Менструација

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
123, очекував ваква реакција, ама јас озбилно ти зборев не се заебавав, кажи и така веќе спомна ... признавам незнам.

123

Член од
20 април 2005
Мислења
2.156
Поени од реакции
8
divine напиша:
123, очекував ваква реакција, ама јас озбилно ти зборев не се заебавав, кажи и така веќе спомна ... признавам незнам.
Kako sto rece Aceva, skoloto zavrsi.

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Ацева!!! Останав неписмена :place: Ама да знаеш на есен ти ќе ми објасниш ова океј? :lol: :lol: :lol: :wink:

StenmarC

Скијач
Член од
24 март 2005
Мислења
2.179
Поени од реакции
50
123 напиша:
divine напиша:
Kako sto rece Aceva, skoloto zavrsi.
:P :P :P :P :P 123 me ignoriras ili taka mi se cini?????? Ili nekako ja najde divine pa na nea ke i se prais pametna?????

123

Член од
20 април 2005
Мислења
2.156
Поени од реакции
8
A sto pisa za vnimanie da ti obratam?
Za toa prethodnoto sto go pisa ke kazam samo NEJASNO, vo red!

Член од
26 април 2005
Мислења
1.691
Поени од реакции
45
e vaka sega bidejki toa ucev pred godina dena nekade, pri menzis se isfrla del od prviot sloj od tkivoto vklucuvajki ja i neoplodenata jajce kletka, zaedno so malite kapilari koi se naogaat vo toa tkivo. posle toj period se regenerira tkivoto i se gradat novi kapilari, sto znaci krvta doaga ustvari od tkivoto i od kapilarite:))))

123

Член од
20 април 2005
Мислења
2.156
Поени од реакции
8
Bravo, pa i ne si taka zlobna...

Zaboraviv da kazam FALA na podrska.

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
123, испадна дека ние останатите девојки незнаеме што ни тече, ама океј, кога не сакаш да ни разјасниш, ќе се снајдеме и вака :lol: :wink:

StenmarC

Скијач
Член од
24 март 2005
Мислења
2.179
Поени од реакции
50
StenmarC напиша:
123 напиша:
@ Stenmarc
Me zbuni :wink: epten!!!
"Dobra" sporedba so krvodaritelstvo. Da znaeme uloskite i tamponite vo frizider da gi stavame pa namesto krv upotrebeni uloski ke daruvame.
Aj objasni mi zosto menstruacija ne koagulira?
Ne znam dali, zosto i zosto ne koagulira ... ne sum videl - masko sum, a i ne me interesiralo :P
Inaku sporedbata so krvodaritelstvoto ti ja kazav za da sfatis sto mislam....
SEKOJA ZAGUBA NA KRV SE NADOPOLNUVA SO NOVA, taka da koga ke zagubis krv od menzis, organizmot na nadopolnuva nesto nejasno????

123

Член од
20 април 2005
Мислења
2.156
Поени од реакции
8
divine напиша:
123, испадна дека ние останатите девојки незнаеме што ни тече, ама океј, кога не сакаш да ни разјасниш, ќе се снајдеме и вака :lol: :wink:
Eve malku poumereno, da ne ispadne deka samo karam...
Ne znam na kolku im se ima sluceno ama mene mozda tri pati vo zivotov do sega mi se ima sluceno da za vreme na menzis da gi osekam site propratni simptomi na menzis ama da ne bide crveno, mozda od vreme na vreme rozevo. Trudna ne bev, a na lekar kompletno me proverija i nisto nevoobicaeno ne najdoa. Posle nesto kao stres promena vo ishranata itn.

123

Член од
20 април 2005
Мислења
2.156
Поени од реакции
8
@ StenmarC

Daj otvori druga tema sto ti lezi pa ke diskutirame, vazi...
Ne se sekiraj ke idam kontra.

Kajgana Shop

На врв Bottom