Desire
Refuse,Resist
- Член од
- 25 декември 2007
- Мислења
- 1.823
- Поени од реакции
- 284
Си реков не коментирам на темава,ама не можам веќе да се воздржам.
Аман не ги правете металциве ко да се најпаметни,ко само они да имаат свое јас и ко само они да имаат храброст да се спротивстават на толпа луѓе за сметка на своите ставови,како прво самите се одвојувате од другите па после кукате зошто има дискриминации,стереотипи и др...
И Лет3,ти ако си стар металец од на времето, не ти дава тоа никакво право другите да ги омаловажуваш и да тврдиш дека нема веќе металци/металки,дека денешните металци се вакви или онакви.
Не се мери по тоа кој колку време слуша метал,не се мери по ништо воопшто.
И не се само Џудас Прист,Моторхед и Сабат бендови што се вистински метал,има и многу нови бендови што свират метал и што се навистина за почит,ама не можат да успеат од таквите исфрустрирани стари "оригинал" металци.
Металот има повеќе правци и под-правци ако не си информиран.
Аман кој коментар,колку само нема врска,не е до музиката што ја слушаш,ни до стилот на облекување,туку се зависи од карактерот на човекот.Има мнооогу металци кои ни имаат свое јас,ни имаат цврст карактер а сепак слушаат метал и го негуваат стилот дупло повеќе од мене или било кој друг.Ова е пример дека металците се асални луѓе со свое јас.
Аман не ги правете металциве ко да се најпаметни,ко само они да имаат свое јас и ко само они да имаат храброст да се спротивстават на толпа луѓе за сметка на своите ставови,како прво самите се одвојувате од другите па после кукате зошто има дискриминации,стереотипи и др...
И Лет3,ти ако си стар металец од на времето, не ти дава тоа никакво право другите да ги омаловажуваш и да тврдиш дека нема веќе металци/металки,дека денешните металци се вакви или онакви.
Не се мери по тоа кој колку време слуша метал,не се мери по ништо воопшто.
И не се само Џудас Прист,Моторхед и Сабат бендови што се вистински метал,има и многу нови бендови што свират метал и што се навистина за почит,ама не можат да успеат од таквите исфрустрирани стари "оригинал" металци.
Металот има повеќе правци и под-правци ако не си информиран.