Милан - Јувентус 25.02 [20:45]

Кој ќе победи?

• Вкупно гласачи
    144
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.528
Поени од реакции
4.430
Мало загревање за вечерашниов натпревар.Последните 15 утакмици одиграни на Сан Сиро.

P.s Del Piero: "Igranje na San Siru je čast i privilegija. Kada stanete na San Siro po prvi put, shvatite da ste možda stvarno uspjeli. Na San Siru svijet se vidi bolje naopako iz druge perspektive( 8.maj 2005). San Siro je dom šampiona. Medju njima svima, želio bih izdvojiti jednog: za mene će to uvijek biti Paolo Maldini arena. On je svjetska klasa, prijatelj i primjer za sve. Noć prije meča na San Siru, ne možeš razmišljati ni o čemu drugom. Kao ja, upravo sada...Vidimo se sutra, Alessandro":cuc:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Нај интересна утакмица викендов би требало да излезе, утакмица за 1 место и од големо важење за титулата во калчото оваа сезона. Се надевам на добар фудбал, и нека победи подобриот.. Реално гледано Милан се без најбитните 2 играчи Ибра и Боатенг, но тука се Пато кој мора да се докаже вечерва, а исто така и расположените Робињо и Емануелсон, кој можеби се кривците за победите на Милан последниве 2 утакмци во Сериа А.. Затоа се надевам на добар фудбал нека победи подобриод. Поздрав!

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Ако не игра Боатенг ке биде штета за утакмицата, поинтересна ке биде да игра и он, јас мислам нема да има многу голови, се надевам Јуве ке тепа
Не е ни повикан Боатенг,најверојатно не се опоравил како што треба.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.286
Поени од реакции
8.467
Со слична формација излезе Наполи лани ....

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.247
Поени од реакции
8.161
Затоа Наполи го играат најубавиот фудбал во Италија.
Не реков ништо за нивниот фудбал. Димче алудираше на нивниот лански пораз од 3-0. Само реков дека и сезонава играа со истата формација и му земаа 4 бода на Милан. Убав фудбал играат ама го немаат потребниот квалитет за да се замешаат во борба за титулата. Реално се за борба од 3 до 6 место.

Што се однесува до формацијата на Јуве за вечер, сепак мислам дека Конте ќе почне со 4 дефанзивци. Доколку игра 3-5-2 формација, Пепе и Лихт ќе умрат од трчање уште по првото полувреме затоа што ќе треба да ги покриваат цела лева и десна страна.

Член од
5 декември 2010
Мислења
700
Поени од реакции
157
Не реков ништо за нивниот фудбал. Димче алудираше на нивниот лански пораз од 3-0. Само реков дека и сезонава играа со истата формација и му земаа 4 бода на Милан. Убав фудбал играат ама го немаат потребниот квалитет за да се замешаат во борба за титулата. Реално се за борба од 3 до 6 место.

Што се однесува до формацијата на Јуве за вечер, сепак мислам дека Конте ќе почне со 4 дефанзивци. Доколку игра 3-5-2 формација, Пепе и Лихт ќе умрат од трчање уште по првото полувреме затоа што ќе треба да ги покриваат цела лева и десна страна.
Реално кажано, немаат дефанзивен квалитет.Но сепак тоа не ми е поентата. Велам дека со формацијата го играат најубавиот фудбал(за гледање) но не велам дека добиваат прекрасни резултати или се борат за титула.
За јувентус: Не мислам дека ќе игра со тројца у одбрана. Подобро би било место Кваљарела да игра Дел Пиеро поради неговото искуство.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Мало загревање за вечерашниов натпревар.Последните 15 утакмици одиграни на Сан Сиро.

не знам кој има заприметено но во првите две видеа сите три пенали што се свирнати(два за милан еден за јувентус) кој од кој посмешни...па онакви пенали не се свират ни во општинска лига..а и плус кај пеналот на Дел Пјеро сите играчи од двата клуба влегоа внатре вшеснаесетник и не знам судијата кај гледаше:pos:

Член од
29 јануари 2010
Мислења
1.619
Поени од реакции
1.551
Миланези џабе ги острите амбициите како претходните утакмици коа знаете што ве чека :D Криво ми е што нема да игра Касерес :(

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Миланези џабе ги острите амбициите како претходните утакмици коа знаете што ве чека :D Криво ми е што нема да игра Касерес :(
Ама и толку силење не е на арно.Ја мислам дека ќе ве снајде истото како и Арснеал ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom