Милан - Јувентус 25.02 [20:45]

Кој ќе победи?

• Вкупно гласачи
    144
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Не прави споредба со друга екипа, други се играчите ,ама и самата статистика ти кажува колку гол шанси има Јувентус (за твоја информација ги следам скоро сите италијански екипи),јас мислам дека Јувентус игра офанзивен фудбал.
Погоре членот ти рече дека неефикасноста на напаѓачите зато е така во Јувентус, со што и јас се согласувам..
Освен од Милан Јуве игра од сите други поофанзивен фудбал во глобала али кога ке видиш дека другите паркираат автобус пред гол,Јуве е за некоја нијанса поофанзивен али е далеку од офанзивна екипа која негува убав фудбал за око.

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
епа шо се дрогираш ко така
--- надополнето: 23 февруари 2012 во 19:46 ---
срам ми е шо овај има играно за јувентус
Vasa Posledna(odzemena) titula toj vi donese...dekada ke proslavite mislam od poslednata oficijalna titula :):)

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Vasa Posledna(odzemena) titula toj vi donese...dekada ke proslavite mislam od poslednata oficijalna titula :):)
Да, да, ни ја донесе со рекордни за играч на Јувентус 6 гола. Навистина никој во Јувентус незнае како да ја искаже својата благодарност за тој учинок на Ибра:facepalm:

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
Да, да, ни ја донесе со рекордни за играч на Јувентус 6 гола. Навистина никој во Јувентус незнае како да ја искаже својата благодарност за тој учинок на Ибра:facepalm:
Vucko+Kva = ???

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Матри има 9 гола до сега, не се прави глуп. Друго е прашањето, како тоа ни ја донел последната титула со 6 гола? Ако за титулата се делат посебни заслуги тогаш Ибра би бил на последното место.

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.481
Поени од реакции
5.562
Милан игра формација 4-3-1-2 шо значи дека напаѓа по средината. Ако Видал, Пирло и Маркизио ја добијат битката за средниот ред нема што да бара Милан на овој меч. Единствената предност на Милан сезонава е дека има играчи кои со еден потег можат да решат утакмица додека во Јувентус нема таков играч.

Ако победи Милан в сабота 99% Милан е шампион и со тоа притисокот е на Јуве кој и да победи, многу бодови губи со слабите екипи.

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
Матри има 9 гола до сега, не се прави глуп. Друго е прашањето, како тоа ни ја донел последната титула со 6 гола? Ако за титулата се делат посебни заслуги тогаш Ибра би бил на последното место.
neznam koj se glupira sega !!! matri vs Ibra .. idi leci se
inace 7 gola 2004-05 .. aj uzivaj,ke slavite 10-godisen pomen bez titula vo NEimenuvaniot stadion :)

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Кај влегов у дискусија со ботов јас не знам. Ботот помисли дека ги споредив Матри и Ибра:facepalm:, исто како некои што помислија дека ги споредивме Барзаљи и Силва со тоа што рековме дека се најдобриот одбранбен тандем во Серија А моментално. Ме прашува колку голови имаат резервните напаѓачи во Јуве. Па Ел Шарави и Пато колку голови имаат бе?

Ибра ни ја донел титулата 2006 со 6 гола, Господ да чува и Борко да брани е работава.
Иначе и Милан чекаше 7 години титула па тоа не беше причина лани да не освои така да не гледам каде е проблемот сега што Јуве подолго нема титула.

Член од
24 јуни 2010
Мислења
206
Поени од реакции
68
Тешка утакмица... Кој ќе изигра подобро нека победи :) ја би јувентус :)

И дај прекинете со малограѓански навреди и размислувања. Цела тема ја прочитав и одредени сте за жив срам како навивачи (за двата тима зборам). Акции да не имате по клубовите толку што се палите?

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
Кај влегов у дискусија со ботов јас не знам. Ботот помисли дека ги споредив Матри и Ибра:facepalm:, исто како некои што помислија дека ги споредивме Барзаљи и Силва со тоа што рековме дека се најдобриот одбранбен тандем во Серија А моментално. Ме прашува колку голови имаат резервните напаѓачи во Јуве. Па Ел Шарави и Пато колку голови имаат бе?

Ибра ни ја донел титулата 2006 со 6 гола, Господ да чува и Борко да брани е работава.
Иначе и Милан чекаше 7 години титула па тоа не беше причина лани да не освои така да не гледам каде е проблемот сега што Јуве подолго нема титула.
Fakt deka poslednata titula vi e so Ibra vo timot(osven taa vo B) ..jas prasav ucinok na Kva + Vucko ,ti mi kazuvav za Matri(jas ne go spomenav nego)..Muabetot bese za ibra,da nemavme 7 god titula ,dojde Nosot i odma 2 ,za toa replicirav..
Vucko bil rezervist !!!!!!! ok,gotovo se predavam
p.s gledaj broj na postignati golovi vo Seria A pa ke sfatis koj kolku ima dadeno :)

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Fakt deka poslednata titula vi e so Ibra vo timot(osven taa vo B) ..jas prasav ucinok na Kva + Vucko ,ti mi kazuvav za Matri(jas ne go spomenav nego)..Muabetot bese za ibra,da nemavme 7 god titula ,dojde Nosot i odma 2 ,za toa replicirav..
Vucko bil rezervist !!!!!!! ok,gotovo se predavam
p.s gledaj broj na postignati golovi vo Seria A pa ke sfatis koj kolku ima dadeno :)
А 2002 година и 2003 кој освои о ти голем познавачу на Италијанскиот фудбал? Ибра спасителот на Јуве:pos:. Да не беше Ибра во Јуве место во Серија Б, во Серија Х ќе не исфрлеа ама од почит кон него не го направија тоа. Јас само ти кажувам дека досегашниот учинок на главниот напаѓач на Јуве сезонава, Матри, е поголем од учинокот на главниот напаѓач на Јуве таа 2006 и тоа пази на 15 кола до крај.
Пак не ми одговори како тоа Ибра им ја донел титулата со 6 гола? Секоја чест за носот и за неговите достигнувања во кариерата ама кога за нешто нема придонес тогаш и неможе заслугите да му се припишат.

П.С. Вучко е малку на терен, па малку резерва и така во круг ама и кога е на терен игра крило, додека Кваљарела е тешка резерва.

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
А 2002 година и 2003 кој освои о ти голем познавачу на Италијанскиот фудбал? Ибра спасителот на Јуве:pos:. Да не беше Ибра во Јуве место во Серија Б, во Серија Х ќе не исфрлеа ама од почит кон него не го направија тоа. Јас само ти кажувам дека досегашниот учинок на главниот напаѓач на Јуве сезонава, Матри, е поголем од учинокот на главниот напаѓач на Јуве таа 2006 и тоа пази на 15 кола до крај.
Пак не ми одговори како тоа Ибра им ја донел титулата со 6 гола? Секоја чест за носот и за неговите достигнувања во кариерата ама кога за нешто нема придонес тогаш и неможе заслугите да му се припишат.
1.toa ti kazav 10 godini jubilej ke proslavite :)
2. 7 gola ima postignato-fakt e deka kaj odi domasna titula slavi,toa ti toj Fear Factor,dovolno e da se pojavi :)
3. Za zaslugite znaeme, Moggi & Co.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
^ Па како викаш дека 7 години немале титула па дошол Ибра и освоиле? Од 2003 до 2005 колку години се?
Богами, тежок Fear Factor e. Треба и во истоименoто шоу да го стават. Соочување со Ибра во темница:). Недај Боже да ти се појави од некаде, срце ќе те степа.

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
^ Па како викаш дека 7 години немале титула па дошол Ибра и освоиле? Од 2003 до 2005 колку години се?
Богами, тежок Fear Factor e. Треба и во истоименoто шоу да го стават. Соочување со Ибра во темница:). Недај Боже да ти се појави од некаде, срце ќе те степа.
Oficijani decko,ti pisav 2-3 pati..OFICIJALNI, a toa ti e 9 god od poslednoto OFICIJALNO 2003 :)
ili da bidam uste po OFICIALEN ? :) aj se citkame vo maj :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom