уф да. Послебно оние малечки ситници кои знаат да ме направат најсреќна.

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Има не се жалам...понекогаш ако нема сам си ги правам...неможам да живеам без задолство,смеа,исполнетост...

M

MIL

Гостин
Celosno sum ispolnet koga osobata sto ja sakam me pravi sreken i koga mi kazuva kolku ne moze bez mene najslatko e koga devojka mi kenka po mene i jas po nea taka se ispolnuvame najveke :back:

Член од
27 септември 2007
Мислења
1.028
Поени од реакции
440
Имам доста често такви моменти ама во последно време како тргнало :tapp:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Их да ги имам итоа доста многу, и ги сакам таквите моменти.

m.marko21

-STR8-
Член од
16 мај 2008
Мислења
1.177
Поени од реакции
75
Имам заборавено на таквите моменти...

leila

.o0
Член од
10 октомври 2008
Мислења
862
Поени од реакции
46
Да, најчесто кога доаѓа пролетта се чуствувам така :) Исполнета со љубов, емоции, топлина, задоволство, енергија, позитивност, оптимизам.....:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom