јахутерминал
impressed by gay people
- Член од
- 26 јануари 2007
- Мислења
- 778
- Поени од реакции
- 7
Дркајте, имајте секс ќе се намалат болките. (извинете, што морав овака да се изразам).
Лажги со опашки.Дркајте, имајте секс ќе се намалат болките. (извинете, што морав овака да се изразам).
Што знам, вие си знаете најубоо.Лажги со опашки.
Може кај некои делува, плус викаат после пораѓај ќе исчезнат болките, и ене ја мајка ми сега на 40 и кусур години се витка од болки исто ко и секогаш.Што знам, вие си знаете најубоо.
Ме испоразочара сега :nesum:...Може кај некои делува, плус викаат после пораѓај ќе исчезнат болките, и ене ја мајка ми сега на 40 и кусур години се витка од болки исто ко и секогаш.![]()
Благодарам за советот.Прво да не испопаѓаш ти од паника, па она таква-никаква да треба да ти помага тебе :helou:. Пошто, од сопствено искуство, може да ти изгледа пострашно од обични денови.
Зависи до колкав степен и` се болките, со колкав интензитет и колку време траат.
Јас понекогаш имам страшни болки и изглеам страшно :smile2:. Или во превод:многу сум бледа, не можам да стојам, претам во кревет, а понекогаш боли до тој степен што почнуваш да плачеш.
Во ваква состојба можеш да исплашиш некого, посебно претставник на машкиот пол што не знае каква болка е тоа.
Во овој случај може он може да ми помогне со тоа што ќе ми даде апче против менструални болки и топол чај од нане и ќе ме ушушка убаво со кебе..., а откога ќе се потсмирам малку може и да ме гушне. :wink:
Се надевам не те исплашив со деталниов опис :smir:!
Во секое време :wink1:.Благодарам за советот.
Не се исплашив од описот на таквите денови на партнерката, затоа што тоа е составен дел од животот.![]()
За вежбање се вежбам стандардно, за чај чајџилница ќе отворам ако требаВо секое време :wink1:.
Спреми се психички пред настанот :potsmev:. А да, и физички, за побрзо да се донесе чајот.