- Член од
- 15 јуни 2014
- Мислења
- 316
- Поени од реакции
- 301
Насловот кажува се. Купувам фејсбук страни. Страната треба да има минимум 150 000 лајкови. Мора да се странски!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само бројот на фанови е критериум? Колку плаќаш?Насловот кажува се. Купувам фејсбук страни. Страната треба да има минимум 150 000 лајкови. Мора да се странски!
Зависи од страна до страна. Дали е со fake или неСамо бројот на фанови е критериум? Колку плаќаш?
Како ќе утврдиш дали се фејк или не? Ќе ги проверуваш сите 150.000 еден по еден?Зависи од страна до страна. Дали е со fake или не![]()
Како ќе утврдиш дали се фејк или не? Ќе ги проверуваш сите 150.000 еден по еден?![]()
Со искуство.Како ќе утврдиш дали се фејк или не? Ќе ги проверуваш сите 150.000 еден по еден?![]()
Никогаш не купувајте фб страници,поготово не од некој непознат. Бидејќи сопственикот може во секое време да се направи луд и да пријави на фејсбук дека му е украдена и за 5 мин ќе му ја вратат. Така да можете опасно да се изгорите.
Сигурен си?
Ај ако имаш фан страница, дај ми ја мене за тест период, имаш време 1 година да ја вратиш, не 5 минути ако случајно ја вратиш страницата ја ти ја плаќам дупло, и ти ја враќам страницата може така? Ти изгледа сеуште незнаш колку лош супорт имаат овие од ФБ.
Друже не ми кажувај приказни за фан страни со Македонци,Бугари и Индијци. Ја ти зборам ако се 50% од УСА ќе ти ја вратат за најмалку 2 недели, само мораш да имаш пријавено во полиција бидејќи полицијата ги контактира фб. Така да нареден пат не се сили.
шта че ти то
си пробал од исто ајпи дали нема да те блокираат?Неможам да ви кажам поради која причина ми ги треба страните но нема премногу опции, сигурно не ми е хоби да објавувам смешни слики![]()