- Член од
- 15 јуни 2014
- Мислења
- 316
- Поени од реакции
- 300
Насловот кажува се. Купувам фејсбук страни. Страната треба да има минимум 150 000 лајкови. Мора да се странски!
Само бројот на фанови е критериум? Колку плаќаш?Насловот кажува се. Купувам фејсбук страни. Страната треба да има минимум 150 000 лајкови. Мора да се странски!
Зависи од страна до страна. Дали е со fake или неСамо бројот на фанови е критериум? Колку плаќаш?
Како ќе утврдиш дали се фејк или не? Ќе ги проверуваш сите 150.000 еден по еден?Зависи од страна до страна. Дали е со fake или не
Лесно се гледа тоа, се гледа според постовите колку reach имаат.Како ќе утврдиш дали се фејк или не? Ќе ги проверуваш сите 150.000 еден по еден?
Со искуство.Како ќе утврдиш дали се фејк или не? Ќе ги проверуваш сите 150.000 еден по еден?
Сигурен си?Никогаш не купувајте фб страници,поготово не од некој непознат. Бидејќи сопственикот може во секое време да се направи луд и да пријави на фејсбук дека му е украдена и за 5 мин ќе му ја вратат. Така да можете опасно да се изгорите.
Друже не ми кажувај приказни за фан страни со Македонци,Бугари и Индијци. Ја ти зборам ако се 50% од УСА ќе ти ја вратат за најмалку 2 недели, само мораш да имаш пријавено во полиција бидејќи полицијата ги контактира фб. Така да нареден пат не се сили.Сигурен си?
Ај ако имаш фан страница, дај ми ја мене за тест период, имаш време 1 година да ја вратиш, не 5 минути ако случајно ја вратиш страницата ја ти ја плаќам дупло, и ти ја враќам страницата може така? Ти изгледа сеуште незнаш колку лош супорт имаат овие од ФБ.
Од 5 минути контактирање на ФБ, сеа на 2 недели скокна, браво.Друже не ми кажувај приказни за фан страни со Македонци,Бугари и Индијци. Ја ти зборам ако се 50% од УСА ќе ти ја вратат за најмалку 2 недели, само мораш да имаш пријавено во полиција бидејќи полицијата ги контактира фб. Така да нареден пат не се сили.
Сигурно има сајт и сеа за да билда посетеност ќе објавува по фејс страни..шта че ти то
си пробал од исто ајпи дали нема да те блокираат?Неможам да ви кажам поради која причина ми ги треба страните но нема премногу опции, сигурно не ми е хоби да објавувам смешни слики