Ми пречи, престани!

Член од
19 јануари 2006
Мислења
127
Поени од реакции
1
Исто и кај мене hera_m , најмногу нервира кога некој сака сопствената вина да ја наметне на друг. :nesum:

Член од
8 октомври 2007
Мислења
125
Поени од реакции
0
Исто и кај мене hera_m , најмногу нервира кога некој сака сопствената вина да ја наметне на друг. :nesum:
Мораме да го прифатиме тоа дека машките мнооооогу ретко ја признаваат вината. Не е важно. Нека си зборат тие што сакаат:baeh: важно ние си знаеме дека не сме виновни кога ни велат дека сме, нели?

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Па не се нервирајте де сингл варијанта спас за нерви за вас нема друг спас :icon_lol:
Мене не ме нервира моментално ама баш ништо!
(не за друго сингл сум си) :wink:

M

**MEMORY**

Гостин
Па не се нервирајте де сингл варијанта спас за нерви за вас нема друг спас :icon_lol:
Мене не ме нервира моментално ама баш ништо!
(не за друго сингл сум си) :wink:

И ај кажи им дека нема поубаво од тоа. А не тука нервози-мервози....

Што и да те нервира кај партнерот/ката, не ставај на срце и пушти му/и 2 напред. Ако нема фајде, испрати го/ја кај што му/и е местото....у п**** матер па лево...

E

elence*$

Гостин
па со оглед на тоа што се најдов во 99% од случаите погоре некој би рекол дека се ме нервира..е јбг то е ако не ојт не ојт...немат тука што да се прајт,да му го смениш карактерот не можеш дефинитивно па единствено што ти преостанува е да си бараш некој што повеке ке ти одговара..:toe:

kLiNkA

Ponosna Hrvatica
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.116
Поени од реакции
5
me nervira toa sto ponekogas ne znae da si gi pokaze custvata, odnosno poise mu odgovara da glumi fraer, otkolku da priznae deka nesto mu znaci...
vo takvi slucai navaluvam dur ne priznae sto misli, custvuva.. a dokolku gleam nema air e togas..

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Ме нервира коа се нервира. Секогаш викам, ако те нервирам, оди си од мене. Ако ме послуша, после ме нервира дека си отишла и дека не се труди околу мене. Ќе и објаснам дека ако сака да ме задржи мора да најде начин како да ми удоволи. По тоа, таа ќе ме послуша и ќе ме изненади на некаков сладок начин. Јас ќе се изнервирам со зборовите “мразам изненадувања“, таа ќе се растажи и ќе морам да ја смирувам за нешто убаво што сакала да направи. Па ќе ми пречи тоа што плаче, што се труди премногу за после 5 минути да се изнервира уште толку и да не се труди ич, ме нервира коа се јавуе нон стоп и коа не се јавуе ич, ме нервира коа е проста и коа е преинтелигентна, ме нервира коа ме разбира и советува, уште повеќе коа ми вика голем си ти си знаеш... и највеќе ме нервира коа ќе ми мавне хебла од глава пошто и сам неам појма дали воопшто има нешто кое не ме нервира...

Член од
8 октомври 2009
Мислења
821
Поени од реакции
301
Ме нервира коа се нервира. Секогаш викам, ако те нервирам, оди си од мене. Ако ме послуша, после ме нервира дека си отишла и дека не се труди околу мене. Ќе и објаснам дека ако сака да ме задржи мора да најде начин како да ми удоволи. По тоа, таа ќе ме послуша и ќе ме изненади на некаков сладок начин. Јас ќе се изнервирам со зборовите “мразам изненадувања“, таа ќе се растажи и ќе морам да ја смирувам за нешто убаво што сакала да направи. Па ќе ми пречи тоа што плаче, што се труди премногу за после 5 минути да се изнервира уште толку и да не се труди ич, ме нервира коа се јавуе нон стоп и коа не се јавуе ич, ме нервира коа е проста и коа е преинтелигентна, ме нервира коа ме разбира и советува, уште повеќе коа ми вика голем си ти си знаеш... и највеќе ме нервира коа ќе ми мавне хебла од глава пошто и сам неам појма дали воопшто има нешто кое не ме нервира...
леле па тебе се те нервира:pos2::pos2:
и мене ме нервираат некои од овие ситуации..најмногу ме нервира кога знае ќе ме напне нешто да направа...сакала или не...и кога се јавува на пола саат...ама љубов што да праиш...

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Me нервираат преголеми очекувања, фантазирања ,она:"додека смртта не не` раздели" и мислење дека љубовта може да ги премине сите препреки.
И романтики исто така.
Некогаш и негативна особина ми е то шо секогаш се шо мислам одма му го кажувам, ама едноставно неможам да трпам и да се нервирам.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.137
Поени од реакции
163
Mi preci toa sto postojano mi prai slivki i postojano zaradi nego moram da se pokrivam od glava od peti za da ne se gledaat belezite. Isto me nervira koa ce se opie i zbori 300 gluposti.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Mi preci toa sto postojano mi prai slivki i postojano zaradi nego moram da se pokrivam od glava od peti za da ne se gledaat belezite.
Маче, шљивки праат само сељаци па ти сеа види со кој си имаш работа :)

Иначе у глобала ме нервираат доста ствари али преминувам преку нив затоа шо знам и дека неа ја нервираат некои мои ствари ... Компензација :wink:

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.923
Поени од реакции
12.480
Da vidime........pa najvise me nervira kaj zenskite koga ne znaat sto sakaat a posebno koga edna prosta i kratka recenica ke ja razlozat do + beskonecno....me nervira koga razgovaraat za sapunici ili za bebinja i koga ke se oblecan u najnova moda a pritoa se dvizat ko pingvini....me nervira koga ke se razgolat(razgoluvanjeto ne mi preci) i pritoa komentiraat kako im preci sto maskite bile bezobrazni i gledale vo niv(komentiranjeto mi preci).....a najvise me nervira koga pobitno im e kako ke se oblecat otkolku kako ke se pokazat u krevet.....a naaaaj, naaaaajjjvise mi preci koga glumat deka ne im se saka....ahahhahahhaha.....that`s it!!!!!!:toe:

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.157
Поени од реакции
18
Mnogu me nervira da si tera po svoe jas edno on drugo:uvo: i na kraj i na smeenje ke me izbie koga vise nemam sila da se objasnuvam:pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom