Менаџирање Facebook fan страници (и се околу нив)

Член од
15 јуни 2014
Мислења
316
Поени од реакции
300
Насловот кажува се. Купувам фејсбук страни. Страната треба да има минимум 150 000 лајкови. Мора да се странски!

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.208
Поени од реакции
34.447
Насловот кажува се. Купувам фејсбук страни. Страната треба да има минимум 150 000 лајкови. Мора да се странски!
Само бројот на фанови е критериум? Колку плаќаш?

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.660
Поени од реакции
8.669
Како ќе утврдиш дали се фејк или не? Ќе ги проверуваш сите 150.000 еден по еден? :)
Лесно се гледа тоа, се гледа според постовите колку reach имаат.

Него ако си заинтересиран и за лажни кажи.

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Никогаш не купувајте фб страници,поготово не од некој непознат. Бидејќи сопственикот може во секое време да се направи луд и да пријави на фејсбук дека му е украдена и за 5 мин ќе му ја вратат. Така да можете опасно да се изгорите.

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.440
Поени од реакции
3.698
Никогаш не купувајте фб страници,поготово не од некој непознат. Бидејќи сопственикот може во секое време да се направи луд и да пријави на фејсбук дека му е украдена и за 5 мин ќе му ја вратат. Така да можете опасно да се изгорите.
Сигурен си?

Ај ако имаш фан страница, дај ми ја мене за тест период, имаш време 1 година да ја вратиш, не 5 минути ако случајно ја вратиш страницата ја ти ја плаќам дупло, и ти ја враќам страницата може така? Ти изгледа сеуште незнаш колку лош супорт имаат овие од ФБ.

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Сигурен си?

Ај ако имаш фан страница, дај ми ја мене за тест период, имаш време 1 година да ја вратиш, не 5 минути ако случајно ја вратиш страницата ја ти ја плаќам дупло, и ти ја враќам страницата може така? Ти изгледа сеуште незнаш колку лош супорт имаат овие од ФБ.
Друже не ми кажувај приказни за фан страни со Македонци,Бугари и Индијци. Ја ти зборам ако се 50% од УСА ќе ти ја вратат за најмалку 2 недели, само мораш да имаш пријавено во полиција бидејќи полицијата ги контактира фб. Така да нареден пат не се сили.

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.440
Поени од реакции
3.698
Друже не ми кажувај приказни за фан страни со Македонци,Бугари и Индијци. Ја ти зборам ако се 50% од УСА ќе ти ја вратат за најмалку 2 недели, само мораш да имаш пријавено во полиција бидејќи полицијата ги контактира фб. Така да нареден пат не се сили.
Од 5 минути контактирање на ФБ, сеа на 2 недели скокна, браво.
Па уште требало и во полиција да се пријави хаха, мислиш они немаат попаметна работа па со твои Фан страници ќе се занимават.

Не да се 50%, и 100% да се УСА фановите пак не ти врши работа тоа, поготово не тебе како обичен човек со фан страница на ФБ, ти кажувам од искуство, твое е да веруваш или не, ако сакаш можеме и да се кладиме со што сакаш.

Инаку сеуште важи понудата од погоре, друже.

Последно уредено:
Член од
15 јуни 2014
Мислења
316
Поени од реакции
300
Неможам да ви кажам поради која причина ми ги треба страните но нема премногу опции, сигурно не ми е хоби да објавувам смешни слики :)

Член од
28 март 2006
Мислења
17.792
Поени од реакции
12.274
Неможам да ви кажам поради која причина ми ги треба страните но нема премногу опции, сигурно не ми е хоби да објавувам смешни слики :)
си пробал од исто ајпи дали нема да те блокираат?

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom