- Член од
- 1 декември 2009
- Мислења
- 187
- Поени од реакции
- 27
Најпрво...
Ако се пронајде во постот целосно, секоја чест. Никаде не те именував поточно тебе дека си лаик, така да...
Второ... (малце ќе забегам офтопик но обврзан сум да ти одговорам целосно.) Вонземјани...
Што е за тебе вонземјанин? Зошто мора да изгледа нешто вакво
Прегледај го приврзокот 31112
или вакво
Прегледај го приврзокот 31113
кога добро сите ја знаеме дефиницијата на вонземјанин. Е сеа тоа што холивуд прави лоботомија, никој не може да одолее.
И за крај. Зошто по ѓаволите теоријава за вонземјани се појавува во време кога Деникен и остала компанија увелико се популарни со нивните прикаски? Зошто не било да речеме во 19ти век? или 18ти? И тогаш имале телескопи и биле свесни дека земјата не била само рамна плоча што седела на три кита. За моето познавање не мора да те чуди бидејќи иако студирам наука која ја докажува историјата (и праисторијата) со тоа што трага по докази, сеуште се сметам за недоволно компетентен да ја пласирам прифатената од мене теорија како целосно точна.
Патем Фараон и Flower power... КАде пишува дека сфингите или пирамидите се толку стари?
(знам сеа ќе скокнат Toecuter и Exlexmkd иако се единствените кои имаат барем некакви аргументи) сепак ова се однесува на другите двајца.
da ne sakas na svingite da ti pisuva kolku se stari.pa toa go otkrile tie sto gi proucuvale svingite spored toa kolkavi ostetuvanja im napravilo vremeto na svingite , dosle do zaklucok deka se potrebni 14000 do 15000god. TIE toa go otkrile ne jas.
Уште една навреда меѓу било кој на темава и добивате бан - Апокалипто