Може ли во Македонија да се најде поштен МАЖ?

A

Antigona

Гостин
Грешка си. Поштен сум, би се изненадила и тоа колку, не ти го пишувам ова во стил на: еве демек ти ја сфатив фората па сеа да се прам bad boy, него ти кажувам вистината. :)

Would you suck my penis now? :D
Не знам зошто ми делуваш очајно , а во исто време и исфрустрирано ко да те имаат одбиено женските кога си им понудил секс, но со вулгарно понашање и те како пубертетски изгледа твојот коментар , можда си и во пубертет па затоа еве ке ти го прифатам твојот коментар за валиден. :)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Море женски што наседнувате на ефтини провокации на нашиве сељачишта од ,,ебачи,,.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Не знам зошто ми делуваш очајно , а во исто време и исфрустрирано ко да те имаат одбиено женските кога си им понудил секс, но со вулгарно понашање и те како пубертетски изгледа твојот коментар , можда си и во пубертет па затоа еве ке ти го прифатам твојот коментар за валиден. :)
Да беше "would you suck my dick/cock" ќе беше вулгарен, вака не е, многу убаво те прашав, не те навредив ни ништо, or did I? Убаво што ја фрлија темата во ЧДА, па можам да си играм уште малце со тебе, инаку ќе требаше да станам сериозен ко тебе.

Јас сум машко, програмиран да мислам на секс и луди секс пози на секои 7 секунди (барем така викаат списанијата како Козмо и Таа, кои за вас се свети книги), what is your excuse?

Despot

ВОЈВОДА
Член од
25 септември 2008
Мислења
503
Поени од реакции
282
Јас сум поштен - живеам кај поштана.

A

Antigona

Гостин
Да беше "would you suck my dick/cock" ќе беше вулгарен, вака не е, многу убаво те прашав, не те навредив ни ништо, or did I? Убаво што ја фрлија темата во ЧДА, па можам да си играм уште малце со тебе, инаку ќе требаше да станам сериозен ко тебе.

Јас сум машко, програмиран да мислам на секс и луди секс пози на секои 7 секунди (барем така викаат списанијата како Козмо и Таа, кои за вас се свети книги), what is your excuse?
Во ред, фала на искреноста, поштујем искреност и затоа ќе добиеш лајк од мене на твојот последен пост,;)

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
Dzentlemen e onoj koj e fin so damata se dur ne ostanat na samo posle sado/mazo toa e kultura!

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.113
ХАХАХАХАХААААа поштен маж ?!!!!!!!?
Секој маж мечтае за село без кучиња, но со … кучки.;)

S

Stef Bachatero

Гостин
Јас кога сум сингл се пуштам на било која,а кога сум во врска и ја сакам таа личност тогаш сум екслузивно само нејзин и ничив :)

Kajgana Shop

На врв Bottom