- Член од
- 15 април 2012
- Мислења
- 1.341
- Поени од реакции
- 2.211
Во ред, ти верувам, еве таман си е. Аргументот ме седна на газ.не знам зошто, но така е..
Во ред, ти верувам, еве таман си е. Аргументот ме седна на газ.не знам зошто, но така е..
Прво прочитај убаво зошто е спомнат зеленчукот као пример.второ ете го македонскиот менталитет одма со вреѓања,одма некој ваков,некој таков и свашта мајка раѓала,за тоа ни по странство не не сакаат.Ко да е ова тема за вегетаријанци, цела тема за зеленчук та нечинеле краставици домати во странство, па седете овде и јадете зеленчук ако таму не ви се допаѓа, свашта мајка родила катанц на темава додека не се преминале и на овошјето бебињава.
не знам зашто ви е толку тешко да признаете дека е пластичен.еве сум живеел лондон,сеа сум моментално у италија,на двете места зеленчукот е катастрофа.тука у италија(на југот сум ја) не можеш ни нормална краставица да најдеш у продавница,има од оние ко тиквички што личат,али немаат никаков вкус.у лондон краставиците се да речеме океј,ама пример зелката е катастрофа,тврда е ко камен,ни се вари ни салата се прави.имав роднина(починат е сега) македонец живееше у германија,летно време коа си одеа дома по 3 вреќи пиперки носеа со нив у германија,и тоа пред 15години ,а замисли сеа каков е зеленчукот.Прво прочитај убаво зошто е спомнат зеленчукот као пример.второ ете го македонскиот менталитет одма со вреѓања,одма некој ваков,некој таков и свашта мајка раѓала,за тоа ни по странство не не сакаат.
Ти очигледно сеуште ништо не сфаќаш а нема ни да сфатиш,ајт уживај.
Ајде тражи таму нормални краставици и некоја мека зелка па ко ке најдиш ќе ме сватиш, ајде уживај и торлај народо со приказни за зеленчукот кој си го јадел во странсто.Ти очигледно сеуште ништо не сфаќаш а нема ни да сфатиш,ајт уживај.
Ајде тражи таму нормални краставици и некоја мека зелка па ко ке најдиш ќе ме сватиш, ајде уживај и торлај народо со приказни за зеленчукот кој си го јадел во странсто.Ти очигледно сеуште ништо не сфаќаш а нема ни да сфатиш,ајт уживај.
Јас не сакам да заминам од Македонија и е булшет топикот .... Ако заминам,одам да прошетам малку колку да видам шо како надвор и назад во Македонија ....![]()
Храни,лежи,спи .... Тато носи ,мама меси .... не Ббабачко .... си работам ....Сигурно мама и тато добро те поткрепуваат финансиски чим вака размислуваш...
Храни,лежи,спи .... Тато носи ,мама меси .... не Ббабачко .... си работам ....
па ја колку имам бе ?! имам 23 години ...Абе и ја и многу млади работат ама не стига платава некако за цел месец да го истуркаме.
Радо би и ја да останам во државава ако имам нормална плата, ама пошто немам затоа ке си барам чаре надвор од неа.
си работиш,супер,цел живот планираш сам да го проживееш во на тато куќарето ?Храни,лежи,спи .... Тато носи ,мама меси .... не Ббабачко .... си работам ....
испратив порака за поглед во иднина,длабоко се извинувам што го потценив и омаловажив вашиот интелектуален статус во република Македонија (ФИРОМ)за твоја информација !!! учам на Електро шупак ,а у меѓувреме работам во магацин во Карфур за 18 илјади ... со тоа си плаќам и за плин за кола шпартање,факултет ,облека без да побарам од моите банка денар .... тролаш трици без да провериш прво ....
си работиш,супер,цел живот планираш сам да го проживееш во на тато куќарето ?
утре фамилија,семејство уште две гладни устиња и за облекување.........абе не ве учат за тоа на Штулов ?
--- надополнето: 30 декември 2013 во 21:31 ---
испратив порака за поглед во иднина,длабоко се извинувам што го потценив и омаловажив вашиот интелектуален статус во република Македонија (ФИРОМ)