Мене ме пребарувале цајкани дали сум имал ганџа во мене, редовито, а цигара обична немам пробано, не пак мара. Глупа цајканарија + генерализација и тоа ти носи.Нема што многу де да дискутира, стереотипите се тие.
Наркомани, пијаници, антихристи, манијаци, идиоти итн...
Гижо се облака повеќе прометалски и он знае што му зборат. Човекот уште некој месец ќе дипломира од филолошки и официјално ќе стане попаметен од 80% од нацијата, но се уште по улица како глуп уличар го гледаат.
Свадбата е чин каде што сите пари што ги имаш плус и тие што ќе ги собереш ги даваш за да ја отплатиш свадбата каде што уствари дошле 200 луѓе шо нејќеш да ги видиш и си им платил јадење и пиење.Се додека не почнат да свират метал по свадбите - то не е музика. Оти свадбите се места каде народот најпојќе се весели и радува и таму се слушаат и свират песни кои народот ги сака. Јас немам слушнато в Могила или во Брајчино да опнат гитарите и свират нешо метал од Еј Си Ди Си или од Дуран Дуран.
исто така мислам дека не се сите металци лоши јас знаев едно дете металче беше и тој и се капеше.
Се гледа дека си металец, куќа домаќинска не е ако нема барем 100.000 евра тргнато на страна. Свадба уба ќе те фати 15 - 20 илјади евра и уше и стан да му купиш на синот или убав чеиз на ќерката и ќе останат да се крцкаат пари. Вие металците арчите пари на наркотици и пијачки и после свадби праите в самупослуга оти сте сиромаи.Свадбата е чин каде што сите пари што ги имаш плус и тие што ќе ги собереш ги даваш за да ја отплатиш свадбата каде што уствари дошле 200 луѓе шо нејќеш да ги видиш и си им платил јадење и пиење.![]()
Бучко ти текнуе како пееше: европа европа европа...европа европа европа:back:Се гледа дека си металец, куќа домаќинска не е ако нема барем 100.000 евра тргнато на страна. Свадба уба ќе те фати 15 - 20 илјади евра и уше и стан да му купиш на синот или убав чеиз на ќерката и ќе останат да се крцкаат пари. Вие металците арчите пари на наркотици и пијачки и после свадби праите в самупослуга оти сте сиромаи.
Таман и ја да кажам дека само егото му го јачаат со тоа што го удостојуваат со одговор...Не гледате дека ве ремети овој Лет 3?
Оставете го, нека полае малце.
A двајца сведоци не требаат?? нешо ко металски кум и девер да посведочат дека си металец?Не, треба да пресечеш вена да собереш 275 ml крв и да ја дадеш кај поглаварот. После ставаш минимум 5 пирса по телото, се облекуваш во црно да нема ништо во друга боја на тебе, се пијанчиш, се дрогираш, и тек после поглаварот одлучува дали си примен.
Треба .A двајца сведоци не требаат?? нешо ко металски кум и девер да посведочат дека си металец?