- Член од
- 3 мај 2019
- Мислења
- 19.410
- Поени од реакции
- 10.341
Хепта, нашиот гуру е тукатуку кај е Гови да нуди тука нешто...кафана е ова или уште важат мерките двајца без тројца во неа, без Блажо?
Хепта, нашиот гуру е тукатуку кај е Гови да нуди тука нешто...кафана е ова или уште важат мерките двајца без тројца во неа, без Блажо?
...кафана „промаја“ ни влегвит интрудери, па се жалат зш постои кафанава,ќе ни ја пломбираат, нема кој, ејјј Рон бе ќе дајш ти нешто за суво грло?Бруко една!!!!!
Говинда треба да ти забрани влез у кафана
Јас сум само омразата кај луѓето кои тука зборуваат за љубовХепта, нашиот гуру е тука
... @Хептаграм XI, зафатен во собата со хомич проблеми, мавка со рака објаснува шо значит љубов на аудиториумот!Хепта, нашиот гуру е тука
Хепта душо, доста ти е пиење, почна да булазнишЈас сум само омразата кај луѓето кои тука зборуваат за љубов
Бидејќи онаму каде што требаше да зборуваат, не можеа - мораше во ЧДА со „алкохол“ да ја бараат „забранетата љубов“ на мистеријата на животот, бидејќи се плашат од искушенијата во животот
Пијте пенливи вина...
...која Цеца без да се пие, шанкот празен, немет кој да служи!8 страни без Светлана? Па таа ти е еквилибриум на кафана + мистерија (Византиска).
Разочаран сум од нејзиното отсуство. Ко риби на суво.
Па кажееее!!!
ко ову коцку леда нек ме заледе
кад наџу лек за туге нек ме пробуде
нек ми сачувају младост и лепоту
лер волече ме можда он у другом животу
Помистично, философски а кафански, од ова не бива.
едно букаке ако сакаш...кафана „промаја“ ни влегвит интрудери, па се жалат зш постои кафанава,ќе ни ја пломбираат, нема кој, ејјј Рон бе ќе дајш ти нешто за суво грло?
шо е тоа?едно букаке ако сакаш
И тебе можам да ти објаснам, само ми фали уште малку од пенливите вина на боговите... @Хептаграм XI, зафатен во собата со хомич проблеми, мавка со рака објаснува шо значит љубов на аудиториумот!
Доста не постои во мојот речник! До Смрт!Хепта душо, доста ти е пиење, почна да булазниш
И тебе можам да ти објаснам, само ми фали уште малку од пенливите вина на боговите
Бидна што бидна, ти побара и киднаПрегледај го приврзокот 298535 Прегледај го приврзокот 298536
...јас ризикувам да не ме начука Гови, отиднав позади шанк и му подавам вино најпенливо што може да биде на @Хептаграм XI , тој му ја кидна во собата за хомосекусуалност и се пишува со Генералот, аууу која корпа добив, а тој ќе кажува приказни „одел до крај“
До Смрт.