Металци и стереотипи и предрасуди за металците

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
нашите малообемни умови кои немаат врска од метал.
Зошто толку самата се понизуваш и потценуваш, овој свет е доволно голем и убав за сите нас и за паметните и за глупите, и за здравите и за болните и за умните и малоумните, не дозволувај никој да ти се подбива или те исмејува заради твоите ментални недостатоци, исправи се гордо и храбро зачекори во светот таква каква си а јас ќе се борам со сите средства за твоите права!!!

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
Абе чуекот сака да стекне титула Бог на металот,односно сака да стекне почит кај помладиве пошто нели он постар металец,па демек овие да имаат да научат нешто од него.

Лет3,верувај и нас ни беше исто толку интересно да те гледаме како се обидуваш да ни го наметнеш мислењето,кое и воопшто не беше некое мислење,ама ај...
И да,никој не се замараше да те изнервира,а и ти воедно никого не успеа да изнервираш,само успеа еве мене да ме изнасмееш,фала за тоа .

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
НЕ ХУЛИ НА БОГОТ ЕРЕТИКУ !!!

Бог на Металот е ОЗИ ОЗБОРН
Јас сум само полубог...
Ма кој те лаже дека си полубог,аман,не се заебавај сеа и ти,Бог си и те како,Ози може вода да ти носи на тебе и твоето големо познавање на металот.

Зошто толку самата се понизуваш и потценуваш, овој свет е доволно голем и убав за сите нас и за паметните и за глупите, и за здравите и за болните и за умните и малоумните, не дозволувај никој да ти се подбива или те исмејува заради твоите ментални недостатоци, исправи се гордо и храбро зачекори во светот таква каква си а јас ќе се борам со сите средства за твоите права!!!
Фала ти што ќе се бориш,да не беше ти не знам сега што ќе правев,кутрата јас.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Ози е принц на темнината и витез на металот.
Бог на металот е ѓаволот, ама сите не го гледале POD.

I'M THE DEVIL I LOVE METAL!:vozbud:

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Ози е принц на темнината и витез на металот.
Бог на металот е ѓаволот, ама сите не го гледале POD.

I'M THE DEVIL I LOVE METAL!:vozbud:
Еден ден ко ќе ме клат за модератор ќе се сетам на овие твои зборови !

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Еве летри погледни го клипов(дел од филм), нема рокер/металец што ова не го гледал без разлика дали сега или у шеесдруга.

BountyHunter

нинџа и пол
Член од
29 јануари 2007
Мислења
202
Поени од реакции
10
за сите металци и за тие што не се металци. видете го филмот Metal: A Headbanger's Journey. за металците потсетување на симбоите на металот и историјата на металот. а за тие што не го сваќаат металот објаснување на металската култура. за тоа како музиката влиае врз металецот. можда нема да го сватат пошо не ја разбираат музиката ама барем ке слушнат што го тера металецот да ја слуша музиката и како се осеќа кога ја слуша.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Јас мислам да отвориме Let 3 фан клуб, човекот е маскота.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
@Let 3:

Почивај во немир на мојата игнор листа. Чаос.
Аман бе Вантоме охридски, колку време ти треба да ме ставиш на игнор листа??
Или то ти беше само блеф ?!

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Ако не знаеше, ако некој те цитира, можам да видам шо си напишал, за жал. И ако сум директно прозван од твоја страна, добивам известување по мсн. Ако ти треба доказ дека си на игнор листа, ќе ти го дадам одма. само побарај.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Ако не знаеше, ако некој те цитира, можам да видам шо си напишал, за жал. И ако сум директно прозван од твоја страна, добивам известување по мсн. Ако ти треба доказ дека си на игнор листа, ќе ти го дадам одма. само побарај.

хахахаха
а сега последниот пост на кој ми одговараш... како го виде... како дозна дека сум напишал нешто ?? нит ме цитирал некој нит ми одговорил некој... или можеби некој “соработник“ демне прозивки па пушта реферати на “соодветни служби“...

бре колку си наивен !!!?!?!!

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Мразам да се цитирам, ама ко постоет неписмени бескичмењаци без попаметна работа од глупантропирање по форуми, то е решението...

Те молам прочитај го болдираниот дел.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Добро де имаш посебен соработник кој те известува... еве во рок од 5 минути јас пишам, некој листа и чита наместо тебе по форуми и ти пиши одма на МСН и ти идиш, исклучуваш игнор (ваљда да прочиташ што сум напишал) или во извештајот што некој ти го праќа седи и цитиран текст и пишиш одговор....
многу се заплетка бе .... дај еве нема да ти се смеиме, признај дека не ме стави на игнор листата и дека потајно ги читаш моите постови.... вака испаѓаш многу сомнителен во објаснувањата. Плус сега тврдиш дека има овде дискутанти или членови кои водат сметка дали некој кој е на твоја игнор листа те споменал и ти пушта МСН?? што ако промаши некое спомнување, не видел, овде има многу подфоруми ... го казнуваш... му држиш лекција или ако бил оф лајн 9или има појќе па во смени се работи ??) ?? што е тоа што би натерало некој да за тебе листа форуми и бара кај си споменат па да види дали тој што те споменал ти е на игнор листата за да те извести (цитира)
Го напраи ова ко да си модератор во ЦИА а не на Кајгана... ај намали малку од прикаската.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812

За поцврст доказ, дојди дома ак сакаш да видиш дали вистина си на игнор или е монтажа. Ебате крлежот ебате.

Официјално мој последен пост наменет за тебе, овојпат без погазување збор.

Kajgana Shop

На врв Bottom