Добро де, од каде знаеш? Дај ми детални сметки со цени, дај ми доказ некој, дај некаде кај што пишува дека за разговорот (или пораките) мора да платиш + 18% ддв. Нигде не е така... Збунка сте сите, најверојатно сте се уфурале од емисиите како „Јади Бурек“ кај што пишува: Повикот чини 20 денари + ддв.ThA-BiTcH напиша:На сметка сум не се сеќавам како беше....можеби сум грешка.
Али кога збориш ти одзима ддв...
Добро, што е нејасно тука?!?! Самите мобимак на нивната официјална страна напишале дека два пати зимаат ддв (18% кога купуваш кредит и 18% кога го трошиш кредитот). Или стварно не разбираш или нејќеш да признаеш дека ние сме во право!Acid напиша:Добро де, од каде знаеш? Дај ми детални сметки со цени, дај ми доказ некој, дај некаде кај што пишува дека за разговорот (или пораките) мора да платиш + 18% ддв. Нигде не е така... Збунка сте сите, најверојатно сте се уфурале од емисиите како „Јади Бурек” кај што пишува: Повикот чини 20 денари + ддв.
Не, на постпејд сум... Таму цените си се во ред (значи во деталната сметка пишува - смс 5 денари!), а на на крај, на вкупниот износ се додава ддв.ThA-BiTcH напиша:Абе не си приметил дека има онака на пример 495,435 денари, таму некои бројки
На која потврда? Дај да видам... Сликај си го телефонот.Jane напиша:На потврдата пишува дека ти земале 5,9 денари
А кога ја плаќаш претплата, плаќаш ли и за тоа 18%ддв???Acid напиша:Не, на постпејд сум... Таму цените си се во ред (значи во деталната сметка пишува - смс 5 денари!), а на на крај, на вкупниот износ се додава ддв.
На која потврда? Дај да видам... Сликај си го телефонот.
На вашата сметка има останато 145,11 денари.Acid напиша:На која потврда? Дај да видам... Сликај си го телефонот.