- Член од
- 2 декември 2008
- Мислења
- 33
- Поени од реакции
- 2
По повод годишницата од .. смртта на Тоше, како модератор на интернационалниот Фан Клуб на Тоше, изработив еден мозаик составен од многу слики на обожаватели на Тоше кој дел од членовите од Македонија го однесоа во Крушево.Еве ви слика од мозаикот кој го доби и Калиопи од членовите на Фан Клубот кога ја имаше промоцијата на својот Хрватски албум во Загреб.
Еден од архитектите на Спомен Куќата е истотака член во нашиот фанклуб и беше воодушевен од плакатот. Тој, заедно со останатиот дел на тимот на архитекти кои ќе работат на Спомен Куќата ме прашаа мене дали би сакала да направам исто таков мозаик кој ќе биде изложен во истата.
Сега, тука се работи за огромен мозаик (4м. х 2м.) и за да сето тоа изгледа убаво, како што заслужува нашиот Тоше, ќе ми треба вашата помош.
Секој кој сака да биде дел од мозаикот треба да ми испрати своја лична фотографија (мин. 500kb во .jpg format) на mozaik.tose@gmail.com.
Се надевам дека и вие ќе учествувате во ова.
Голем поздрав,
Елена
Некој?
Еден од архитектите на Спомен Куќата е истотака член во нашиот фанклуб и беше воодушевен од плакатот. Тој, заедно со останатиот дел на тимот на архитекти кои ќе работат на Спомен Куќата ме прашаа мене дали би сакала да направам исто таков мозаик кој ќе биде изложен во истата.
Сега, тука се работи за огромен мозаик (4м. х 2м.) и за да сето тоа изгледа убаво, како што заслужува нашиот Тоше, ќе ми треба вашата помош.
Секој кој сака да биде дел од мозаикот треба да ми испрати своја лична фотографија (мин. 500kb во .jpg format) на mozaik.tose@gmail.com.
Се надевам дека и вие ќе учествувате во ова.
Голем поздрав,
Елена
Некој?