Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Let 3 rabotata e vo toa sto, mozam da slusam metal muzika, no ne mora da go sledam stilot i odnesuvanjeto. Sekoj si ima svoi razgranicuvanja i mozebi metal kulturata vo celost ne mu se dopaga....
...... jas kolku 5 sum metalka, bas me interesira?

eee ti 25%, ama jas sum za zalenje, samo 10%. Dzabe davav pari za cdea, niso ne sum napravila.hahahahaha
Инаку Лет, тебе кој ти даде на право да оценуваш?![]()
Поише емо и хипици, металци не баш(од помладите бар не).E ne sum, pocna da me nervira...Cela generacija e EMo ili MeTAL. Sea sum positive person, toa so otsekogas sum bila
Да слушаш Канибал Корпс и да имаш желба за џез бенд...имам таков пример у комшии.Стереотип за металците е дека мрзат се што не е метал...не е точно.
Ова е пример дека металците се асални луѓе со свое јас.Металците не сваќаат правење нешто само затоа што тоа го прават другите

Зошто луѓето кои слушаат метал би се разликувале од обичните смртници на планетава земја? Да, металот не го прави само музиката, рскањето на тапаните, дуплите папучи, гитарските сола, туку текстовите, идеологијата, не викам дека музиката нема значаен удел, ама мене текстовите ми се многу позначајни.
И да, Kiss немаат благе везе со метал бе, во право си е Летајка нумеро 3...